Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:4 (po pr.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 3:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
UK Kings Prague
Pondělí 16.01.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Zdravím vás u 14. kola Univerzitní ligy ledního hokeje. Zimní stadion v Ústí nad Labem bude hostit klání dvou tabulkových sousedů. Proti sobě nastoupí domácí HC North Wings, kterým patří páté místo, a hosté UK Hockey Prague z příčky čtvrté. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Ústecký tým drží celkem nadějnou pozici pro postup do play-off. Na poslední postupovou příčku, kterou momentálně drží Pardubice, má náskok hned devíti bodů. Po klání s Karlovou univerzitou na něj čekají čtyři další duely. Do nového kalendářního roku vstoupila Křídla severu výhrou 8:4 na ledě pardubických Riders. Bilance prosince pak přinesla z pohledu North Wings venkovní prohru v Českých Budějovicích a těsnou domácí výhru nad MUNI.
     
    Pražané tímto kláním teprve vstoupí do zápasového kolotoče v aktuálním kalendářním roce. V posledním měsíci roku loňského odehráli také dvě utkání. V jejich případě se jednalo o venkovní boj na ledě BO Ostrava Vítkovice Steel, odkud si UK odvezla vítězství 2:0. V dalším kole ovšem doma nestačila na plzeňské Akademiky, kterým podlehla 0:2.
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    5. kolo, 30. 10. 2022: UK Hockey Prague – HC North Wings Ústí n. L. 4:5
    Branky a nahrávky: 2. Odehnal (Limanovský, D. Jindra), 16. Rudolph (Volf, Čmejla), 19. D. Jindra (Lelek), 50. D. Jindra (Krchňák) – 10. Tot (Janoušek, Harkabus), 32. Bartoš (Harkabus, Petržílka), 41. Bartoš (J. Jindra), 57. Harkabus (Petržílka, Skokan), 59. Janoušek (Gottfried).
    Vyloučení: 1:5, navíc Čmejla (UKP) a Šebesta (NWU) – 5 + OK.
    Využití: 1:0. V oslabení: 0:1.
    Střely na branku: 20:32. Po třetinách: 3:1, 0:1, 0:3.

    Sestava UK: Pícl – Piskač, Lelek, Dlabola, Málek, Odehnal, Glitta, Kopenec, Adamec, Kulda – Velas, Krchňák, Volf, D. Jindra, Konopásek, Rudolph, Čmejla, Kovařík, Limanovský, Kundrát.

    Sestava North Wings: Skokan – Štěpánek, P. Jarý, Šebesta, Miškovič, Petržílka – Tot, T. Jarý, Kuchař, J. Jindra, Bartoš, Sajdl, Vrba, Harkabus, Gottfried, Janoušek.
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Skokan) – Miškovič, Jarý P. (A), Petržílka (A), Šebesta, Stuchlý, Gottfried, Štěpánek – Sajdl, Harkabus, Jindra J., Kuchař (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    UK Hockey Prague: Novák – Kopenec, Málek, Adamec, Dlabola (A) – Kovařík, Čmejla (C), Martínek, Konopásek, Velas, Glitta, Volf (A), Jindra D., Limanovský, Kundrát.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Mareš – Serbus, Brož.
     
    Před zápasem byla uctěna minutou ticha památka Jana Palacha, který se na protest proti okupaci vojsk Varšavské smlouvy přesně před 54 lety upálil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Úvodní buly připadlo na stranu North Wings, kteří se ihned vydali dopředu směrem k brance Kristiána Nováka. Zde se ale do vážnější akce nedostali a naopak lacino odevzdali puk soupeři.
     
    01:05
    Miloslav Adamec vybojoval kotouč za brankou Kožnara a poslal jej na své spoluhráče stojící u modré čáry. Ti neváhali ani chvilku a vypálili kotouč na gólmana Křídel severu.
     
    01:43
    Před dojíždějícím Viktorem Martínkem dokázal poslat puk do bezpečí Martin Štěpánek. Ve vlastní třetině se jej ale znovu zmocnili Pražané, kteří se dostávají zpět do pásma.
     
    02:37
    Adamcovo nahození hokejkou srazil k ledu Pavel Jarý. North Wings tedy získali ve vlastní třetině kotouč a Adam Janoušek s ním dokázal vyjet podél mantinelu na opačnou stranu kluziště.
     
