SOHO Olomouc – Č.Budějovice 11:0 (kon.) | Flamingos Ostrava – Karlovy Vary 0:7 (kon.) | Havířov – HC Sparta Praha Sledge 1:4 (kon.)
Zlín sledge – SHK Mustangové 10:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
11:0 (6:0, 1:0, 4:0)
Motor sledge České Budějovice
Neděle 08.01.2023, 08:00 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 12. kolo
Partner:
     
    44:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem přidává další branku MARTIN ŽIŽLAVSKÝ. po rychlé kombinaci s Novákem pálil z prostoru mezikruží přesně k tyči. 11:0. Asistence: Martin Novák a Tomáš Rozkopal.
     
    44:30
    Jedlička z vlastního obranného pásma hledal rozjetého Žižlavského, ale kus černé gumy nakonec rychleji doputoval až do lapačky Lacka!
     
    43:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přeci se jen domácí dočkali desítky! MARTIN ŽIŽLAVSKÝ šikovně odrazil puk od brankáře Lacka a upravuje stav na 10:0. Asistence: Radek Jedlička.
     
    39:59
    Žižlavský zpoza branky přihrával na Nováka, jenž mohla zakončovat do odkryté sítě, ale forvard domácích nedokázal kotouč zpracovat!
     
    38:51
    Oblouček Hlinky pod modré mířil těsně mimo!
     
    34:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti přidávají další gól! Přesná střela MARTINA NOVÁKA po ledě skončila až za zády gólmana Lacka. 9:0. Asistence: Radek Jedlička.
     
    30:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Okamžitě po začátku třetiny domácí zvyšují! Tentokrát se o přesnou ránu k pravé tyči postaral MARTIN NOVÁK. 8:0. Bez asistence.
     
    24:54
    Opět domácí kapitán připravil skvělou pozici pro Žižlavského, proti němuž vytasil Lacko skvělý zákrok lapačkou!
     
    23:58
    Vyloučení v týmu Motor sledge České Budějovice:
    Martin Zikmund – 2 min, vražení na hrazení.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti:
    Miroslav Kardoš – 2 min, nedovolené bránění.
     
    21:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora zvyšuje! Mikuš skvěle nahrál na MARTINA ŽIŽLAVSKÉHO, který si v předbrankovém prostoru poradil. 7:0. Asistence: Radim Mikuš a Martin Novák.
     
    19:03
    Nebezpečná šance Motoru! Klima skvěle unikl domácím a z levého kruhu prozkoušel pozornost Černocha ranou na beton!
     
    18:30
    Skvělý Lacko zlikvidoval další pokus Kohoutů maskou!
     
    17:54
    Dva se perou, třetí se směje. Po střetu domácího útočníka s obráncem Motoru přispěchal na pomoc Žižlavský, který z blízkosti pálil těsně nad břevno!
     
    15:22
    Skvělý zákrok Lacka! Gólman Motoru lapačkou zastavil unikajícího Martina Žižlavského, jenž pálil z levého kruhu.
     
    13:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na Hané se nám rozjíždí demolice. RADEK JEDLIČKA vyslal přesnou ránu, kterou navíc otřel o pravou tyč a zvyšuje již na 6:0. Asistence: Radim Mikuš.
     
    11:39
    Proti obrovské šanci Buriánka vytasil Lacko brilantní zákrok! Při přesunu se skvěle položil na zem a zabránil domácímu forvardovi skórovat.
     
    10:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už je to o pět branek! Po rychlém protiútoku se vytvořil před Lackem závar, čehož využil RADEK JEDLIČKA a skrytou ranou k pravé tyči zvyšuje. 5:0. Asistence: Martin Novák.
     
    08:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc rozjíždí kanonádu! Rychlá akce okamžitě po buly vyústila až přihrávkou na MARTINA ŽIŽLAVSKÉHO, který ranou z pravého kruhu vymetl bližší šibenici. 4:0. Asistence: Radek Jedlička.
     
    07:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Chvíli po buly ve středovém kruhu vyjel MICHAL HLINKA do mezikruží, odkud sice napálil břevno, ale odražený kotouč se odrazil nešťastně od zad gólmana Lacka za brankovou čáru. 3:0. Asistence: Radim Mikuš.
     
    07:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují! RADIM MIKUŠ využil velkého zmatku před Lackem a kotouč po ledě usměrnil k pravé tyči. 2:0. Asistence: Radek Jedlička.
     
    03:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre! Žižlavský našel od mantinelu RADKA JEDLIČKU, který z prostoru mezikruží vymetl pravou šibenici. 1:0. Asistence: Martin Žižlavský.
     
    02:09
    Radek Jedlička předvedl krásné sólo přes celé hřiště a velmi nebezpečně vystřelil! Gólman Lacko zakročil betonem a chvíli musel herní předmět hledat očima.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 4. Jedlička (Žižlavský), 8. Mikuš (Jedlička), 8. Hlinka (Mikuš), 9. Žižlavský (Jedlička), 11. Jedlička (Novák), 14. Jedlička (Mikuš), 22. Žižlavský (Mikuš, Novák), 31. Novák, 35. Novák (Jedlička), 44. Žižlavský (Jedlička), 45. Žižlavský (Novák, Rozkopal)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kardoš – Hlinka, Stašák, Novák (A), Rozkopal, Buriánek, Večerek (A), Mikuš, Žižlavský, Kaščák
    Trenér: Tomáš Svozil

    Motor sledge České Budějovice: Lacko – Zajan (A), Běhounek (C), Laibacher – Ropp, Klima, Kalina, Záluský, Zikmund, Kocanda, Špaček
    Trenér: Martin Zikmund

    Rozhodčí: Cik, Kužílek
    bahis siteleri