Pov. Bystrica – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
5:4 (1:2, 4:1, 0:1)
HK Skalica
sk Úterý 10.01.2023, 17:30 • ZŠ Považská Bystrica • 1. liga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Skalica dala gól! Aktivita Skaličanov vo vlastnom oslabení im vyšla výborne a znižujú na 5:4! RICHARD NEMEC sa po niekoľkých streleckých pokusoch od svojich spoluhráčov dostal k puku a prestrelil Pajpacha.
    Asistencia: Janáč.
     
    39:51
    Považská Bystrica dala gól! 9 sekúnd pred koncom druhej tretiny strieľajú domáci ďalší gól! PATRIK LUŠŇÁK vystrelil z rohu ľavého kruhu a puk prešiel pomedzi betóny Bernáta do brány.
    Asistencie: Cíger, Tománek.
     
    36:19
    Považská Bystrica dala gól! Ako jednoducho sa dá streliť gól! Strela švihom od MATEJA KRAUTA sa končí štvrtým gólom Považskej Bystrice. Navrátilec do tohto klubu si vo svojom prvom zápase pripisuje gól.
    Asistencie: Ďurkech, Rufati.
     
    31:59
    Považská Bystrica dala gól! Prihrávka spoza brány od Zlochu na PATRIKA LIGASA sa končí gólom a stav je opäť vyrovnaný!
    Asistencia: Zlocha.
     
    21:06
    Považská Bystrica dala gól! ROMAN TOMÁNEK získal puk v strednom pásme a svojou rýchlosťou nemal pred sebou žiadnu prekážku, len brankára, ktorého so svojimi skúsenosťami prekonal.
    Bez asistencie.
     
    20:46
    Skalica dala gól! Autorom gólu je PATRIK JANÁČ.
    Asistencie: Jarolín, Fatul.
     
    14:51
    Skalica dala gól! A hostia otáčajú skóre! Domáci to podcenili v obrane, keď sa BRANISLAV KOTVAN dokázal presadiť z blízkosti kruhov.
    Asistencie: Jarolín.
     
    13:19
    Skalica dala gól! Skaličania vyhrali buly a okamžite sa rozostavili. Šátek dostal prihrávku od modrej pred Pajpacha, cez neho puk prepasíroval, ale neskončil ešte v bráne, následne bol puk v hre a k dorážke sa dostal CONOR LANDRIGAN a vyrovnáva na 1:1.
    Asistencie: Šátek, Mikula.
     
    06:18
    Považská Bystrica dala gól! Jakubcova dobrá práca prináša ovocie! Zaviezol puk do pásma a zo zadného mantinelu poslal presnú prihrávku do medzikružia na PATRIKA LIGASA, ktorý z prvej strieľa úvodný gól.
    Asistencie: Jakubec, Zlocha.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 7. Ligas (Jakubec, Zlocha), 22. Tománek, 32. Ligas (Zlocha), 37. Kraut (Ďurkech, Rufati), 40. Lušňák (Cíger, Tománek) – 14. Landrigan (Šátek, Mikula), 15. Kotvan (Jarolín), 21. Janáč (Jarolín, Fatul), 57. Nemec (Janáč)


    HK 95 Považská Bystrica: Pajpach (Lamper) – Martiška, Hlaváč – Droppa, Cebák – Ďurkech, Zaťko – Omelka, Gachulinec; – Cíger, Tománek, Lušňák – Ligas, Zlocha, Jakubec – Kraut, Rufati, Kalousek, Krieger, Sádecký, Švantner
    Trenér: Július Pénzeš

    HK Skalica: Bernát (Nemec O.) – Jombík, Fatul – Mikula, Janík – Vidovič, Soveľ – Hohl; – Janáč, Nemec R., Šišolák – Hujsa, Landrigan, Šátek – Rajčák, Jarolín, Kotvan – Duban, Búlik, Kočka
    Trenér: Michal Ružička

    Rozhodčí: Krajčík, Výleta – Vyšný, Nosek
    bahis siteleri