    03:44
    David Volf nepřešel v levém kruhu před Matyáše Šebestu. Ústečtí toho využili k protiútoku, po kterém si gólman Novák připsal první zákrok. Střelu Martina Kuchaře ovšem pokryl bez větších obtíží.
     
    04:48
    Oliver Glitta zastavil na modré ústeckou rozehrávku. Posléze poslal kotouč doprava na připraveného Viktora Martínka, který ovšem svou křižnou střelu poslal vedle vzdálenější tyče.
     
    05:17
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to ale VIKTORU MARTÍNKOVI vyšlo! Forvard Univerzity Karlovy využil Adamcovo nahození kotouče z levého kruhu směrem na Milana Kožnara, od něhož se odrazil přesně na Martínkovu hůl. Tomu už tak nečinilo příliš potíží najít volnou skulinu u bližší tyče. Asistence: Miloslav Adamec.
     
    06:46
    Prokop Limanovský se pokusil o další průnik směrem dopředu. Jemu samotnému se povedlo dostat kotouč do pásma, pak se i dostal k nadějné kombinaci s Davidem Jindrou. Zpětná souhra dvou exlitvínovských hokejistů ale nakonec nevyšla, neboť Limanovský svou následnou přihrávku na střed poslal přesně na hokejku Pavla Jarého.
     
    08:09
    Glittovu střelu od modré ještě před Kožnarem srazil bránící hráč North Wings.
     
    08:41
    Jakub Kopenec otočil hru před dojíždějícím Adamem Janouškem. Tým Karlovy univerzity se tak znovu dostal do útočného pásma a pokračoval v ostřelování Kožnarovy svatyně.
     
    09:36
    Martin Kuchař povedeným křižným pasem našel Jana Jindru, před kterým se otevřela volná cesta do útočného pásma podél pravého mantinelu. Dopředu se dostal, avšak zpětná nahrávka na střed právě Kuchařovi, už dostala kotouč do moci Pražanů.
     
    10:15
    Málkova rána se odrazila o nohy Lukáše Sajdla. Právě ten následně vypálil za odraženým kotoučem a pokoušel se ho vypíchnout z holí hráčů UK.
     
    10:57
    Trochu troufalý pokus Michala Svobody o nahození kotouče dopředu ze středního pásma končí zakázaným uvolněním North Wings, čímž se hra vrací blíže ke Kožnarovi.
     
    11:06
    Martin Dlabola prověřil Kožnarovu pozornost ranou od modré. Ústecký gólman ovšem zavčasu a přesně reagoval svou lapačkou, kterou si pro kotouč sáhl.
     
    11:34
    Příliš dlouho trvalo Tomáši Jarému zorientovat se v mezikruží s kotoučem na holi. Toho využil David Jindra, který mu puk vypíchl a přenesl hru zpět ke Kožnarovi.
     
    12:14
    František Konopásek vyšel jako vítěz ze souboje o puk podél mantinelu. Ústečtí se ale zvládli ubránit a chvilku nato musel další bitvě o kotouč čelit Benjamín Velas. Tentokrát ovšem skončil puk mimo ledovou plochu.
     
    12:47
    Málkovu křižnou střelu srazil Kožnar svou lapačkou za sebe.
     
    13:07
    Milan Kožnar přišel o svou hůl, která se ocitla až v levém kruhu. Toho se pokusil využít Prokop Limanovský, který se před něj doslova natlačil a vytvořil menší chaos před brankou North Wings. Obrana ústeckého týmu se ale nakonec dokázala se situací poradit.
     
    13:56
    Jakub Tot si slibně najížděl dopředu do útočného pásma. Místo pokusu o střelu ale nechal puk za sebou pro Matěje Harkabuse, který tuto situaci nevyhodnotil úplně ideálně a domácí tým o kotouč přišel.
     
    14:26
    Jan Jindra to vzal na sebe a křižmo projel přes střední pásmo do útočného. Od mantinelu pak vyslal zpětný pas mezi kruhy na Martina Kuchaře, který byl ale o malý kousek dále od dráhy letu kotouče.
     
    15:30
    Z těsné blízkosti brankoviště zakončoval Benjamín Velas. Gólman North Wings ovšem i nyní efektivně reagoval svou lapačkou.
     
