Singapur – Malajsie 10:0 (kon.) | Hongkong – Írán 11:1 (kon.) | Kyrgyzstán – Bosna a Hercegovina 10:1 (kon.)
konec
Hongkong
11:1 (3:0, 5:0, 3:1)
Írán
Úterý 28.02.2023, 16:30 • Skenderija Sports Arena, Sarajevo • Mistrovství světa - III. B Divize • 2. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Vítám tu všechny hokejové nadšence a milovníky exotiky! Druhý hrací den světového šampionátu Divize III. B, který hostí bosenské Sarajevo, nabídne také konfrontaci Hong Kongu s Íránem. Zatímco Hong Kong v pondělí nedotáhl k výhře nadějné rozehraný duel proti domácí Bosně, íránští hokejisté deklasovali Malajsii.
     
    Írán:
    Írán je jedním z nejnovějších členů mezinárodní hokejové rodiny. Země je totiž členem IIHF až od 26. září roku 2019. Následné plány na debut na turnajích pod hlavičkou Mezinárodní hokejové federace zmařil Covid. Íránci si tak zahráli poprvé až v minulém roce. Na premiérovém MS IV. divize v Kyrgyzstánu obsadili druhé místo za domácí reprezentací a to stačilo na postup o level výše. Vůbec první mezinárodní zápas však Írán odehrál už v roce 2017v rámci Asijských her v Sapporu. Po porážce 1:7 od Macaa byl ale tým diskvalifikován, protože polovina kádru nesplňovala podmínky pro účast na hrách.

    Úvodní zápas Íránu na turnaji bodově nejlépe vyšel obránci Farshadovi Moghadasimu, který si připsal pět bodů za dva góly a tři nahrávky. Hattrickem se pak prezentovali Farzad Houshidari s Jalalem Keyhanfarem. Druhý jmenovaný byl také nejproduktivnějším Íránským hráčem na loňském MS IV. divize. Tehdy zaznamenal ve čtyřech utkáních deset bodů (4+6).
     
    Hong Kong:
    Hong Kong je členem IIHF od 31. března roku 1983. První oficiální utkání sehrála tamní reprezentace až o čtyři roky později, když v australském Perthu v rámci přípravy na MS tehdy nejnižší skupiny D remizovala 2:2 s Tchaj-wanem. Na samotném šampionátu pak Asiaté nezískali ani bod. Další účast na oficiální akci IIHF přišla až v roce 2014 v rámci MS III. divize. Hong Kong dokázal z pěti utkání dvakrát zvítězit a obsadil čtvrté místo. Od té doby se hokejisté z této země účastnili MS zmíněné úrovně až do roku 2019. Další dva turnaje byly zrušeny kvůli Covidu a minulý rok hráči Hong Kongu kvůli doznívajícím následkům pandemie do jihoafrického Kapského města neodcestovali. Letos je tak čeká obnovená premiéra, hrát budou od loňska nově zavedenou skupinu B v rámci III. divize.

    Kromě zápasů MS sbírali hráči Hong Kongu mezinárodní zkušenosti také na asijských turnajích. V letech 2007 a 2017 se účastnili Asijských her. V roce 2017 byl turnaj rozdělen do několika výkonnostních divizí. Hongkongští obsadili v té své páté místo a celkově byli klasifikováni jako devátý tým Asie. Mezi lety 2008 až 2014 pak Hong Kong jezdil na takzvaný Challenge Cup. Jeho hokejisté zde postupně vybojovali kompletní sadu medailí.

    Většina hráčů se rekrutuje z domácích klubů a tamní soutěže CIHL – China Ice Hockey League. Tři hráči však působí v zámoří a právě oni by také měli být hlavními tahouny mužstva. Nejvyšší úroveň prestižní univerzitní ACHA hraje Chi Lok Chau. Pod stejnou organizací, jen o soutěž níže, pak nastupuje také Ryan Chu. Justin Cheng pak od juniorů hraje v Kanadě, momentálně má angažmá v nižší soutěži WOSHL. Naposledy si za národní tým zahrál v kvalifikaci o OH v Pekingu a byl na ledě znát. Ze tří zápasů skóroval sedmkrát a přidal dvě asistence. Za zmínku rozhodně stojí také již 50letý gólman Emerson Keung.

