Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.) | Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 2:5 (kon.) | Colorado – Toronto 2:6 (kon.) | Detroit – Ottawa 4:2 (kon.)
Dallas – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 1:2 (kon.)
New Jersey – Carolina 4:5 (0:1 po s.n.) | Florida – NY Rangers 3:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Minnesota Wild
Neděle 01.01.2023, 00:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:56 Jordan GREENWAY - 2:5
     
    55:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté šikovně vyhodili kotouč, který poté zachytil přesně na okraji modré čáry kapitán Spurgeon. Prázdnou bránu sice netrefil, ale z úhlu již dorazil gólovou pojistku JORDAN GREENWAY. Asistence: Jared Spurgeon.
    40:49 Jared SPURGEON - 2:4
     
    40:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To není šťastný start pro domácí do další třetiny. Ztráta kotouče u mantinelu za bránou tentokrát výjimečně nešla za brankářem, hosté rychle obehráli pásmo a kotouč vyplul mezi kruhy před nepokrytého JAREDA SPURGEONA, který zavěsil k tyči. Asistence: Joel Eriksson Ek a Jordan Greenway.
    25:13 Ryan HARTMAN - 2:3
     
    25:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Binnington si znovu nedal říct, vydal se za bránu a vrátil se do ní až pro kotouč, který mu RYAN HARTMAN vrátil z úhlu do odkryté sítě 12 vteřin po vyrovnávacím gólu. To je pořádně ledová sprcha pro St.Louis. Bez asistence.
    25:01 Robert BORTUZZO - 2:2
     
    25:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Odražený puk po střele hostů do zadního mantinelu zachytila útočná letka Blues a v triu přes celé hřiště po svižné souhře zakončil přesně ROBERT BORTUZZO. Asistence: Pavel Bučněvič a Jordan Kyrou.
    21:40 Ryan HARTMAN - 1:2
     
    21:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fatální chybu brankáře Binningtona za bránou využil Foligno a předal kotouč Gaudreauovi, jehož střelu ještě stačil zpět do klece spěchající gólman vytěsnit, ale na dorážku RYANA HARTMANA již nestačil. Asistence: Frédérick Gaudreau a Marcus Foligno.
    13:02 Matt DUMBA - 1:1
     
    13:02
    Minnesota právě vstřelila branku! Z ničeho nic tu máme vyrovnání! Mats Zuccarello našel svou přihrávkou dokonale postaveného MATTA DUMBU, který se svým zakončením pod břevno nemýlil 1-1! Asistence: Mats Zuccarello, Sam Steel.
    05:41 Calle ROSÉN - 1:0
     
    05:41
    St. Louis právě vstřelilo branku! Teď už se ale domácí dostávají do vedení! Rychlé přečíslení vyřešil nahrávkou Robert Thomas, který našel CALLEHO ROSÉNA a ten s dávkou štěstí překonal brankáře Fleuryho 1-0! Asistence: Robert Thomas, Jordan Kyrou.

    Karel Jedlička

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 6. Rosén (Thomas, Kyrou), 26. Bortuzzo (Bučněvič, Kyrou) – 14. Dumba (Zuccarello, Steel), 22. Hartman (F. Gaudreau, M. Foligno), 26. Hartman, 41. Spurgeon (J. Eriksson Ek, Greenway), 56. Greenway (Spurgeon)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko, Mikkola, Faulk, Leddy, Bortuzzo, Rosén – B. Schenn, O'Reilly (C), Bučněvič – Barbašev, Thomas, Kyrou – L. Brown, Acciari, Saad – Leivo, N. Walker, Toropčenko.
    Trenér: Berube

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba, Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Steel, Kaprizov – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Hartman, F. Gaudreau, Boldy – Reaves, Dewar, Beckman.
    Trenér: Evason

    Rozhodčí: South, Joannette – Smith, Alphonso

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri