Anaheim – Nashville 1:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | Carolina – Florida 4:0 (kon.)
Seattle – Edmonton 2:7 (kon.) | Boston – Buffalo 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.)
Vegas – Nashville 5:4 (po pr.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.)
Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 31.12.2022, 19:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Foudy se už hnal do samostatného úniku, jenže rozhodčí přerušili hru, jelikož je na trestnou lavici poslán Mathieu Olivier (CBJ), jenž dostane dvě minuty za krosček.
     
    40:26
    Domácí hokejisté si hned v první minutě vybojovali přesilovou hru, když je na dvě minuty za hákování vyloučen Connor Murphy (CHI).
     
    37:33
    Markus Bjork (CBJ) je vyloučen na dvě minuty za držení, ale tohle bylo vcelku přísné vyloučení, když Athanasioua příliš nedržel.
     
    22:55
    Nicméně v poslední vteřině oslabení fauloval Vladislav Gavrikov (CBJ) Athenasioua a za své počínání dostává dvě minuty za hákování.
     
    20:56
    Chicago bude hrát první plnohodnotnou přesilovou hru, protože je na trestnou lavici poslán Tim Berni (CBJ) na dvě minuty za držení.
     
    18:30
    Seth Jones (CHI) znova putuje na trestnou lavici, když si hostující obránce tentokrát vysloužil dvě minuty za držení.
     
    14:06
    Přesilovka Blue Jackets končí předčasně, protože Cole Sillinger (CBJ) za bránou Chicaga vysekl hůl Jacku Johnsonovi, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    12:45
    Meyer na modré čáře parádně obral o kotouč Setha Jonese a poté se hnal na Stalocka, ale byl faulován, a tak si Columbus zahraje přesilovou hru. Seth Jones (CHI) tedy míří na dvě minuty na trestnou lavici.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Bemström (J. Gaudreau, A. Boqvist), 24. Nyquist (Roslovic), 40. Marčenko (J. Gaudreau, Bayreuther), 60. Nyquist (Kuraly) – 12. Athanasiou (I. Phillips)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Gavrikov, M. Bjork, Berni, Gudbranson, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau, K. Johnson, Marčenko – Nyquist, Roslovic, Bemström – E. Robinson, Sillinger, Meyer – L. Foudy, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen

    Chicago Blackhawks: Stalock (Mrázek) – McCabe, S. Jones, I. Phillips, Murphy, J. Johnson, C. Jones – T. Johnson, Domi, P. Kane – Kurashev, J. Toews, Raddysh – Athanasiou, Dickinson, Lafferty – Katchouk, R. Johnson, Blackwell.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Dunning, Schlenker – Tobias, Mills

    Diváci: 18 280
    bahis siteleri