Švýcarsko – Japonsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Finsko
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Česko
Čtvrtek 12.01.2023, 20:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    54:27 Pauliina SALONENOVÁ - 3:2
     
    54:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Branka nakonec platí! Finky se dostávají do vedení a teď už to české reprezentantky budou mít těžké. PAULIINA SALONENOVÁ dostala hrací předmět do sítě po souboji na brankovišti. 3:2. Asistence: Sinna Varjonenová a Sanni Vanhanenová.
    52:27 Sanni VANHANENOVÁ - 2:2
     
    52:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se dočkaly vyrovnání! Poměrně dlouho si měnily kotouč v útočném pásmu a nakonec byly odměněné. Prosadila se SANNI VANHANENOVÁ, takže máme zaděláno na nesmírně dramatický závěr. 2:2. Bez asistence.
    46:07 Linda VOCETKOVÁ - 1:2
     
    46:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je na konci využita a české lvice poprvé v utkání vedou! Dominika Malicka přenechala kotouč za sebe LINDĚ VOCETKOVÉ, která si povyjela na vrchol pravého kruhu a poté přesně vymetla šibenici. 1:2. Asistence: Dominika Malicka.
    40:44 Tereza PLOSOVÁ - 1:1
     
    40:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky na začátku třetí části vyrovnávají! Šapovalivová obkroužila branku a před ni vybídla TEREZU PLOSOVOU, jejíž zakončení bylo přesné a rychlé. Začínáme od začátku. 1:1. Asistence: Adéla Šapovalivová.
    08:26 Pauliina SALONENOVÁ - 1:0
     
    08:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky využívají přesilovku a dostávají se do vedení! PAULIINA SALONENOVÁ si mezi kruhy počkala na přihrávku Keranenové a dokázala dostat černou gumu do sítě. 1:0. Asistence: Tilli Keranenová a Sinna Varjonenová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Salonenová (Keranenová, Varjonenová), 53. Vanhanenová, 55. Salonenová (Varjonenová, Vanhanenová) – 41. Plosová (Šapovalivová), 47. Vocetková (Malicka)


    Finsko: Kuja-Halkolaová (Saarinenová) – Bergová, Varjonenová, Ojalaová, Tallinenová, Kanervaová, Krooková – Salonenová (A), Vanhanenová, Keranenová (C) – Pelkonenová, Kariová, Schalinová – Lehmusová (A), Suhonenová, Kokoraová – Byskataová, Lappalainenová, Kitulaová – Korhonenová
    Trenér: Mira Kuismaová

    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Vaníčková, Slavíčková, Narovcová, Velinská, Mazancová, Wojnarová – Šapovalivová, Plosová (A), Pištěková – Juříčková, Brichová (C), Malicka (A) – Vocetková, Čabelová, Prošková – Matějová, Hračová, Příhodová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Henrikssonová (SWE), Lovensnová (SWE) – Gotsdinerová (USA), Witkowská (POL)
    bahis siteleri