    Trenérem Hong Kongu je Rus Nikita Smirnov, jemuž asistuje Američan Zoran Bandicak.
     
    Úvodní zápasy na turnaji:

    Malajsie – Írán 4:14 (1:3, 0:7, 3:4)
    Branky a nahrávky: 3. Aiman (Hariz), 41. Mohd (Versluis, Aiman), 44. Muhd, 49. Mohammad (Versluis, Mohd) – 2. Bahri, 5. Houshidari, 7. Heidari, 24. Keyhanfar (Moghadasi), 24. Dehghani (Sheikh), 26. Korehei (Ghorbani, Mehraban), 28. Keryhanfar (Ghahar, Moghadasi), 29. Keyhanfar (Ghahar, Heidari), 32. Moghadasi (Keryhanfar, Houshidari), 36. Moughadasi (Ghahar), 43. Houshidari (Moughadasi, Ghahar), 48. Korehei (Ghafoori, Beghari), 52. Houshadari, 55. Begheri (Korehei)

    Bosna a Hercegovina – Hong Kong 6:5 po sn. (1:2, 2:3, 2:0 – 0:0)
    Branky a nahrávky: 20. Mlivić (Omer), 26. Miškić (Jahjafendić), 36. T. Mrkva (Gaković), 54. Gaković (Omer), 60. Mlivić (London, T. Mrkva), rozh. náj. H. Mrkva – 4. Cheng, 9. Y. L. Wong (Cheng), 30. Tang (Chu, To), 30. Chu (Cheng), 38. Cheng (Y. L. Won, Ngan)
     
    Úvodní sestavy:

    Hongkong: Cheung (Keung) – K. H. Wong, Yeung, Leung (C), Y. Wong, Lee, Yam – Kan, Cheng, Chu – Tang (A), Sham (A), Ngan – Y. L. Wong, Lo, To – Chan, Au-Yeung, Chau.
    Trenér: Nikita Smirnov

    Írán: Hassanzadeh (Mahdavishahri) – Houshidari (C), Bahri, Ghorbani (A), Ghafoori, Dehghani, Mahdiyoun – Ghaharzadeh, Keyhanfar, Moghadasi – Korehei, Bagheri, Mehraban – Sheikhjafari, Aghamohammadi, Heidari (A) – Sarooghi.
    Trenér: Kaveh Sedghi

    Rozhodčí: Hallin (SWE) – Perduv (SRB), Svoboda (CZE).
     
    V utkání bude mít svého zástupce i český hokej. Jako čárový rozhodčí byl na zápas delegován Jiří Svoboda.
     
    Na led už nastupují hráči obou týmů. Aktéři se řadí na modrých čarách.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    S první útočnou aktivitou přišel Hong Kong. Ryan Chu obkroužil branku, ovšem jeho přihrávka na adresáta neprošla. Kotouč se k němu vrátil a tak to zkusil nástřelem z ostrého úhlu. Puk se odráží do druhého rohu.
     
    01:25
    Hned dva hráči Hong Kongu se dostali za íránskou obranu. Jasper Tang přebral puk od Cheuk Long Ngana a klidně mu mohl ještě vracet před odkrytou klec. Volil ale samostatné zakončení v podobě bekhendové kličky, po níž nedokázal přehodit levý beton brankáře Hassanzadeha!
     
    02:48
    Hong Kong začal podobně jako včera proti Bosně aktivně. Írán se zatím hlavně brání.
     
    03:43
    Íráčané nyní poslali puk jen na icing. Hra se vrací do jejich obranného pásma.
     
    03:53
    Mezi kruhy se snažil vystřelit Ryan Chu, jenž ale trefil jen protihráče.
     
    04:16
    Hráči Íránu snad poprvé vyrazili dopředu. Brankář Ching Ho Cheung nebyl úplně jistý při přikrývání kotouče a jeden z hráčů soupeře se toho snažil využít. To se nelíbilo obráncům Hong Kongu, ale v nějakou větší rozmíšku to nepřerostlo.
     
    05:40
    Íránci se snaží ostře dohrávat osobní souboje. Směrem dopředu jsou ale zatím bezzubí.
     