    15:56
    Velká akce v podání Tomáše Jarého, který se dostal do mezikruží a odsud i ke střele. Kristiánu Novákovi se povedlo puk vyrazit, avšak přímo na hokejku Lukáše Sajdla. Jeho dorážka ale postrádala důraz.
     
    16:31
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Povedená kombinační akce North Wings a je vyrovnáno! Matěj Harkabus zadovkou od mantinelu našel ADAMA JANOUŠKA, stojícího u vzdálenější tyče. Ten z první přesně uklidil kotouč za záda gólmana Nováka. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    16:34
    Ústečtí ještě mohli jít do početní výhody po zákroku Prokopa Limanovského na Martina Kuchaře. Ústecký kapitán ovšem projevil ducha fair play a faul na svou osobu odvolal.
     
    17:26
    David Jindra se držel na vnější hranici mezikruží a snažil se najít vhodný prostor pro vystřelení. Nakonec ovšem jen poslal puk k pravému mantinelu a do držení ústeckého týmu.
     
    18:14
    Tenhle pokus o brejk v podání Viktora Martínka vypadal pro Ústecké hodně nebezpečně. Forvard UK byl ve velké rychlosti a blížil se směrem ke Kožnarově brance. Nakonec ho ovšem dokázali ztrojit dva obránci North Wings, kteří mu zamezili v pokračování akce.
     
    19:13
    Střela Radovana Miškoviče letěla přímo na gólmana Nováka. Ten ovšem betony vyrazil.
     
    19:50
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Pouhých deset vteřin před koncem první třetiny jdou hosté opět do vedení! DAVID VOLF se procpal přes několik hráčů North Wings a vypálil přesně do pravého horního růžku ústecké branky. Asistence: Jakub Kopenec a Filip Čmejla.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině se o něco lépe dařilo pražskému týmu. Ten byl už od počátku aktivnější, což mu také vyneslo úvodní trefu. Domácí tým se do toho dostával postupně, avšak v závěru zvládl vyrovnat. Tlak na branku UK se posléze navyšoval, když pak UK získalo zpět vedení deset vteřin před koncem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Úvodní buly druhé třetiny padlo na hole hráčů UK. Prokop Limanovský se s ním posléze přesunul k mantinelu a posunul ho dopředu směrem ke Kožnarovi.
     
    20:51
    Povedený nájezd obloučkem v podání Davida Volfa do mezikruží. Odsud se dostal do zakončení, avšak Milan Kožnar dokázal puk vytěsnit svými betony.
     
    21:37
    Pražané si nadále přihrávají v útočném pásmu. Málokdy se ovšem dostanou k přímého střeleckému zakončení na Milana Kožnara.
     
    22:22
    David Jindra našel pasem ze středního pásma Viktora Martínka, který si najel od pravého mantinelu před brankoviště. Ústeckého gólmana se pokusil zaskočit vyšší střelou, ten ale dokázal puk udržet.
     
    22:54
    Pro vyhozený kotouč z obranného pásma Slovanu si sjel Oliver Glitta. Pražané se ovšem velmi rychle dostali zpět do útoku.
     
    23:29
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Krásný gól v podání MATĚJE HARKABUSE. Útočník North Wings se utrhl a zcela sám se řítil tváří v tvář Kristiánu Novákovi, pod jehož horní víko přesně umístil vyrovnávací trefu. Asistence: Martin Štěpánek.
     
    23:56
    Ústečtí se tlačili dopředu ve snaze vstřelit další branku. Blízko tomu byl Jakub Tot při svém zakončení z pravého kruhu. Kristián Novák byl ale tentokrát neoblomný a puk podržel u těla.
     
    24:31
    Kryštof Kovařík v mezikruží obdržel přesnou zadovku od mantinelu. Tu namířil směrem na Kožnarovu klec, avšak namířil puk příliš vysoko.
     
    24:54
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    Viktor Martínek – 2 min., napadení.
     
    25:10
    Matěj Harkabus překvapil Nováka důraznou střelou od modré. K jeho smůle ovšem nestál blízko žádný z jeho spoluhráčů připravený na dorážku, neboť se v místě odrazu kotouče otevřelo množství volného prostoru v Novákově brankovišti.
     
