Motor ČB – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 02.02.2023, 18:00 • MEO Arena • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    41:45
    Příležitost pro Mladé Draky ke srovnání. Proti pravidlům hrál Vojtěch Netopil, když podrazil protihráče a už usedl na trestnou lavici.
     
    38:26
    Početní převaha také pro Šumperk. Pouhých osm vteřin po vstřeleném gólu Zubrů odjel na trestnou lavici Matěj Škňouřil za napadení.
    38:18 Tomáš ŠŤASTNÝ - 2:1
     
    38:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, svěřenci kouče Kudělky jsou zase o krok napřed! Gólman Ondráček neudržel střelu Janka a byl to TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, kdo hrací předmět pohotovou dorážkou nasměroval za brankovou čáru. Asistence: Kryštof Janek a Ondřej Polame.
     
    37:31
    Zubři mají příležitost strhnout těsný náskok zpátky na svou stranu v početní převaze, za nedovolené bránění je potrestán Antonín Karas.
    34:39 Kryštof SEIDENGLANZ - 1:1
     
    34:39
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Domácí hráč nezvládl vyvézt puk z obranné třetiny, za což byl potrestán. Kotouč získal Prokop a předal jej KRYŠTOFU SEIDENGLANZOVI. Šumperský forvard sjel do levého kruhu, odkud vyslal nechytatelnou ránu ze zápěstí do protějšího víka. Asistence: Vojtěch Prokop a Antonín Karas.
     
    29:24
    Přečíslení dvou proti jednomu řešil Vojtěch Netopil sobecky střelou. Mířil do horních pater brány, kde úřadovalo Ondráčkovo levé rameno.
     
    27:47
    Volným středem projel Adam Dobřecký a rázem byl sám před bránou, nejproduktivnější hráč týmu ve skupině o účast v play-off ale na Ondráčka recept nenašel!
     
    20:00
    Po konci první části rozhodčí udělili menší menší dvouminutový trest Oldřichu Vernerovi, důvodem bylo podrážení. Šumperk tak zahájí druhou dvacetiminutovku ve třech.
     
    19:22
    František Pospíšil se hodně zlobí, ale není mu to nic platné. Podruhé zamířil na lavici hanby, a to za krosček.
     
    16:12
    Síly na ledě se vyrovnávají. Svůj druhý dvouminutový trest vyfasoval Ondřej Polame, i v tomto případě bylo na vině podrážení.
     
    15:29
    Na trestné minuty je opět vyrovnáno. Druhým vyloučeným hráčem z kádru Mladých Draků se stal František Pospíšil za hákování.
     
    11:20
    Zdálo se, že Ondřej Polame zastavil po levé straně unikajícího konkurenta čistým vypíchnutím puku, ale rozhodčí byl jiného názoru, domácího beka vyloučil za podrážení.
    10:38 Tomáš ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    10:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak Zubrů domácího mužstva pokračoval a výsledkem je vedoucí gól! Za pravý kruh si sjel Wasserbauer a vystřelil tvrdou ránu forhendem, kterou ještě tečoval mimo dosah brankáře TOMÁŠ ŠŤASTNÝ. Asistence: Marek Wasserbauer a Vojtěch Netopil.
     
    10:22
    Po protihráčem zpomalené přihrávce si v levém kruhu dojel pro kotouč Vojtěch Netopil. Zvolil křižné zakončení, Jan Ondráček s velkým štěstím vyrazil kus černé gumy mimo tři tyče.
     
    07:13
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší i Zubři. U pravého mantinelu si nedovoleným způsobem, podrážením, pomohl proti protihráči Daniel Cabadaj.
     
    00:45
    Po souboji u přerovské střídačky rozhodčí přerušil hru a vylučuje na domácí straně z důvodu příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Radek Martiňák.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Šťastný (Wasserbauer, Netopil), 39. Šťastný (Janek, Polame) – 35. Seidenglanz (Prokop, Karas)


    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Janek (C), Polame (A), Wasserbauer, Udovenko, Pohanka, Mráček, Škňouřil – Šindler, Kurial, Dobša, Macek, Lažněvskyj, Netopil, Martiňák, Šťastný, Dobřecký, Kurelović.
    Trenér: David Kudělka

    HK Mladí Draci Šumperk: Ondráček (Habas) – J. Březina, K. Březina, Souček, Plhal (C), Cabadaj, Jarmara – Seidenglanz (A), Maurer, Verner (A), Pluskal, Prokop, Hejátko, Pospíšil, Mácha, Karas, Slováček, Urban.
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Pavel – Kučera, Hendrych

    Diváci: 134
    bahis siteleri