Pacifická divize – Centrální divize 4:6 (kon.) | Atlantická divize – Metropolitní divize 10:6 (kon.) | Atlantická divize – Centrální divize 7:5 (kon.)
konec
Tým Atlantické divize
7:5 (3:0, 4:5)
Tým Centrální divize
Sobota 04.02.2023, 23:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL All-Star Game
Partner:
    All-Star Game ovládla Atlantická divize
     
    Poprvé v historii opanovala All-Star Game Atlantická divize. Ve finálovém klání přestřílela hokejisty z Centrální divize 7:5.

    Svěřenci kouče Montgomeryho zvládli skvěle hlavně první poločas, v němž vstřelili tři góly, zatímco Linus Ullmark udržel čisté konto. Prosadil se i český útočník David Pastrňák, jenž upravoval skóre na 5:1. Závěrečné dvě minuty byly gólově hodně bohaté, nicméně hokejisté z Atlantické divize měli i navzdory zvolnění koncovku pod kontrolou, žádné drama se nekonalo. (00:31:45)
     
    Nejužitečnější hráč turnaje: Matthew Tkachuk (4+3).
     
    Konec zápasu.
    19:52 Cale MAKAR - 7:5
     
    19:52
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Ještě jedna změna ve skóre a opět v hlavní roli hokejisté Colorada. Rantanen nahrál do pravého kruhu CALEU MAKAROVI, za křižným projektilem se Saros natahoval bez úspěchu. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    19:39 Nathan MACKINNON - 7:4
     
    19:39
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Cale Makar vyslal volnějším středem do úniku NATHANA MACKINNONA. Sedmadvacetiletý rodák z Halifaxu zachoval chladnou hlavu, gólově vystřelil forhendem do pravé části brankové konstrukce. Asistence: Cale Makar.
    19:24 Rasmus DAHLIN - 7:3
     
    19:24
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Nájezd neproměnil, o pár vteřin později už ale může slavit! RASMUS DAHLIN dobruslil do předbrankového prostoru, odkud z první poslal nechytatelnou střelu mimo Hellebuyckův dosah. Asistence: Aleksander Barkov.
     
    19:19
    Po faulu Setha Jonese rozhodčí bez rozmýšlení nařídil trestné střílení, které provedl sám faulovaný Rasmus Dahlin, forhendové zakončení Hellebuyck vytáhl vyrážečkou!
    19:07 Clayton KELLER - 6:3
     
    19:07
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Závěr střetnutí nabízí velké množství gólů. Šikovné ruce, tedy ruku ukázal CLAYTON KELLER. Náčiní držel jenom v pravé horní končetině a Vasilevského překvapil pokusem mezi jeho betony. Bez asistence.
    18:54 Dylan LARKIN - 7:2
     
    18:54
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Hattrick pro DYLANA LARKINA! Ten si po buly nabruslil do útočného pásma po levé lajně, ve finále akce se procpal před bránu a Sarosovi v rychlosti posunul puk mezi betony. Bez asistence.
    18:47 Jason ROBERTSON - 5:2
     
    18:47
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Kosmetickou úpravu výsledku obstaral JASON ROBERTSON. Talentovaný Američan dostal v přečíslení perfektní nahrávku přímo do hokejky od Morrisseyho, Vasilevského prostřelil ránou pod břevno. Asistence: Josh Morrissey.
     
    18:13
    Volnějšího středu chtěl využít Kirill Kaprizov. V poslední chvíli se k němu stáhl Nick Suzuki a konkurenta přetlačil.
     
    17:45
    Matthew Tkachuk už mohl a nejspíše i měl střílet. Místo toho hledal bratra Bradyho, který překvapivě přiložil hokejku k ledu pozdě.
    17:14 David PASTRŇÁK - 5:1
     
    17:14
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Zápasové statistiky finálového utkání All-Star budou obsahovat i české jméno! DAVID PASTRŇÁK dostal v úniku moře času, čehož ostrostřelec Bostonu využil k táhlé střele zápěstí mezi betony Hellebuycka, ten jenom smutně zvedl hlavu ke stropu haly. Bez asistence.
     
    16:46
    Po pěkné kombinace celé trojku vyzkoušel Nick Suzuki parádičku v podobě střele v momentě, kdy má hokejku mezi nohama, to mu ovšem vůbec nevyšlo.
     
    16:20
    Pochvalu zaslouží Rasmus Dahlin. Správně očekával, že Nathan MacKinnon zkusí žabičku na Mikka Rantanena, puk sklepl pro sebe.
     
