Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.) | Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 2:5 (kon.) | Colorado – Toronto 2:6 (kon.) | Detroit – Ottawa 4:2 (kon.)
Dallas – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 1:2 (kon.)
New Jersey – Carolina 4:5 (0:1 po s.n.) | Florida – NY Rangers 3:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Vancouver Canucks
Neděle 01.01.2023, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:06 Elias PETTERSSON - 3:2
     
    44:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují toto utkání! Horvat se přiřítil před branku soupeře zpoza brankoviště a vychýlil tím brankáře Markströma z postavení. Puk se odrazil do strany k ELIASOVI PETTERSSONOVI, jenž doklepl kotouč do sítě a snižuje na 2:3! Asistence: Bo Horvat, Ethan Bear.
    35:28 Sheldon DRIES - 3:1
     
    35:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté však dál žijou a ukazují, že nehodlají utkání jen tak zabalit! Povedlo se jim dát tzv. ušmudlaný, ošklivý gól, ale ten je může pořádně nakopnout. Kotouč se z pravé strany brankoviště odrazil (respektive ho "náramně " odehrál domácí Zadorov) do vzduchu a mířil směrem k levé tyči. Tam jej dokázal sklepnout do sítě za záda Markströma SHELDON DRIES. Bez asistence.
    34:17 MacKenzie WEEGAR - 3:0
     
    34:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Celá formace Vancouveru byla na ledě už takřka minutu a půl a síly pomalu docházely. Calgary toho dokázalo dokonale využít a zvyšuje už na 3:0, když se ránou od modré čáry prosadil MACKENZIE WEEGAR! Asistence: Chris Tanev, Nazem Kadri.
    29:32 Blake COLEMAN - 2:0
     
    29:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jenže hráči Vancouveru asi nyní trochu spali. Nechali totiž prakticky okamžitě své soupeře v oslabení vyrazit ve dvou proti jednomu a tentokrát už z toho bylo nejen ohrožení branky, ale také gól! Andersson zavezl puk do útočného pásma, dostal se až do pravého kruhu, křižným pasem našel najetého BLAKEA COLEMANA, který zakončil útok střelou pod horní tyč nad padajícího Martina. Asistence: Rasmus Andersson, MacKenzie Weegar.
    21:21 Elias LINDHOLM - 1:0
     
    21:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Flames se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. ELIAS LINDHOLM hodně zpomalil celou akci a neustále naznačoval, že by mohl přenést hru do levé strany na Dubeho, ale nakonec se sám zhostil střely z pravého kruhu a poslal kotouč do levého horního rohu Martinovy branky. Asistence: Tyler Toffoli.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 22. E. Lindholm (Toffoli), 30. Coleman (R. Andersson, Weegar), 35. Weegar (C. Tanev, Kadri) – 36. Dries, 45. E. Pettersson (Horvat, Bear)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, C. Tanev (A), Weegar, Mi. Stone, Zadorov – E. Lindholm, Dubé, Toffoli – Lucic, Huberdeau (A), Kadri – Backlund (A), Mangiapane, Coleman – B. Ritchie, Ružička, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    Vancouver Canucks: S. Martin (Delia) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), Q. Hughes, Bear, L. Schenn, Dermott – Horvat (C), Boeser, Michejev – Lazar, Garland, J. Miller (A) – Kuzmenko, E. Pettersson, Dries – Studnicka, Lockwood, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Blandina, St. Pierre – Pancich, Nansen

    Diváci: 19289
    bahis siteleri