    06:40
    Opět ofenzivní aktivita Hong Kongu. Schází ale více střelby.
     
    07:31
    Chi Lok Chau v útočném pásmu sekl protihráče a za zbytečný zákrok odchází na trestnou lavici.
     
    08:09
    Hong Kong je aktivnější i v oslabení. Moc nescházelo, aby se Justin Cheng prokličkoval až do šance.
     
    09:08
    Až teď přišel určitý nápor Íránu. Střela Nimy Mehrabana ale neprošla až na branku.
     
    09:32
    Hong Kong je už v plném počtu.
     
    09:43
    Zakázané uvolnění městského útvaru, který oficiálně spadá pod čínskou zprávu. Prakticky je ale autonomní.
     
    10:22
    Šance Hong Kongu! Rána z pravého kruhu si však cestu za záda Hassanzadeha nenašla.
     
    11:20
    Zakázané uvolnění Íránu. Hra se stěhuje do útočného pásma Hong Kongu.
     
    12:06
    Hosté v přečíslení 2 na 1. Justin Cheng to řešil sám zakončením z levé strany, které pokryl Hassanzadeh!
     
    12:50
    Maziar Ghorbani zavezl puk do útočného pásma Íránu, což bylo ale také vše. Nějaká nahrávka již nepřišla.
     
    13:12
    Vyloučení v týmu Írán:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Danial Sarooghi.
     
    13:21
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka Hongkongu! Ka Ho Wong nahrál z modré čáry na pravý kruh, kde byl nepokrytý JUSTIN CHENG a ten střelou ke vzdálenější tyčce otevřel skóre. Asistence: Ka Ho Wong a Yi Yam.
    13:21 Justin CHENG - 1:0
     
    14:02
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Uběhlo 41 sekund a Hongkong přidává druhý gól! Domácí hráči dobře forčekovali a donutili Ghorbaniho k chybě k rozehrávce. Puku se chopil Yin Lok Wong, jehož bekhendovou střelu ještě Hassanzadeh vyrazil, ovšem proti dorážce LINUSE KIMA LOA už byl bezmocný – 2:0. Asistence: Yannick Wong a Yin Lok Wong.
    14:02 Linus Kim Lo - 2:0
     
    14:29
    Vyloučení v týmu Írán:
    Maziar Ghorbani – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:30
    Druhou přesilovku už hráči Hong Kongu nevyužili. Írán v plném počtu.
     
    17:07
    Hongkong právě vstřelil branku!
    A je to 3:0! Justin Cheng dostal dobrý pas do jízdy na pravé křídlo. Snadno se zbavil bránícího hráče a před brankou ještě celou situaci vylepšil nahrávkou na LINUSE KIMA LOA, který to už měl poměrně snadné. Asistence: Tony Leung.
    17:07 Linus Kim Lo - 3:0
     
    18:10
    Hongkong tedy v závěru první třetiny začal zužitkovávat svou herní převahu. Íránci zaostávají především v bruslení.
     
    19:01
    Ohlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:42
    Na puk si v závěru periody sáhl také Ching Ho Cheung, který hájí branku Hongkongu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina patřila Hongkongu. Jeho hráči byli rychlejší, techničtější a od začátku měli optickou převahu. Dlouho tomu ale scházelo lepší zakončení. Ve 14. minutě však Justin Cheng rychle využil přesilovku a tím otevřel střelecká stavidla. O 41 sekund později těžil z kvalitního forčekinku spoluhráčů Linus Kim Lo a stejný hráč se pak ještě prosadil po hezké individuální akci šikovného Chenga, který mu nahrál už do stoprocentní šance. Hongkong tak vede 3:0 a zdá se, že směřuje k tříbodovému zisku.
     
    Střely na branku – 10:8
     
    Další třetina začne přibližně v 17:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Írán:
    ze hřiště odchází Oveis Hassanzadeh, přichází Alireza Mahdavi.
     
    20:20
    Druhá třetina začala. Uvidíme, zda dokáží Íránci trochu přidat.
     
    21:16
    První střelu na branku ve druhé části si připsali právě oni. Cheung má puk ve výstroji.
     
