NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (kon.)
Buffalo – Florida 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 6:0 (kon.) | Colorado – Detroit 6:3 (kon.)
Seattle – Tampa 1:4 (kon.) | San Jose – New Jersey 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Florida Panthers
Pondělí 16.01.2023, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Carter VERHAEGHE - 1:4
     
    58:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Kotouč vybojoval Matthew Tkachuk a ještě ho posunul na CARTERA VERHAEGHEHO, jenž od obranné modré čáry mířil do odkryté klece soupeře neomylně. Asistence: Matthew Tkachuk a Gustav Forsling.
    51:27 Alex TUCH - 1:3
     
    51:27
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Šavle dramatizují utkání! Reinhartovi se nepovedlo vyhodit a k pravému mantinelu si vyjel ALEX TUCH. Křídelník elitní formace střelou na přední tyčku dokonale zaskočil Bobrovského, brankář toho navíc moc neviděl přes clonící Dahlina s Lundellem. Bez asistence.
    40:34 Anton LUNDELL - 0:3
     
    40:34
    Florida právě vstřelila branku!
    S Buffalem je ještě hůře! Domácí ztratili útočné pásmo a soupeř vyrazil do přečíslení. Sam Reinhart s hlavou nahoře vymyslel parádní nahrávku na Antona Lundella a finský útočník propálil k levé tyči se marně přesunujícího Luukkonena. Asistence: Sam Reinhart a Aleksander Barkov.
    28:04 Sam BENNETT - 0:2
     
    28:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, svěřenci kouče Maurice totiž odskakují do dvoubrankového náskoku! Verhaeghe nahrával před bránu a od brusle Tkachuka se touš šťastně odrazil k SAMU BENNETOVI, ten skóroval tvrdou ránou mezi levou ruku a tělo brankáře. Asistence: Matthew Tkachuk a Carter Verhaeghe.
    04:01 Brandon MONTOUR - 0:1
     
    04:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí Florida! Rozehrávku soupeře vystihl za bránou Matthew Tkachuk. Nadvakrát propasíroval touš přes Jokijarhua do brankoviště, kde Luukkonen nejprve předvedl zákrok pravým betonem, ovšem proti dorážce BRANDONA MONTOURA už byl bezmocný. Asistence: Matthew Tkachuk.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 52. Tuch – 5. Montour (M. Tkachuk), 29. Bennett (M. Tkachuk, Verhaeghe), 41. Lundell (Reinhart, Barkov), 59. Verhaeghe (M. Tkachuk, Forsling)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (Comrie) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Girgensons (A), Asplund.
    Trenér: Don Granato

    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura – Reinhart, Barkov (C), Lundell – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Cousins, Luostarinen, Děnisenko – G. Smith, E. Staal, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Lambert, L'Ecuyer – Mills, Johnson

    Diváci: 15 251
    bahis siteleri