Florida – NY Rangers 3:5 (kon.) | Chicago – San Jose 2:5 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Seattle – NY Islanders 4:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Pondělí 02.01.2023, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Tim STÜTZLE - 3:1
     
    58:49
    Ottawa právě vstřelila branku! Je zřejmě rozhodnuto! Po závaru před brankou se dokázal dostat k odraženému kotouči TIM STÜTZLE, který svojí druhou trefou v zápase navyšuje vedení Senators. Asistence: Thomas Chabot.
    31:45 Jake LUCCHINI - 2:1
     
    31:45
    Ottawa právě vstřelila branku! Domácí přesilovou hru nakonec přeci jen využívají! Giroux našel před Brassarda, který se pokusil obtočit, to mu sice nevyšlo, ale kotouč si našel JAKE LUCCHINI, který tak střílí svůj první gól v nejslavnější hokejové soutěži na světě! Asistence: Derick Brassard a Claude Giroux.
    26:51 Zemgus GIRGENSONS - 1:1
     
    26:51
    Buffalo právě vstřelilo branku! Je srovnáno! Po perfektní přihrávce od Samuelssona se dostal do samostatného úniku ZEMGUS GIRGENSONS. Lotyšský útočník Buffala provedl zakončení s velkým přehledem, rozhýbal si Forsberga a přesně zakončil. Asistence: Mattias Samuelsson a Ilja Ljubuškin.
    00:47 Tim STÜTZLE - 1:0
     
    00:47
    Ottawa právě vstřelila branku! Domácí jdou rychle do vedení! Po dobrém napadání se dostal ke kotouči TIM STÜTZLE, který pohotovou střelou otevírá skóre utkání! Asistence: Claude Giroux.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 1. Stützle (Giroux), 32. Lucchini (Brassard, Giroux), 59. Stützle (Chabot) – 27. Girgensons (Samuelsson, Ljubuškin)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Zub, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Bernard-Docker, Holden – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – Lucchini, Gambrell, Kelly – Watson, Kastelic, Brassard.
    Trenér: D. J. Smith

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Clague, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Luxmore, MacDougall – Hughes, Murchison
    bahis siteleri