    15:44
    Dylan Larkin si v ofenzivě počínal o poznání lépe. Přenesl hru na Marnera, jehož zadovka naslepo našla pouze hůl konkurenta Kellera.
     
    15:13
    Krásnou individuální akcí se prezentoval Seth Jones. Vyřadil ze hry Dylana Larkina, tváří v tvář brankáři trefil Vasilevského do lapačky.
     
    14:42
    Andrej Vasilevskij s ledovým klidem vystál Nathana MacKinnona. Forhendovou střelu pokryl levým betonem, navíc puk kopl ke spoluhráči Dahlinovi.
    14:09 Mikko RANTANEN - 4:1
     
    14:09
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Teď už to vyšlo! Coloradská spolupráce skončila u finského forvarda MIKKA RANTANENA, který ukončil střeleckou smůlu svého celku, když trefil volné místo u levé tyče Vasilevského svatyně. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
     
    13:52
    Na led naskočila kompletní trojka z Colorada. Před MacKinnona a Rantanena se puk dostal ke Caleu Makarovi, obránce střílel z první nad břevno.
     
    13:21
    Pravou stranou sprintoval Mikko Rantanen. Prováhal ideální příležitost ke střele, z ostrého úhlu už na brankáře nevyzrál.
     
    12:57
    Nikita Kučerov v rychlostním souboji porazil MacKinnona a nahrával před bránu, kde Cale Makar zabránil ve skórování Suzukimu.
    12:03 Dylan LARKIN - 4:0
     
    12:03
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Atlantická divize míří za titulem! Mitchell Marner vymyslel zpoza brány parádní pas mezi kruhy na DYLANA LARKINA, kapitán Detroitu prostřelil ztuhlého Hellebuycka mezi betony. Asistence: Mitchell Marner a Nikita Kučerov.
     
    11:38
    Souboj Rusů vyzněl lépe pro Andreje Vasilevského. Očekával bekhendový blafák krajana Kirilla Kaprizova, jehož pokus zastavil lapačkou.
     
    11:10
    Josh Morrissey počkal na správný okamžik k nahrávce do pravého kruhu, kam najel Jason Robertson, mladý americký útočník vypálil z první nepřesně.
     
    10:49
    Nathan MacKinnon si vyměnil puk s Mikkem Rantanenem a střílel z levého kruhu forhendem z první, Vasilevskij vyrazil touš vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    10:01
    Střídání v týmu Tým Atlantické divize:
    ze hřiště odchází Linus Ullmark, přichází Andrej Vasilevskij.

    Střídání v týmu Tým Centrální divize:
    ze hřiště odchází Juuse Saros, přichází Connor Hellebuyck.
     
    10:01
    Začal druhý poločas.
     
    10:00
    První poločas skončil.
     
    09:51
    K navýšení vedení chtěl svým dílem přispěchat i David Pastrňák. Vybídl Nicka Suzukiho, kapitána Montrealu z první vyprodukoval příliš vysoké zakončení.
    09:17 Dylan LARKIN - 3:0
     
    09:17
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Hodně vidět je v dosavadním průběhu finále DYLAN LARKIN. Tváří v tvář Sarosovi si poradil s ledovým klidem, udělal kličku do forhendu a vystřelil nad jeho pravý beton. Asistence: Mitchell Marner.
     
    08:55
    Volného puku se ve středním pásmu chopil Nikita Kučerov. Druhého gólu ve finále se zatím nedočkal, svým pokusem trefil clonícího Jonese.
     
    08:29
    Cale Makar po levém křídle rozjel Kirilla Kaprizova. Ruský forvard si věřil na střelu z úhlu, bránu o pořádný kus minul.
     
    07:57
    Z mezikruží vyzkoušel střelecké štěstí Dylan Larkin. Juuse Saros vyklepal kotouč z lapačky a rozehrál na Jasona Robertsona.
     
    07:20
    Přes obránce vypálil neúnavný Mikko Rantanen. Linus Ullmark reagoval v poslední chvíli, úspěšný zákrok zaznamenal koncem pravého betonu.
     
    06:37
    Mikko Rantanen ze hry vyřadil osobního strážce a v přečíslení se pokusil přenést hru na Nathana MacKinnona, leč zasáhl brusli dobře postaveného Barkova.
     
    06:16
    Vysoko hru vytáhl Vladimir Tarasenko. Forčekinkem dostal pod tlak a obral Dahlina, na téhož beka však kličkou do středu neuspěl.
     
