Třinec – Pardubice 0:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 24.01.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Lukáš SEDLÁK - 0:4
     
    57:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Marinčin ztratil ve středním pásmu puk a LUKÁŠ SEDLÁK ujel do samostatného úniku a podařilo se mu procedit puk do sítě pod padajícím třineckým brankářem. Bez asistence. Stav utkání 0:4.
    52:09 Tomáš HYKA - 0:3
     
    52:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další hrubka Ocelářů v rozehrávce. Jeřábek v obranném pásmu za vlastní modrou poslal slabě puk dopředu, kde jej sebral Sedlák a nahrál do vyložené šance před branku TOMÁŠ HYKA. Hosté vedou už o tři branky a jsou velice blízko tříbodové výhře. Asistence: Lukáš Sedlák. Stav utkání 0:3.
    44:07 Pavol ŠTETKA - 0:2
     
    44:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krátký pobyt Pardubic v útočném pásmu, už se zdálo, že Oceláři v klidu rozehrají. Hrehorčákova křížná přihrávka obranným pásmem se ale dostala k úplně volnému PAVOLU ŠTĚTKOVI, který zakončil přesně k Mazancově tyči. Bez asistence. Stav utkání 0:2.
    27:50 Adam MUSIL - 0:1
     
    27:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nakonec z této pasáže druhé třetiny padl úvodní gól zápasu. ADAM MUSIL vyjel s pukem od pravého mantinelu, jeho přihrávku před branku domácí obránce pokryl, ale opakovaná střela už skončila v Mazancově síti. Bez asistence. Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 28. A. Musil, 45. Štetka, 53. Hyka (L. Sedlák), 58. L. Sedlák


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera (A), J. Jeřábek, Havránek, Roth, Čukste – M. Růžička (C), Voženílek, Svačina – Hudáček, Nestrašil, Daňo – Hrehorčák, M. Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Dynamo Pardubice: Will (Nečas) – Čerešňák, D. Musil, Bučko, T. Dvořák, Hrádek, J. Kolář (A), Koudelka – Hyka, L. Sedlák, Cienciala – Radil, Zohorna (A), Štetka – T. Zeman, Poulíček (C), Paulovič – Vondráček, A. Musil, Mandát.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Hribik, Obadal – Lhotský, Zíka

    Diváci: 4 322
    thejrc.org