Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 6:2 (kon.) | Prešov – Košice 5:2 (kon.)
Nitra – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 2:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:2 (0:0, 2:1, 4:1)
HK Poprad
sk Úterý 14.02.2023, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dlho vyrovnaný zápas sa v tretej tretine zmenil na jasný zápas domácich. Rytieri strelil štyri góly a zápas končí jednoznačne 6:2 pre domácich. Musím ale povedať, že z pohľadu Popradu je tento výsledok nesmierne krutý, pretože keby len v prvej tretine premieňali šance, tak malo byť 0:3, po druhej možno 2:5. Poprad si ale zápas prehral nepremieňaním šancí a zahadzovaním presiloviek, ktorých im teda Zvolen ponúkal priveľa. Naopak domáci potvrdili výborné tretie tretiny, kedy zvyknú súperov proste doraziť tak, ako sa má. Ďakujem za pozornosť a dočítania v nedeľu na derby s Bystricou. (19:36:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Hecl strieľa od ľavého kruhu. Je to posledná strela zápasu a zápas pomaly končí.
     
    59:37
    Zvolen dal gól! RADOVAN BONDRA získal puk na vlastnej modrej čiare. Smeroval sám na bránu, tiesnený zakončoval do pravého horného rohu a trafil na centimeter presne – 6:2. Gól ešte musel potvrdiť aj videorozhodca, ale ten iba potvrdil správny verdikt rozhodcov na ľade.
     
    58:54
    Domáci v plnom počte.
     
    58:25
    Zvolen dal gól! Popradu vabank nevyšiel. Kukučova strela z prvej trafila iba Trenčana. Domáci gólman puk vyrazil rovno na hokejku MAREKA VIEDENSKÉHO a ten poslal puk cez celé ihrisko do prázdnej brány – 5:2. A ešte to bol aj gól v oslabení.
     
    58:00
    Rychlík odvolaný z brány!
     
    57:23
    Presilovkovú kombináciu zakončoval z pravého kruhu strelou ťahom Svitana. Trenčan sa síce obzrel za seba, ale puk mal pod sebou.
     
    56:54
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Mudrák – 2 min., držanie.
     
    56:44
    Slabunká Bubelova strela, z ktorou nemal Trenčan problémy.
     
    55:53
    Zvolen sa teraz snaží kontrolovať puk, držať hru na vlastných hokejkách tak, aby sekundy ubiehali v jeho prospech a darí sa mu to.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1283 divákov.
     
    54:18
    Marcinek v zakončení na Rychlíka nepochodil. Gólma Popradu chytá jeho strelu do lapačky.
     
    53:56
    Hostia v plnom počte.
     
    53:52
    Zvolen si dlhšie hľadal pozíciu na strelu ale k tej v podstate ani neprišlo.
     
    52:19
    Poprad dal gól! Hostia znižujú v oslabení na 4:2. Petráš prenechal puk MATEJOVI PALOČKOVI, ten vystrelil spoza Messnera a s prispením jeho hokejky končí tečovaný puk v ľavom hornom rohu – 4:2.
    Asistoval Samuel Petráš.
     
    51:56
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Záborský – 2 min., sekanie.
     
    51:56
    Po odpískaní sa do seba pustili Záborský a jeden z domácich hráčov. Nasledovala menšia šarvátka, po ktorej sa ale vylučuje iba na strane hostí.
     
    51:04
    Poprad v šanci. Razgals mal Trenčana už na ľade, stačilo prehodiť puk ponad betón, ale hostia dnes takéto príležitosti proste zahadzujú. Aj preto prehrávajú.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 25. Langkow (Hanna, Mudrák), 29. Langkow, 48. Huntebrinker (Kubka, Sideroff), 50. Csányi (Marcinek, Šiška), 59. Viedenský, 60. R. Bondra – 26. Záborský, 53. Paločko (S. Petráš)


    HKM Zvolen: Trenčan (Petrík) – Hain, Messner, Hanna, Mudrák, Hraško, Kubka (A), S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Turnbull – Hecl, Huntebrinker, Sideroff – Zuzin (A), Viedenský (C), Stupka – Csányi, Šiška, Marcinek – A. Barcík
    Trenér: P. Oremus

    HK Poprad: Rychlík (Valluš) – Drgoň (A), Betker, Vainio, Meliško, Podlipnik, Brincko, Jesečko – Svitana (C), Mlynarovič (A), Kukuča – Razgals, Kolouch, Záborský – Bubela, Matej Paločko, Jermain – Valigura, S. Petráš, Kundrík – Sokoli
    Trenér: P. Mikula

    Rozhodčí: Štefík, Krajčík – Synek, Knižka (video – Ország)

    Diváci: 1283
    bahis siteleri