Columbus – Carolina 2:6 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (po pr.) | Montreal – Nashville 4:3 (kon.)
Boston – Seattle 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 4:1 (kon.) | Tampa – Vancouver 5:4 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 1:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Colorado 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:5 (kon.) | Vegas – Florida 4:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
Vancouver Canucks
Pátek 13.01.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Elias PETTERSSON - 5:4
     
    57:52
    Vancouver právě vstřelil branku! Tak tohle je obrovské drama! ELIAS PETTERSSON propálil po buly vše, co mu stálo v cestě a už to je jen o jednu branku! Navíc zbývá víc, než minuta a Vancouver bude mít ještě přesilovku. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
    54:40 Quinn HUGHES - 5:3
     
    54:40
    Vancouver právě vstřelil branku! Kosatky ještě dramatizují utkání! Pettersson našel na mezikruží volného QUINNA HUGHESE, které nádhernou střelou vmetl kotouč do branky. Asistence: Elias Pettersson a Andrei Kuzmenko.
     
    45:30
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí se dostávají už do velkého náskoku, vedou o tři branky. A ani v tomto zápase tak nemohla chybět klasická bomba z první od STEVENA STAMKOSE z levého kruhu. Ten tak proměnil přesilovku 5 na 3. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    39:30 Brandon HAGEL - 4:2
     
    39:30
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí poprvé vedou o dvě branky! Cole poslal parádní oblouček do úniku Killornovi, ten jel sám, ale místo toho, aby zakončil, poslal nádhernou zadovku před branku pro BRANDONA HAGELA, který poslal kotouč do branky. Asistence: Alex Killorn a Ian Cole.
    35:44 Nikita KUČEROV - 3:2
     
    35:44
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí jdou znovu do vedení! Point potáhl kotouč do pásma, tam ho předal NIKITOVI KUČEROVOVI, který přihrával Stamkosovi. Ten brankáře nepřekonal, ale k brance znovu přijel právě Kučerov, který už kotouč do svatyně Kosatek poslal. Asistence: Steven Stamkos a Brayden Point.
    25:34 J. T. Miller - 2:2
     
    25:34
    Vancouver právě vstřelil branku! A je srovnáno! J. T. MILLER, který v minulosti sám dres Tampy oblékal, se utrhl do samostatného úniku, chvíli s kotoučem míchal a nakonec překonal Vasilevského bekhendem. Asistence: Quinn Hughes a Collin Delia.
    21:30 Alex KILLORN - 2:1
     
    21:30
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky hned ze začátku jdou do vedení! Do toho je poslal ALEX KILLORN, který sebral odražený kotouč, otočil se s ním v mezikruží a následně poslal parádní střelu. Asistence: Nick Perbix a Brandon Hagel.
    14:37 Corey PERRY - 1:1
     
    14:37
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky nakonec přesilovku využívají! Sergačjov vypálil zezadu, před brankou ale clonil COREY PERRY, který parádní tečí dostal kotouč do horní části branky. Je tak srovnáno. Asistence: Michail Sergačjov a Ross Colton.
    04:14 Conor GARLAND - 0:1
     
    04:14
    Vancouver právě vstřelil branku! Kosatky se dostávají do vedení! Vancouver byl u branky velice důrazný, po snaze Horvata se kotouč dostal k dojíždějícímu CONORU GARLANDU, který okamžitě vmetl kotouč do sítě. Asistence: Bo Horvat a Luke Schenn.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 15. Perry (Sergačjov, Colton), 22. Killorn (Perbix, Hagel), 36. Kučerov (Stamkos, Point), 40. Hagel (Killorn, Cole), 46. Stamkos (Point, Kučerov) – 5. Garland (Horvat, L. Schenn), 26. J. Miller (Q. Hughes, Delia), 55. Q. Hughes (E. Pettersson, Kuzmenko), 58. E. Pettersson (Q. Hughes, J. Miller)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Bogosian, Hedman (A), Černák, Cole, Perbix, Sergačjov – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Stamkos (C), Cirelli – Maroon, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: J. Cooper

    Vancouver Canucks: Delia (S. Martin) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Dermott, Bear, Stillman – Boeser, E. Pettersson, Kuzmenko – J. Miller (A), Horvat (C), Garland – Lockwood, Lazar, Joshua – Studnicka, Pederson, Michejev.
    Trenér: B. Boudreau

    Rozhodčí: K. Rehman, P. MacDougall
    bahis siteleri