Spišská N. Ves – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Michalovce – Zvolen 3:0 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 5:3 (kon.) | HC Slovan – Prešov 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 21.02.2023, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia ešte v závere upravujú skóre. Mamčicsovu strelu stlmil pred Petersom Múčka, v predbránkovom priestore operoval aj Adam Lapšanský, puk skončil za chrbtom Petersa, ako autor gólu je napokon určený MÁRIO MÚČKA – 5:3.
    Asistencie: Roberts Mamčics, Branislav Ligas
     
    57:44
    Poprad dal gól!
    Presilové hry robia rozdiel v dnešnom zápase, Popradčania zrejme definitívne rozhodujú o svojom triumfe. Strela Miloša Bubelu z ľavej strany síce skončila na Pavlovi Kantorovi, no dorážka TOMÁŠA ZÁBORSKÉHO sa už ujala – 5:2.
    Asistencie: Miloš Bubela, Frenks Razgals.
     
    46:53
    HC Nové Zámky dali gól!
    Z nevinne vyzerajúcej situácie hostia znižujú. Richard Ondrušek vyhral buly, Adam Lapšanský následne posunul puk MÁRIOVI MÚČKOVI, ktorý si ešte vylepšil streleckú pozíciu a hoci jeho zakončenie nebolo príliš razantné, z osi klziska dokázal prekonať Petersa – 4:2.
    Asistencie: Adam Lapšanský, Richard Ondrušek
     
    40:57
    Poprad dal gól!
    Rýchlo využitá presilová hra v podaní domácich. Tomáš Záborský poslal z pravej strany strieľanú prihrávku na FRENKSA RAZGALSA, ktorý ju šikovne usmernil za chrbát Pavla Kantora – 4:1.
    Asistencie: Tomáš Záborský, Oldrich Kotvan
     
    32:18
    Poprad dal gól!
    Oldrich Kotvan bol veľmi aktívny v ofenzíve, spoza bránky sa dostal až pred Kantora, ktorý ho síce vychytal, no na dorážku od OLEKSANDRA PERESUNKA už bol prikrátky – 3:1.
    Asistencia: Oldrich Kotvan
     
    25:56
    Poprad dal gól!
    Tomáš Záborský posunul puk MILOŠOVI BUBELOVI, ten pálil z pre neho netradičnej pozície obrancu a urobil to tak razantne, že Kantorovi, aj keď si na puk siahol, táto strela napokon prepadla až za bránkovú čiaru – 2:1.
    Asistencia: Tomáš Záborský
     
    15:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Z ničoho nič je skóre pod Tatrami vyrovnané. ROBBY JACKSON prenikal po ľavej strane, keď sa už zdalo, že bude obchádzať bránku, rozhodol sa pre lišiacke zakončenie z veľkého uhla, prakticky až spoza úrovne bránky, čím dokonalo prekvapil Petersa – 1:1.
     
    4:56
    Poprad dal gól!
    Aktívny úvod domáceho tímu odmenený zaslúženým gólom. Kundrik nabil z pravého rohu puk Mlynarovičovi, skúsený útočník Popradu vyslal na bránku razantné zakončenie a prekonal Kantora – 1:0.
    Asistencie: Peter Kundrik, Matej Paločko

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 5. Mlynarovič (Kundrik, Paločko), 26. Bubela (Záborský), 33. Peresunko (Kotvan), 41. Razgals (Záborský, Kotvan), 58. Záborský (Bubela, Razgals) – 16. Jackson, 47. Múčka (Lapšanský, Ondrušek), 60. Múčka (Mamčics, Ligas)


    HK Poprad: Peters (Rychlík) – Vainio, Kotvan, Drgoň, Meliško, Betker, Brincko, Jasečko, Dlugoš – Razgals, Bubela, Záborský (C) – Kukuča, Špirko, Peresunko – Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Sokoli, Petráš, Valigura
    Trenér: Peter Mikula

    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Lee, Chovan, Kozák, Hatala, Mamčics, Ligas, Laurenčík – Loggins, Johnson, Klempa – Farley, Jackson, T. Mikúš (C) – Bezúch, J. Mikúš, Faith – Lapšanský, Ondrušek, Múčka
    Trenér: Gergely Majoross

    Rozhodčí: Korba, Jobbágy – Staššák, Bogdaň

    Diváci: 1720
    bahis siteleri