Tatran – Vítkovice 0:11 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
0:11 (0:1, 0:4, 0:6)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Úterý 17.01.2023, 17:00 • Sportovní hala Vodova, Brno • Pohár České pojišťovny - ženy • Finále
    59:12 Zuzanna KRZYWAKOVÁ - 0:11
     
    59:12
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice zakončení dnešní duel další brankou! Tatran i při ztrátě deseti gólu odvolal brankářku, což potrestala ZUZANNA KRZYWAKOVÁ! Asistence: Nela Kubalčíková.
    53:29 Michaela KUBEČKOVÁ - 0:10
     
    53:29
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice přidávají desátou branku! Do odkryté branky se prosadila MICHAELA KUBEČKOVÁ! Asistence: Šárka Staňková.
    51:23 Veronika MAROSZOVÁ - 0:9
     
    51:23
    Vítkovice právě vstřelily branku! Sledujeme finálovou exhibici! Buczeková potáhla míček na polovinu Tatranu, rozehrála na pravou stranu a z úhlu se následně trefila VERONIKA MAROSZOVÁ! Asistence: Dominika Buczeková.
    48:35 Zuzanna KRZYWAKOVÁ - 0:8
     
    48:35
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice přidávají osmý zásah! Šponiarová našla ZUZANNU KRZYWAKOVOU po forhendovým blafáku střelou o tyč se štěstím rozvlnila síť! Asistence: Michaela Šponiarová.
    42:33 Barbora HUSKOVÁ - 0:7
     
    42:33
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ostravský celek vede už o sedm branek! K trestnému střílení se postavila BARBORA HUSKOVÁ, která střelou k zadní tyči rozvnila síť!
    41:39 Dominika BUCZEKOVÁ - 0:6
     
    41:39
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice se opět dokázaly prosadit v oslabení! DOMINIKA BUCZEKOVÁ získala míček, proběhla s ním přes celé hřiště a zakončila ke vzdálenější tyči!
    39:29 Eliška WILLMANOVÁ - 0:5
     
    39:29
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice v závěru druhé části přidávají pátou branku! Po nádherném pasu z pravé strany se před brankou zjevila ELIŠKA WILLMANOVÁ, která trefila odkrytou branku!
    30:13 Vendula MAROSZOVÁ - 0:4
     
    30:13
    Vítkovice právě vstřelily branku! Kanonáda Vítkovic pokračuje! Po dalším zisku na polovině Tatranu dostala přihrávku před branku VENDULA MAROSZOVÁ, která nikým neatakována prostřelila brankářku! Asistence: Dominika Buczeková.
    29:33 Šárka STAŇKOVÁ - 0:3
     
    29:33
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice trestají další chybu Tatranu a vedou už rozdílem tří branek! Seevaldová získala míček za brankou, přihrála na hranici brankoviště a osamocená ŠÁRKA STAŇKOVÁ se prosadila! Asistence: Sára Seevaldová.
    25:01 BUCZEKOVÁ - 0:2
     
    25:01
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice v oslabení navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Do úniku se dostala DOMINIKA BUCZEKOVÁ, který si položila brankářku a zakončila nad ní do odkryté branky! Asistence: Zuzanna Krzywaková.
    03:59 Vendula MAROSZOVÁ - 0:1
     
    03:59
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice se dostává po čtyřech minutách do vedení! Po ztrátě Tatranu šel ostravský celek do protiútoku. Přihrávku před volnou branku dostala VENDULA MAROSZOVÁ, která se nemýlila! Asistence: Dominika Buczeková.

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Maroszová (Buczeková), 26. Buczeková (Krzywaková), 30. Staňková (Seevaldová), 31. Maroszová (Buczeková), 40. Willmanová, 42. Buczeková, 43. Husková (TS), 49. Krzywaková (Šponiarová), 52. Maroszová (Buczeková), 54. Kubečková (Staňková), 60. Krzywaková (Kubalčíková)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Šolleová) – Beránková, Mechlová, Panešová, Ježdíková – Býčková, R. Korbelářová, S. Korbelářová, Želízková, Seemannová, Lovíšková, Stůjová, Hermannová (C), Gocová, Kabelková, Vernerová, Matějková, Panešová, Bystrianská, Bořilová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Krištofová) – Šponiarová, Hyršová, Krzywaková, Lenfeldová, Staňková, Kubečková, Buczeková, Maroszová, Willmannová, Ferenčíková (C), Matýsková, Seevaldová, Husková, Trošková, Smetanová, Liberdová, Krištofová, Gajdošová, Kubalčíková

    Rozhodčí: Lišková, Zamazalová
    bahis siteleri