    05:45
    Vysokou rychlost nabral David Pastrňák. Přihrával v momentě, kdy už byl v minusovém úhlu směrem k bráně, zadovkou našel pouze hokejku protihráče.
     
    05:07
    Podruhé v krátkém časovém sledu na sebe upoutal pozornost Dylan Larkin. Ve výrazně lepší pozici střílel z předbrankového prostoru bekhendem, Saros zasáhl lapačkou.
     
    04:46
    Ještě ze středního pásma nahazoval Dylan Larkin. Juuse Saros se zaskočit nenechal a hrací předmět vyrážečkou odrazil k Makarovi.
    04:05 Nikita KUČEROV - 2:0
     
    04:05
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Mitchell Marner otočil hru a uvnitř útočného pásma vybídl ke skórování NIKITU KUČEROVA. Ruský kanonýr ukázal obrovský přehlede v koncovce, bekhendem zvedl touš nad Sarosovu lapačku. Asistence: Mitchell Marner a Matthew Tkachuk.
     
    03:51
    Chyběly centimetry! Před brankářem zakvedlal Nathan MacKinnon, v poslední chvíli si ještě přehodil puk na forhend a zacílil do levé tyče.
     
    03:22
    O cenu pro nejlepšího hráče turnaje si hodně hlasitě říká Matthew Tkachuk. Zničehonic se zjevil sám před bránou, jenže bekhendem touš zvedl příliš vysoko.
     
    02:55
    Matthew Tkachuk tentokráte v roli nahrávače oslovil Bradyho Tkachuka, ten z ostrého úhlu vypálil hodně nepřesně.
     
    02:31
    Neuspěl ani David Pastrňák. Juuse Saros si počkal do poslední chvíli a pokus o střelu mezi betony pokryl vyrážečkou.
     
    01:59
    Z levé strany postupoval vstříc bráně Nick Suzuki. Mířil do bližšího horního růžku, kde úřadovala Sarosovo pravé rameno.
     
    01:25
    Do úniku postupoval Dylan Larkin. Kličkami však oklamal sám sebe, kotouč si nechal uniknout k pravému mantinelu.
    00:37 M. TKACHUK - 1:0
     
    00:37
    Tým Atlantické divize právě vstřelil branku!
    Zase zafungovala spolupráce dvou bratrů! Brady Tkachuk nahrál za bránu MATTHEWOVI TKACHUKOVI, jenž se vytočil před ni a podél pravého betonu zametl puk za brankovou čáru. Asistence: Brady Tkachuk.
     
    00:10
    Finále odstartovalo! Hned v úvodních vteřinách si vypracoval slibnou příležitost Cale Makar, jeho střelu skryl Linus Ullmark v lapačce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tým Atlantické divize: Ullmark (Vasilevskij) – Dahlin – Barkov, Kučerov, Larkin, Marner, Pastrňák, Suzuki, B. Tkachuk, M. Tkachuk.
    Trenér: Jim Montgomery

    Tým Centrální divize: Saros (Hellebuyck) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison.
     
    Finále obstará Tým Atlantické divize proti Týmu Centrální divize. První finalista si ve svém semifinálovém klání s chutí zastřílel, Metropolitní divizi porazil 10:6. Pokud se podíváme na druhé semifinálové utkání, tak v něm tolik branek nepadlo, Centrální divize zvítězila výsledkem 6:4 nad Pacifickou divizí.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování All-Star Game NHL, které uzavře finálové klání, jehož složení vzejde z vítěze zápasů Tým Pacifické divize/Tým Centrální divize – Tým Atlantické divize/Tým Metropolitní divize.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. M. Tkachuk (B. Tkachuk), 5. Kučerov (Marner, M. Tkachuk), 10. Larkin (Marner), 13. Larkin (Marner, Kučerov), 18. Pastrňák, 19. Larkin, 20. Dahlin (Barkov) – 15. Rantanen (MacKinnon, Makar), 19. Robertson (Morrissey), 20. Keller, 20. MacKinnon (Makar), 20. Makar (Rantanen, MacKinnon)


    Tým Atlantické divize: Ullmark (11. Vasilevskij) – Dahlin – Barkov, Kučerov, Larkin, Marner, Pastrňák, Suzuki, B. Tkachuk, M. Tkachuk.
    Trenér: Jim Montgomery

    Tým Centrální divize: Saros (11. Hellebuyck) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison

    Diváci: 19 250
    thejrc.org