    26:20
    Martin Kuchař vzal na sebe průjezd do útočného pásma. Před dvěma dojíždějícími hráči UK ovšem posléze posunul puk doprava na Sajdla, od něhož se mu vrátil zpět. Kapitán North WIngs se tedy odhodlal ke střele, kterou ovšem Novák vyrazil.
     
    26:54
    Hosté v plném počtu.
     
    27:10
    Důrazná střela Františka Konopáska bezprostředně po buly letěla do ochranné sítě nad ústeckou brankou.
     
    27:44
    Slibná zadovka od mantinelu v podání Davida Jindry projela Viktoru Martínkovi pod nohama. Před třetím hráčem UK ovšem dokázal Kožnar změnit dráhu letu puku svou holí.
     
    28:24
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí jdou do vedení! MATĚJ HARKABUS si najel křižmo přes pravý kruh, kde ho nehlídal žádný z hráčů UK, přičemž posléze umístil kotouč přesně do rohu Novákovy klece. Asistence: Jakub Tot.
     
    29:15
    David Volf se přes několik zádrhelů dostal do nájezdu směrem na Kožnarovu klec. Ústecký gólman ovšem využil toho, že najíždějící hráč UK nebyl po předchozím střetu úplně ve střehu, vyjel si tedy o kousek dopředu a hokejkou puk odrazil mimo nebezpečí.
     
    30:24
    Jan Vrba narušil souhru Univerzity Karlovy a od modré vyslal kotouč směrem na Kristiána Nováka. Strážci svatyně pražského týmu se ovšem nyní povedlo včas odrazit puk svými betony.
     
    31:12
    Kovaříkovu zpětnou nahrávku využil David Jindra, stojící v prostoru mezi kruhy. Svou dorážku ale nenamířil přesně na Kožnara, načež se před ústeckou brankou vytvořil menší chaos. Ten ukončili až sudí přerušením hry pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    31:29
    Hanuš Petržílka v klidu podržel kotouč na modré čáře. Následně s ním našel Martina Kuchaře, který se pokusil o pokračování akce North Wings nahozením puku o mantinel. Odražený puk ale spadl na hokejku Olivera Glitty.
     
    32:50
    Najíždějícího Filipa Čmejlu zastavil Tomáš Jarý. Ústečtí se tedy chopili situace a otočili těžiště hry směrem k brance UK.
     
    33:25
    Střela Olivera Glitty z mezikruží nepostrádala důraz. Chyběl jí ovšem přesný směr, čímž se puk pouze odrazil o plexisklo nad brankou Milana Kožnara.
     
    33:52
    Kristián Novák sice svým zastavením kotouče zachránil North Wings od zakázaného uvolnění, následně ale on sám puk vyhodil přesně mezi střídačky. Vhazovalo se tedy ve středním pásmu.
     
    34:55
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Utkání se opět dramatizuje! I přes zakrytý výhled napálil DAVID JINDRA kotouč v levém kruhu křižmo na ústeckou branku. Na jeho rychlé zakončení směrem ke vzdálenější tyči Kožnar nestačil. Asistence: Viktor Martínek.
     
    35:21
    Sám si najížděl po pravé straně směrem k ústecké brance Prokop Limanovský. V kruhu se také odhodlal ke střele, kterou ovšem rozvlnil jen boční síť Kožnarovy klece.
     
    35:44
    Přihrávku od mantinelu ještě tečoval Martin Kuchař po ose na modré čáře. Za ním už ale nestál nikdo ve žlutém, čehož UK využilo k protiakci.
     
    36:14
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Michal Svoboda – 2 min., hákování.
     
    36:23
    Tým Univerzity Karlovy zatím ve své přesilovce zvolil taktiku přihrávek po obvodu útočné třetiny. Ke střele se ale dostat nemůže.
     
    37:12
    Nepřesná souhra mezi Davidem Jindrou a Martinem Dlabolou stála Pražany už dvě šance. K zakončení se nakonec dostal Viktor Martínek, který ale nepálil přesně.
     
    37:44
    Filip Čmejla si najel na střed, odkud vyslal přímou střelu na Kožnara. Před gólmanem North Wings jí ale dokázali zastavit hned dva beci ústeckého týmu.
     
    38:14
    Domácí v plném počtu.
     
    38:47
    Dlouhá přihrávka mířila od Matyáše Šebesty na Michala Svobodu. Ten se pro puk už nenatáhl a umožnil tak jeho převzetí hostujícímu týmu.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    David Volf – 2 min., hákování.
     
    39:43
    Týmu Uk se podařilo ihned po buly vyhodit kotouč až k Milanu Kožnarovi.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také již za námi. Lepší start opět měli hosté, avšak právě ti jako první inkasovali po povedené individuální akci Matěje Harkabuse. Právě ten se postaral i o zisk vedení North Wings. Následně se ovšem UK povedlo vyrovnat, čímž jsou před závěrečnou třetinou šance na obou stranách vyrovnané.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Tým UJEPu se vydal po buly k vlastní brance. Poměrně záhy se ale dokázal přesunout dopředu a zahrozit proti svatyni Kristiána Nováka. Jejich akci ale přerušili sudí kvůli přihrávce rukou.
     
    40:36
    Matěj Harkabus byl za brankou Nováka stíhán dvěma protihráči, kterým se následně podařilo vyhodit puk až ke Kožnarovi.
     
    41:19
    Martin Kuchař drží kotouč za vlastní brankou a vyčkává s rozehrávkou.
     
    41:38
    Hosté v plném počtu.
     
    41:54
    Michal Svoboda narušil rozehrávku Univerzity Karlovy a od pravého mantinelu poslal puk na střed Tomášovi Jarému. Ten si ovšem nedokázal kotouč zpracovat, čímž si jej znovu přisvojili Pražané.
     
    43:00
    Zblokovaná střela Martina Dlaboly od modré. Tlak na Kožnarovu klec ale pokračuje.
     
    43:22
    Do samostatného průniku se utrhl Martin Štěpánek, který se dostal až do prostoru mezi kruhy a k zakončení. Jeho příležitost ovšem Novák dokázal podržet.
     
    43:55
    Povedená souhra mezi Adamem Janouškem, přihrávajícím od mantinelu, a Matějem Harkabusem, zakončujícím křižmo po nájezdu z kruhu! Stejně se se ale blýskl i Kristián Novák, který se rychle přesunul v brankovišti a díky tomu kotouč polapil.
     
    44:21
    Karlovka se dostala k další rozehrávce. Dopředu se podařilo posunout kotouč Kryštofu Kovaříkovi.
     
    44:56
    Malou skulinu u levé tyče Kožnarovy branky se pokusil vytrestat David Jindra. Gólmanovi North Wings se ovšem včas povedlo v brankovišti přesunout a puk pokrýt.
     
    45:33
    Lukáš Sajdl obkroužil branku pražského celku. Dopředu se ovšem příliš nedostal, obraně UK se daří držet domácí tým u mantinelu.
     
    46:32
    Chyby v ústecké rozehrávce využil David Volf, který se dostal zadarmo ke kotouči. S ním si sjel o malý kousek dopředu a vypálil. Puk ale zvedl příliš vysoko, až do ochranné sítě nad hlavou Milana Kožnara.
     
    47:07
    Ústečtí ale posléze přenesli hru zpět k Novákovi, který musel opět zasahovat.
     
    47:26
    David Jindra našel dlouhou nahrávkou Viktora Martínka, který využil nabité příležitosti a přibližoval se směrem ke Kožnarovi. Hanuš Petržílka ale celou situaci přečetl a dokázal Martínkovi zablokovat cestu.
     
    48:12
    Benjamín Velas si dokázal obhodit hned dva bránící hráče North Wings. Proti němu si ale záhy najel Milan Kožnar, který přímo před jeho zrakem odklidil hokejkou puk mimo ohrožení.
     
    49:04
    Pavel Jarý nepřešel přes Martina Dlabolu. Tomu se následně povedlo vyslat dopředu Konopáska, a to k nájezdu podél mantinelu.
     
    49:26
    Po vyhraném buly se puk dostal o kousek dozadu k Filipu Čmejlovi, který bez váhání vystřelil. Proti kotouči se ovšem postavil Pavel Jarý, který ho hokejkou posunul do ochranné sítě.
     
    49:58
    Málo chybělo Filipu Čmejlovi ke vstřelení gólu! Kapitán UK se utrhl dvěma ústeckým obráncům a zamířil si to sám směrem k Milanu Kožnarovi. Gólman North Wings ovšem i v tomto případě dokázal úspěšně zasáhnout.
     
    50:46
    Dnešní utkání sleduje 120 diváků.
     
    50:53
    David Jindra se ocitl v postavení mimo hru. Kombinační akce Univerzity Karlovy tak dospěla ke svému konci.
     
    51:12
    Dlouhé Svobodovo nahození zastavil Miloslav Adamec. Pražský tým se tak znovu dostává dopředu.
     
    51:38
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A také se ujímá vedení! MARTIN KUNDRÁT si narazil kotouč s Miloslavem Adamcem a od mantinelu zavěsil do volné branky, neboť krátce před tím si dokázal posadit gólmana Kožnara. Asistence: Miloslav Adamec.
     
    52:32
    Janouškova teč do volného prostoru přenesla kotouč na hole hostů. Dopředu se tak vydal Kryštof Kovařík.
     
    53:02
    Z levé strany vypálil křižmo, avšak nepřesně Matěj Harkabus. K puku se tak dostal David Jindra, který rychle otočil hru a i on sám dokázal vystřelit. Milan Kožnar ale nyní udržel puk u svého těla.
     
    53:28
    Ústecká obrana i gólman Kožnar museli čelit enormnímu tlaku ze strany hostů, kteří se drželi poměrně blízko svatyni North Wings a také se dostali k řadě střeleckých příležitostí. Celou situaci ale nakonec domácí tým dokázal udržet pod kontrolou.
     
    54:18
    Po nepřesné souhře North Wings převzal puk na hranici brankoviště Martin Kundrát, který z první vypálil k bližší tyči. Kožnar ale tento prostor uzamkl.
     
    54:56
    Vysoké Konopáskovo vyhození kotouče poměrně bolestivě zastavil Hanuš Petržílka, jehož puk trefil do obličeje. Velmi rychle tak zamířil na střídačku k ošetření.
     
    55:25
    Pražané se nadále drží v útočném pásmu. O slovo se tentokrát přihlásil Filip Čmejla, který ovšem nevyzrál na trojici bránících hráčů North Wings.
     
    56:21
    Příliš vysoké nahození puku z hole Adama Janouška našlo svého adresáta v podobě Jana Málka. Toho Pražané využili k dalšímu přesunu do útoku. Zakončil David Jindra, avšak gólman North Wings betony vyrazil.
     
    57:01
    Dělovka Pavla Gottfrieda od modré prověřila pozornost Kristiána Nováka. Ráně ovšem chyběl přesný směr, své vyústění tak našla až v plexisklu za brankou North Wings.
     
    57:38
    Ústečtí se drží v útočném pásmu a sérií přihrávek hledají ideální palebnou pozici.
     
    58:15
    Křižná střela Tomáše Jarého přeletěla Novákovu branku. Odražený puk následně dokázali hosté přesunout směrem k Milanu Kožnarovi.
     
    58:56
    Martin Štěpánek si počínal poměrně důrazně při obléhání soupeřova obranného prostoru. Ani tak ale nezabránil vyhození puku směrem ke Kožnarovi.
     
    59:45
    Z levého kruhu vypálil prudce na ústeckou branku David Jindra. Milanu Kožnarovi se v tomto případě povedlo vyrazit kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    Konec zápasu.
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! Třetí třetina přinesla poměrně vyrovnanou hru, v níž rozhodla jedna povedená akce a zakončení Martina Kundráta. Právě ta přiklepla tři body na stranu hostujícího celku.
     
    Já se pro dnešek s Vámi odsud z ústeckého zimního stadionu pro dnešní den loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:46:31)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Janoušek (Harkabus), 24. Harkabus (Štěpánek), 29. Harkabus (Tot) – 6. Martínek (Adamec), 20. Volf (Kopenec, Čmejla), 35. Jindra (Martínek), 52. Kundrát (Adamec)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Skokan) – Miškovič, Jarý P. (A), Petržílka (A), Šebesta, Stuchlý, Gottfried, Štěpánek – Sajdl, Harkabus, Jindra J., Kuchař (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    UK Kings Prague: Novák – Kopenec, Málek, Adamec, Dlabola (A) – Kovařík, Čmejla (C), Martínek, Konopásek, Velas, Glitta, Volf (A), Jindra D., Limanovský, Kundrát.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Mareš – Serbus, Brož

    Diváci: 120
    bahis siteleri