Buffalo – Carolina 1:5 (kon.) | Toronto – Boston 2:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:5 (0:0, 1:2, 1:3)
Boston Bruins
Čtvrtek 02.02.2023, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19 Pavel ZACHA - 2:5
     
    52:19
    Boston právě vstřelil branku! Česká bostonská elitní trojička právě předvedla kompletní souhru a připsala si gól. Pastrňák posunul na Krejčího a ten kotouč naservíroval před prázdnou branku pro PAVLA ZACHU, který nabídnutou šancí nepohrnul. Asistence: David Krejčí a David Pastrňák.
    49:08 Pavel ZACHA - 2:4
     
    49:08
    Boston právě vstřelil branku! Hosté skvěle odpovídají! PAVEL ZACHA nyní předvedl nádheru. Nejdříve se zbavil soupeře technickou parádičkou, následně poslal střelu tahem přímo do pravého vinglu. Asistence: Charlie McAvoy a Matt Grzelcyk.
    48:38 Calle JÄRNKROK - 2:3
     
    48:38
    Toronto právě vstřelilo branku! Domácím se podařilo snížit a dramatizují tak poslední minuty duelu. Clifford před brankou zachytil kotouč ze vzduchu a klepnul ho hokejkou o led. Ten se ale odrazil příhodně pro CALLEHO JÄRNKROKA, který do něj vší silou práskl a dostal ho do branky. Asistence: Mark Giordano a Justin Holl.
    42:15 A. J. Greer - 1:3
     
    42:15
    Boston právě vstřelil branku! Tak to je skvělý začátek pro Boston! Lauko vyslal A. J. GREERA do úniku po levé straně. Ten ho zakončil ránou z kruhu a Boston se tak poprvé v duelu dostal do dvoubrankového vedení. Asistence: Jakub Lauko.
    32:33 Brandon CARLO - 1:2
     
    32:33
    Boston právě vstřelil branku! Na ledě se v posledních minutách tedy dějí věci! BRANDON CARLO poslal svůj tým znovu do vedení, když dostal přihrávku od Lindholma na pravý kruh a tam byť z velkého úhlu dokázal skórovat. Je to jeho první branka od poloviny prosince, kdy se prosadil proti Floridě. Asistence: Hampus Lindholm a Charlie Coyle.
    29:25 Mitchell MARNER - 1:1
     
    29:25
    Toronto právě vstřelilo branku! Nyní už to Torontu v přesilovce vyšlo. Asistenci, a to dokonce tu první, si zapsal brankář Samsonov, který poslal kotouč na útočnou modrou, kde si ho zpracoval MITCHELL MARNER, který si z pravé strany sjel k brance a propálil Ullmarka. Protáhl tak svou bodovou sérii už na čtyři duely alespoň s bodem v řadě. Asistence: Ilja Samsonov.
    26:57 Derek FORBORT - 0:1
     
    26:57
    Boston právě vstřelil branku! Přesilovou hru Toronto nevyužívá, naopak v ní dokonce inkasuje! Boston kotouč dovezl za branku, od níž byl kotouč přihrán před svatyni domácích na DEREKA FORBORTA, který krásnou střelou dokázal vstřelit svůj čtvrtý gól v letošní sezóně. Asistence: Charlie Coyle a Trent Frederic.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 30. Marner (Samsonov), 49. Järnkrok (Giordano, Holl) – 27. Forbort (Coyle, Frederic), 33. Carlo (H. Lindholm, Coyle), 43. Greer (Lauko), 50. Zacha (McAvoy, Grzelcyk), 53. Zacha (Krejčí, Pastrňák)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov – Brodie, Rielly, Holl, Giordano, Liljegren, Sandin – Marner, Tavares, Bunting – Nylander, Kerfoot, Järnkrok – Joe. Anderson, Kämpf, Engvall – Simmonds, Holmberg, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Leefe

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Clifton, Forbort – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Zacha, Krejčí, Hall – Cr. Smith, Coyle, N. Foligno – Lauko, Frederic, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: K. Pollock, F. Charron – K. Flemington, Kilian McNamara
    bahis siteleri