Spišská N. Ves – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Michalovce – Zvolen 3:0 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 5:3 (kon.) | HC Slovan – Prešov 1:4 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Prešov
sk Úterý 21.02.2023, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:25
    Tím Prešov práve strelil gól!
    Prešov vyhráva 4:1! Slovan sa do zakončenia nedostal, Prešov podnikol rýchly protiútok s prečíslením troch proti dvom, dve prihrávky a zakončenie AURELA NAUŠA z osi klziska, ktorého strelu brániaci hráč zrazil do protipohybu Hlavaja do pravého horného rohu brány.
    Asistencie: Max Gerlach, Abbott Girduckis
     
    41:59
    Tím Prešov práve strelil gól!
    Prešovčania založili akciu z vlastnej tretiny, Girduckis nahral Saliturovi, ten neváhal a strelou zápästím spomedzi kruhov prestrelil Hlavaja. Prešov vyhráva už 3:1.
    Asistencie: Abbott Girduckis, Alexander Avtsin
     
    30:57
    Tím Prešov práve strelil gól!
    Jedna sekunda chýbala k návratu Lipianskeho z trestnej lavice, ale presilovka Prešova je využitá! NIKITA KHLYSTOV strelou zápästím nahadzoval puk na bránu a ten skončil v sieti. Hlavajovi clonili viacerí hráči.
    Asistencie: Alexander Avtsin, Ladislav Ščurko
     
    02:29
    Tím Prešov práve strelil gól!
    Hlavaj inkasuje pomerne lacný gól hneď z prvej strely Prešova. JAKUB NESPALA si zobral puk v strednom pásme, nakorčuľoval na vrchol pravého kruhu a našiel medzierku medzi pravým betónom a vyrážačkou domáceho gólmana.
     
    01:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Shcherbak si obhodil protihráča, puk skončil na zadnom mantineli, odkiaľ ho Shcherbak poslal bekhendom pred bránu, kde zostal nepokrytý DANIIL FOMINYKH a ten sa už z prvej nemýlil. Rabčan inkasuje už v druhej minúte stretnutia.
    Asistencia: Nikita Shcherbak

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Fominykh (Shcherbak) – 3. Nespala, 31. Khlystov (Avtsin, Ščurko), 42. Salituro (Girduckis, Avtsin), 48. Nauš (Gerlach, Girduckis)


    HC SLOVAN Bratislava: Hlavaj (Gadzhiev) – MacKenzie, Golian, Kallen, Maier, Gachulinec, Sersen, Beňo – Pecararo, Harris, Takáč – Fominykh, Duke, Shcherbak – Kukumberg, Kytnár, Zigo – Török, Lipiansky, Šotek
    HC Prešov: Rabčan (Bespalov) – Fekiač, Giles, Nátny, Khlystov, Turan, Jendroľ, Thomka, Rajnoha – Gerlach, Girduckis, Nauš – Krajč, Salituro, Avtsin – Ščurko, Klíma, Žilka – Lalík, Šimun, Nespala

    Rozhodčí: Novák, D. Konc st. – Stanzel, Frimmel
    bahis siteleri