Ottawa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Boston 1:4 (kon.) | Calgary – Colorado 1:4 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:5 (kon.) | San Jose – Dallas 5:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:5 (0:4, 0:0, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 19.01.2023, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Steven STAMKOS - 2:5
     
    58:38
    Tampa právě vstřelila branku! Je definitivně rozhodnuto. Tampa vítězí poté, co se dnes potřetí trefil STEVEN STAMKOS. Ačkoliv to nyní bylo do odkryté branky, Kanaďan bude pravděpodobně dnes pořádně oslavovat. Asistence: Nikita Kučerov.
    49:10 Quinn HUGHES - 2:4
     
    49:10
    Vancouver právě vstřelil branku! Tak pozor, tady se schyluje k dramatu! Canucks totiž trestají i druhý faul Tampy v této třetině. A byl to nádherný gól. QUINN HUGHES převzal kotouč na modré čáře, projel kolem hráčů Tampy až k brance, kde použil u tyče stojícího Horvata jako návnadu. Elliott si tak hlídal spíše Horvata pro případnou přihrávku, ovšem Hughes projel brankovištěm a zakončil sám. Asistence J. T. Miller a Bo Horvat.
     
    48:04
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Steven Stamkos – 2 min., držení.
    46:35 Andrej KUZMENKO - 1:4
     
    46:35
    Vancouver právě vstřelil branku! Tak Canucks přece jen snižují. Početní výhodu po delší kombinaci využil ANDREJ KUZMENKO. Ten po parádní dalekonosné ráně Hughese tečoval kotouč těsně před brankou. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
     
    45:00
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Erik Černák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    29:46
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Ian Cole – 2 min., podrážení.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Bo Horvat – 2 min., podrážení.
     
    15:55
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Vladislav Naměstnikov – 2 min., vysoká hůl.
     
    14:35
    Střídání v týmu Vancouver Canucks:
    ze hřiště odchází Spencer Martin, přichází Collin Delia.
    14:35 Steven STAMKOS - 0:4
     
    14:35
    Tampa právě vstřelila branku! Tak toto už hodně zavání debaklem! Killorn obtočil branku, ale nezasunul kotouč dovnitř. Přihrávku však zachytil STEVEN STAMKOS, který si sjel ke vzdálenější tyči a vstřelil dnes druhý gól, opět po asistenci stejného spoluhráče. Asistence: Alex Killorn.
    13:18 Brayden POINT - 0:3
     
    13:18
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté pokračují v parádním výkonu! Colton posunul kotouč na Černáka, který zkusil vypálit. Jeho střela se od brankáře odrazila přímo na druhou stranu k BRAYDENU POINTOVI, který bekhendem už jen lehce poslal kotouč do branky. Asistence: Erik Černák a Ross Colton.
    08:28 Nikita KUČEROV - 0:2
     
    08:28
    Tampa právě vstřelila branku! Hosté vedou již o dvě branky. Nyní Tampa předvedla hezkou kombinaci, na jejímž konci byl po skvělé přihrávce Hagela NIKITA KUČEROV. Ten poklekl při střele z pravého kruhu a krásně poslal kotouč do branky Asistence: Brandon Hagel a Brayden Point.
    04:40 Steven STAMKOS - 0:1
     
    04:40
    Tampa právě vstřelila branku! Blesky doma otvírají skóre a jde se slavit! STEVEN STAMKOS totiž právě zaznamenal svůj gól číslo 500! Hra se tak na chvíli přerušuje, hráči skáčou ze střídačky na led a fanoušci tleskají vestoje. Killorn kotouč dovezl před branku, předal ho ke druhé tyči, kam si sjel právě Stamkos a ten už ho jen uklidil do prázdné branky. Asistence: Alex Killorn.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 47. Kuzmenko (Q. Hughes, J. Miller), 50. Q. Hughes (J. Miller, Horvat) – 5. Stamkos (Killorn), 9. Kučerov (Hagel, Point), 14. Point (Černák, Colton), 15. Stamkos (Killorn), 59. Stamkos (Kučerov)


    Vancouver Canucks: S. Martin (15. Delia) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson (A), Bear, Dermott – Garland, Horvat (C), J. Miller (A) – Boeser, E. Pettersson, Michejev – Studnicka, Dries, Kuzmenko – Lockwood, Lazar, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Bogosian, Hedman (A), Černák, Cole, H. Fleury, Sergačjov – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Stamkos (C), Cirelli – Maroon, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Daisy, Murchison
    bahis siteleri