Tampa – Colorado 5:0 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
New Jersey – Seattle 3:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:1 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:6 (kon.)
Minnesota – Vegas 1:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Seattle Kraken
Pátek 10.02.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 John MARINO - 3:1
     
    58:49
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je asi hotovo! Domácí se po buly v obranném pásmu dostali k puku. Ten si vzal Erik Haula, jenž z otočky šikovně našel Johna Marina. Ten na pravé straně přejel červenou čáru a poslal kotouč do prázdné branky – 3:1. JOHN MARINO. Asistence: Erik Haula a Nico Hischier.
    50:00 Dougie HAMILTON - 2:1
     
    50:00
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení přesně v polovině třetí třetiny! Jesper Bratt nejprve svou ranou z jedničky orazítkoval tyčku! Devils však zůstali na puku a mohli pokračovat v přesilovkové kombinaci. Ondřej palát nahrál na modrou čáru DOUGIEMU HAMILTONOVI, který vystřelil a vymetl přesně pravý horní růžek Grubauerovy klece. Tohle nešlo trefit lépe. Domácí obránce dává svůj druhý přesilovkový gól v tomhle zápase. Asistence: Ondřej Palát a Jesper Bratt.
    34:29 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    34:29
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku rychle využili! Po buly se dostal puk za branku, kde si ho našel Tomáš Tatar. Ten ho posunul k pravému mantinelu na Ondřeje Paláta. Český útočník nahrál na osu DOUGIEMU HAMILTONOVI, který z první pálil k levé tyčce z pohledu Grubauera – 1:1. Asistence: Ondřej Palát a Tomáš Tatar.
    34:05 Adam LARSSON - 0:1
     
    34:05
    Seattle právě vstřelil branku!
    Čekání na gól ukončili hosté! Po buly v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru k Vinceovi Dunnovi. Ten ho posunul doprava, kde byl ADAM LARSSON, jehož nahození skončilo až za zády Blackwooda. Tomu zřejmě překážel ve výhledu projíždějící Alexander Wennberg. Asistence: Vince Dunn a Alexander Wennberg.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 35. Hamilton (Palát, Tatar), 50. Hamilton (Palát, Bratt), 59. Marino (Haula, Hischier) – 35. A. Larsson (Dunn, Wennberg)


    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, Marino, Bahl – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Zetterlund, Mercer, Tatar – Holtz, Haula, Šarangovič – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – A. Larsson (A), Dunn, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – Eberle (A), Wennberg, McCann – Geekie, Beniers, Schwartz (A) – Bjorkstrand, Gourde (A), Tolvanen – Sprong, Donato, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Rehman, Pollock – Berg, McNamara

    Diváci: 15 697
    bahis siteleri