Trenčín – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (0:1, 3:3, 0:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Čtvrtek 19.01.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    BRANT HARRIS zachytil puk vo vlastnom obrannom pásme a následnou strelou cez celé klzisko trafil opustenú bránku Trenčína. Stav stretnutia je 3:5! Bez asistencie.
     
    35:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tomáš Török si medzi kruhmi všimol nikým nestráženého MARCELA HAŠČÁKA. Ten po zisku puku nešpekuloval a okamžite ho poslal na bránku. Puk umiestnil k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 3:4! Asistencia: Tomáš Török.
     
    30:06
    Trenčín dal gól!
    Denis Hudec zakončil z pravej strany. Na tento pokus ešte dokázal gólman reagovať, ale na následnú dorážku MAREKA VALACHA už nie. Ten mal v bránke len veľmi málo priestoru k umiestneniu puku, ale našiel ho v ľavej šibenici. Stav stretnutia je 3:3! Asistencia: Denis Hudec.
     
    29:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Podobná situácia ako pri predchádzajúcom góle. Miroslav Preisinger sa uvoľnil za bránkou súpera a následnou prihrávkou našiel v predbránkovom priestore úplne voľného TOMÁŠA TÖRÖKA. Jeho strela z prvej smerovala presne k bližšej žrdi. Stav stretnutia je 2:3! Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    28:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tomáš Zigo si spoza bránky všimol korčuľujúceho DANIELA GACHULINCA, ktorý si to nezvyčajne namieril do predbránkového priestoru. Do prihrávky sa oprel z prvej a s prehľadom umiestnil puk k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Tomáš Zigo.
     
    25:24
    Trenčín dal gól!
    Patrik Ozols nahodil puk na bránu, kde sa najlepšie zorientoval VILIAM ČACHO. Ten dokázal tečovať puk, ktorý si našiel medzeru medzi golmanovými betónmi. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Patriks Ozols, Petr Ulrych.
     
    24:29
    Trenčín dal gól!
    ROBERT FLICK zachytil puk pri mantineli a následne ho nahadzoval na bránku súpera. Puk na počudovanie všetkých putoval až za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je vyrovnaný – 1:1! Asistencia: Miguel Tourigny.
     
    01:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Po chybe Trenčanov na útočnej modrej čiare sa hostia dostali do prečíslenia dvaja na jedného. Pri puku bol Adam Lukošik, ktorý ho poslal vedľa stojacemu TOMÁŠOVI ZIGOVI. Druhý menovaný sa priblížil bližšie k bránke súpera a následne presne zakončil k vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Adam Lukošik.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 25. Flick (Tourigny), 26. Čacho (Ozols, Ulrych), 31. Valach (Hudec) – 2. Zigo (Lukošik), 29. Gachulinec (Zigo), 29. Török (Preisinger), 36. Haščák (Török), 59. Harris


    HK DUKLA Trenčín: Durný (Borák) – Starosta, Tourigny, Pietroniro, Nemčík, Ulrych, Ozols, Stašiniak – Petráš, Čacho, Sloboda – Thelin, Flick, Drábek – Hudec, Sojčík, Valach – Krajčovič, Jurík, Obdržálek
    Trenér: Róbert Döme

    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (Hlavaj) – Mackenzie, Golian, Maier, Ackered, Gachulinec, Sersen, Fereta – Pecararo, Harris, Takáč – Lukošik, Kytnár, Zigo – Török, Preisinger, Haščák – Šotek, Bezák, Petriska
    Trenér: Ján Pardavý

    Rozhodčí: Korba, Snášel – Knižka, Staššák
    bahis siteleri