Columbus – Carolina 4:3 (3:2 po s.n.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | Buffalo – Minnesota 6:5 (po pr.)
Ottawa – Seattle 4:8 (kon.) | Montreal – St. Louis 5:4 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:5 (kon.)
Edmonton – Colorado 2:3 (po pr.) | San Jose – Boston 2:4 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 7:4 (kon.)
Dallas – Florida 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 1:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
7:4 (2:2, 3:2, 2:0)
Vancouver Canucks
Neděle 08.01.2023, 21:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:42 Kyle CONNOR - 7:4
     
    53:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ledovou plochu zasypávají kšiltovky, jelikož KYLE CONNOR slaví hattrick! Winnipeg získal nahozený puk, načež se jeho kanonýr dostal ke kotouči v pravém kruhu a pohotovou utaženou střelou zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Nikolaj Ehlers, Pierre-Luc Dubois.
    45:29 Dylan DEMELO - 6:4
     
    45:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Canucks jsou za svou neefektivitu potrestáni! Winnipeg ujel do přečíslení, při kterém dostal DYLAN DEMELO ve středu útočného pásma přihrávku z pravé strany a ve vlastním oslabení vymetl pravý růžek branky. Asistence: Axel Jonsson Fjällby, Dylan Samberg.
    38:18 Axel Jonsson Fjällby - 5:4
     
    38:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Velká vzpruha pro Jets! Domácí přerušují převahu soupeře rychlým protiútokem po levé straně, při němž AXEL JONSSON FJÄLLBY zavezl puk do pásma a parádní střelou tahem vymetl zadní růžek branky! Asistence: Sam Gagner, Neal Pionk.
    29:26 Sheldon DRIES - 4:4
     
    29:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks dobře zamkly domácí kolem jejich branky, při čemž Miller dostal puk u pravého mantinelu a poslal pěknou přihrávku mezi kruhy, kde SHELDON DRIES jen nastrčil hůl a usměrnil puk do pravého růžku. Asistence: J. T. Miller, Conor Garland.
    27:05 Bo HORVAT - 4:3
     
    27:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Když to takhle půjde dál, obávám se, že nedochytá ani český brankář. Nutno přiznat, že BO HORVAT po průniku do pravého kruhu trefil horní růžek naprosto parádně. Asistence: J. T. Miller, Ethan Bear.
    25:34 Morgan BARRON - 4:2
     
    25:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Radost domácího týmu je dvojnásobná! Na modré čáře zůstal zcela volný Lowry, ale přestože dobře vytáhl gólmana, trefil jen boční konstrukci. Odražený puk však stihl vrátit do brankoviště, kam najel důrazný MORGAN BARRON a doklepl puk do sítě. Asistence: Adam Lowry, Brenden Dillon.
    23:40 Nikolaj EHLERS - 3:2
     
    23:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets si berou své vedení zpět! NIKOLAJ EHLERS svým průnikem vybojoval pro domácí útočné pásmo, načež se po kombinaci dostal s pukem za branku, vyjel zpoza ní a z kruhu poslal střelu z otočky do horní části branky! Asistence. Brenden Dillon, Pierre-Luc Dubois.
    17:33 Jack STUDNICKA - 2:2
     
    17:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Český brankář nemá zatím svůj den, ale na jeho obranu je potřeba říct, že mu defenziva vůbec nepomáhá. Nepříjemné nahození od modré čáry totiž tečoval před brankou nedůrazně hlídaný JACK STUDNICKA, který srovnává stav. Asistence: Luke Schenn, Dakota Joshua.
    15:14 J. T. Miller - 2:1
     
    15:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se dostávají na dostřel! Akci po levé straně završila přihrávka zpoza branky, odkud si na pravé tyčce najel J. T. MILLER a důrazem před brankou dokázal šťastným obloučkem překonat Ritticha. Asistence: Elias Pettersson, Andrej Kuzmenko.
    07:58 Kyle CONNOR - 2:0
     
    07:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na tribunách je veseleji, protože KYLE CONNOR dostal na útočné modré pobídku do jízdy, nechal za sebou obránce a přesnou střelou mezi betony navyšuje náskok. Asistence: Kevin Stenlund, Pierre-Luc Dubois.
    06:22 Kyle CONNOR - 1:0
     
    06:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Čtvrtá střela stačila domácím na vedoucí gól! Ehlers dostal přihrávku do levého rohu, a přestože byl v těžké pozici, z otočky našel na zadní tyčce KYLEA CONNORA, jehož střela míří nad levé rameno. Asistence: Nikolaj Ehlers, Pierre-Luc Dubois.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. Connor (Ehlers, Dubois), 8. Connor (Stenlund, Dubois), 24. Ehlers (Dillon, Dubois), 26. M. Barron (Lowry, Dillon), 39. Jonsson Fjällby (Gagner, Pionk), 46. DeMelo (Jonsson Fjällby, Samberg), 54. Connor (Ehlers, Dubois) – 16. J. Miller (E. Pettersson, Kuzmenko), 18. Studnicka (L. Schenn, Joshua), 28. Horvat (J. Miller, Bear), 30. Dries (J. Miller, Garland)


    Winnipeg Jets: Rittich (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Samberg, Schmidt, Dillon – Ehlers, Dubois, Connor – Wheeler, Scheifele (A), Perfetti – Kuhlman, Lowry (A), M. Barron – Gagner, Stenlund, Jonsson Fjällby.
    Trenér: R. Bowness

    Vancouver Canucks: Delia (26. S. Martin) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), Bear, Q. Hughes, L. Schenn, Dermott – Boeser, Horvat (C), Michejev – J. Miller (A), E. Pettersson, Kuzmenko – Lockwood, Dries, Garland – Studnicka, Lazar, Joshua.
    Trenér: B. Boudreau

    Rozhodčí: Lee, Markovic – Smith, Baker

    Diváci: 14 206
    bahis siteleri