Everton – Aston Villa 0:2 (kon.) | Leeds – Southampton 1:0 (kon.) | Leicester – Arsenal 0:1 (kon.)
Newcastle – Brighton 0:0 (odl.) | West Ham – Nottingham 4:0 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 1:4 (kon.)
Crystal Palace – Liverpool 0:0 (kon.)
odloženo
Newcastle United
0:0 (-:-)
Brighton & Hove Albion
Sobota 25.02.2023, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Bruno GUIMARÃES - 4:1
     
    90+1
    Newcastle právě vstřelil branku! Teď už je s jistotou rozhodnuto! V úvodu nastavení Newcastle podnikl další brejk, Callum Wilson se do zakončení tentokrát sice neprotlačil, ovšem přihrál nabíhajícímu BRUNOVI GUIMARAESOVI, jenž se trefil do takřka prázdné branky!
     
    89
    Newcastle právě vstřelil branku! Zdá se být rozhodnuto! Miguel Almirón skvěle načasovanou přihrávkou vysunul do samostatného úniku CALLUMA WILSONA, domácí útočník se trefil podél brankáře Steela a zaznamenává svoji již osmnáctou trefu v dosavadním průběhu sezóny!
    51. Deniz UNDAV - 2:1
     
    51
    Brighton právě vstřelil branku! Brighton přežil obrovskou šanci Newcastlu a vzápětí skóruje! Billy Gilmour narýsoval fantastickou kolmici za domácí obranu, kam si naběhl DENIZ UNDAV a dokázal překonat Nicka Popa!
    45+4. Daniel BURN - 2:0
     
    45+4
    Newcastle právě vstřelil branku! Přes dvě minuty trvala rozehrávka volného kopu domácích, nakonec se jim to ale vyplatilo! Kieran Trippier načechral svůj centr před branku, kde se dokázal prosadit DAN BURN a někdejší opora Brightonu se trefuje vůbec poprvé za Newcastle!
    22. Deniz UNDAV - 1:0
     
    22
    Newcastle právě vstřelil branku! Domácí se ujímají zcela zaslouženého vedení! Trippierův rohový kop k přední tyči totiž nešťastně prodloužil do vlastní sítě DENIZ UNDAV!

    Tomáš Kohlmann

    Branky:


    Newcastle United:
    Brighton & Hove Albion:
    bahis siteleri