Florida – NY Rangers 3:5 (kon.) | Chicago – San Jose 2:5 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:1 (kon.)
Seattle – NY Islanders 4:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
New York Islanders
Pondělí 02.01.2023, 02:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Brandon TANEV - 4:1
     
    59:25
    Seattle právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné klece přece jen přišel. Dunn přihrál na pravou stranu BRANDONU TANEVOVI, který si počkal na přejetí obránců a poté úspěšně zamířil. 4:1. Asistence: Vince Dunn a Yanni Gourde.
     
    44:16
    Z ničeho nic se do velké příležitosti dostal Brock Nelson. Jeho první střelu Jones vyrazil, podruhé útočník Islanders promáchl.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 26 – 12
    33:04 Oliver BJORKSTRAND - 3:1
     
    33:04
    Seattle právě vstřelil branku!
    Máme tady třetí branku domácího celku, který je v dnešním utkání zatím jasně lepší! Gourde posunul na modrou čáru, odkud pálil Oleksiak. Tvrdou ránu beka dorazil za ležícího Sorokina dánský forvard OLIVER BJORKSTRAND. 3:1. Asistence: Jamie Oleksiak a Yanni Gourde.
     
    28:29
    Jared McCann nahazoval puk do předbrankového prostoru. Ve chvíli, kdy Sorokin už ležel, promáchl na brankovišti Jaden Schwartz. Velká škoda pro domácí.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Sebastian Aho – 2 min., podrážení.
     
    25:53
    Hudson Fasching se objevil osamocen před brankovištěm Kraken. Zvolil bekhendový blafák, jenže touš k tyči nezastrčil.
    23:58 Eeli TOLVANEN - 2:1
     
    23:58
    Seattle právě vstřelil branku!
    To je debut v novém působišti jako hrom! Finský útočník EELI TOLVANEN se prosazuje v přesilové hře. Od Dunna dostal nabito na pravý kruh a lépe to snad ani trefit nemohl. 2:1. Asistence: Vince Dunn a Jared McCann.
     
    22:44
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Aatu Räty – 2 min., podrážení.
     
    20:59
    Velkou šanci měl na hokejce Ryan Donato, jenž v oslabení pádil sám na branku. Před Sorokinem se ale ukličkoval, a proto zakončení nebylo tak kvalitní.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 12 – 6
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Jaden Schwartz – 2 min., hákování.
    17:30 Mathew BARZAL - 1:1
     
    17:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se hosté dočkali vyrovnání! MATHEW BARZAL ještě ve středním pásmu přihrál do strany Cizikasovi, jehož zpětnou přihrávku dorazil těsně před Jonesem právě prvně jmenovaný hokejista. 1:1. Asistence: Casey Cizikas a Josh Bailey.
     
    13:44
    Vzápětí měli domácí obrovskou šanci. Jared McCann nabízel puk k zadní tyči Jadenu Schwartzovi, jenž měl před sebou prázdnou bránu, ale kotouč zasáhl jen špičkou. Velká škoda pro Kraken.
     
    11:26
    Domácí se v oslabení dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Donato připravil střeleckou pozici pro Gourdea, ale ten nechal vyniknout Sorokina.
     
    10:19
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Jordan Eberle – 2 min., vysoká hůl.
    09:53 Adam LARSSON - 1:0
     
    09:53
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hokejisté Seattlu se v polovině první periody dostávají do vedení! Sprong posunul puk za bránu Donatovi, který se natlačil před beka a stačil přihrát najetému ADAMU LARSSONOVI, jehož střela byla přesně umístěna k zadní tyči. 1:0. Asistence: Ryan Donato a Daniel Sprong.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 10. A. Larsson (Donato, Sprong), 24. Tolvanen (Dunn, McCann), 34. Bjorkstrand (Oleksiak, Gourde), 60. B. Tanev (Dunn, Gourde) – 18. Barzal (Cizikas, Bailey)


    Seattle Kraken: Mar. Jones (Grubauer) – A. Larsson (A), Dunn, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – McCann, Wennberg, Schwartz – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Eberle (A), Beniers, Burakovsky – B. Tanev, Donato, Sprong.
    Trenér: Dave Hakstol

    New York Islanders: Sorokin (C. Schneider) – Dobson, Romanov, Pulock, Wotherspoon, Mayfield, S. Aho I – Cizikas, Barzal, Bailey (A) – Beauvillier, Nelson (A), Lee (C) – Fasching, Pageau, Parise – R. Johnston, Räty, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Sutherland, Beach – Cherrey, Suchánek

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri