Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:4 (po pr.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 3:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
UK Kings Prague
Pondělí 16.01.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A také se ujímá vedení! MARTIN KUNDRÁT si narazil kotouč s Miloslavem Adamcem a od mantinelu zavěsil do volné branky, neboť krátce před tím si dokázal posadit gólmana Kožnara. Asistence: Miloslav Adamec.
     
    34:55
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Utkání se opět dramatizuje! I přes zakrytý výhled napálil DAVID JINDRA kotouč v levém kruhu křižmo na ústeckou branku. Na jeho rychlé zakončení směrem ke vzdálenější tyči Kožnar nestačil. Asistence: Viktor Martínek.
     
    28:24
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí jdou do vedení! MATĚJ HARKABUS si najel křižmo přes pravý kruh, kde ho nehlídal žádný z hráčů UK, přičemž posléze umístil kotouč přesně do rohu Novákovy klece. Asistence: Jakub Tot.
     
    23:29
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Krásný gól v podání MATĚJE HARKABUSE. Útočník North Wings se utrhl a zcela sám se řítil tváří v tvář Kristiánu Novákovi, pod jehož horní víko přesně umístil vyrovnávací trefu. Asistence: Martin Štěpánek.
     
    19:50
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Pouhých deset vteřin před koncem první třetiny jdou hosté opět do vedení! DAVID VOLF se procpal přes několik hráčů North Wings a vypálil přesně do pravého horního růžku ústecké branky. Asistence: Jakub Kopenec a Filip Čmejla.
     
    16:31
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Povedená kombinační akce North Wings a je vyrovnáno! Matěj Harkabus zadovkou od mantinelu našel ADAMA JANOUŠKA, stojícího u vzdálenější tyče. Ten z první přesně uklidil kotouč za záda gólmana Nováka. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    05:17
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to ale VIKTORU MARTÍNKOVI vyšlo! Forvard Univerzity Karlovy využil Adamcovo nahození kotouče z levého kruhu směrem na Milana Kožnara, od něhož se odrazil přesně na Martínkovu hůl. Tomu už tak nečinilo příliš potíží najít volnou skulinu u bližší tyče. Asistence: Miloslav Adamec.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Janoušek (Harkabus), 24. Harkabus (Štěpánek), 29. Harkabus (Tot) – 6. Martínek (Adamec), 20. Volf (Kopenec, Čmejla), 35. Jindra (Martínek), 52. Kundrát (Adamec)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Skokan) – Miškovič, Jarý P. (A), Petržílka (A), Šebesta, Stuchlý, Gottfried, Štěpánek – Sajdl, Harkabus, Jindra J., Kuchař (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    UK Kings Prague: Novák – Kopenec, Málek, Adamec, Dlabola (A) – Kovařík, Čmejla (C), Martínek, Konopásek, Velas, Glitta, Volf (A), Jindra D., Limanovský, Kundrát.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Mareš – Serbus, Brož

    Diváci: 120
    bahis siteleri