    22:51
    Přeci jen tu máme vysunutější forčekink Íránu. Pro Hongkong také může být varování včerejší zápas s Bosnou, jehož větší část hokejisté tohoto týmu vedli. V závěrečné třetině však přišla velká pasivita, vyrovnání a nakonec prohra na nájezdy.
     
    23:57
    Ve druhé třetině se zatím na ledě nestalo nic podstatného. Zdá se, že Hongkong polevil.
     
    24:21
    Práce pro Ching Ho Cheunga, který schoval do lapačky puk po nahození ze středního pásma.
     
    25:16
    Ray Chu objel branku a hledal před ní najíždějícího spoluhráče. Ten nedokázal pod tlakem zpracovat.
     
    25:55
    Úspěšný zákrok si připsal střídající íránský brankář Mahdavi, který vyrazil do rohu puk po ráně od modré čáry.
     
    26:30
    Mohammadamin Korehei přejel s pukem útočnou modrou a okamžitě z nápřahu vypálil. Minul levou tyčku z pohledu brankáře Hongkongu.
     
    26:40
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Je to už 4:0! Jesper Tang se dostal do samostatného úniku. Mahdavi jeho zakončení betony zastavil, ovšem dojíždějící ALVIN SHAM dokázal v pádu posunout kotouč za brankovou čáru. Následně se na střelci gólu utvořila valná hromada, všichni aktéři jsou ale v pořádku. Asistence: Jasper Tang a Chi Lok Chau.
    26:40 Alvin SHAM - 4:0
     
    27:33
    Hráči Hongkongu se dalším vstřeleným gólem zřejmě už definitivně uklidnili. Íránci zkusili trochu zvýšit aktivitu, ale ani to zatím nepomohlo.
     
    29:22
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Máme tu pátý gól v íránské svatyni! Rozehrávající hráč pouze nastřelil HEI YU TOA, který se dostal do samostatného úniku. Jeho střelu ještě Mahdavi pokryl, ovšem kotouč zůstal před jeho betony, na což už nedokázal nijak reagovat a jen bezmocně sledoval, jak hongkongský útočník doráží hrací předmět za jeho záda. Bez asistence.
    29:22 Hei Yu To - 5:0
     
    31:01
    Hongkong právě vstřelil branku!
    HEI YU TO se prosazuje podruhé v krátkém časovém rozmezí! Po zpětné nahrávce Ryana Chua pálil švihem přesně pod horní tyčku – 6:0. Asistence: Ryan Chu a Justin Cheng.
    31:01 Hei Yu To - 6:0
     
    32:25
    Utkání se postupně mění v exhibici Hongkongu. Írán vůbec nestačí.
     
    32:27
    Hongkong právě vstřelil branku!
    LINUS KIM LO kompletuje hattrick! Puk přebral od spoluhráče Chana, na slotu ho nějakou dobu podržel a bekhendovou střelou překonal Mahdaviho. Druhý íránský gólman působí podstatně slabším dojmem než Hassanzadeh, který chytal první třetinu. Asistence: Gi Fung Chan a Tony Leung.
    32:27 Linus Kim Lo - 7:0
     
    33:50
    Teď už se hraje v podstatě jen v obranném pásmu Íránu.
     
    34:00
    Vyloučení v týmu Írán:
    Amir Mahdiyoun – 2 min., hákování.
     
    34:15
    Matin Ghaharzadeh se dostal ke střele v oslabení. Zkoušel to od levého mantinelu, Cheung schoval puk ve výstroji.
     
    35:50
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Jasper Tang nahrál doleva KA HO WONGOVI, který švihem vymetl horní růžek íránské branky – 8:0. Asistence: Ryan Chu a Jasper Tang.
    35:50 K. H. Wong - 8:0
     
    37:50
    Paradoxem je, že Írán vede ve druhé třetině na střely 10:8. Většinu z nich ale brankář Cheung v klidu kryl. Na druhé straně pustil Mahdavi hned pět kotoučů za svá záda.
     
    39:01
    Začíná už poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:05
    Mahdavi si pohlídal střelu Ryana Chua z pravé strany. Puk poté skončil na boční síťce. Hra byla přerušena, navíc se bude vylučovat.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Írán:
    Jalal Keyhanfar – 2 min., držení.
     
    39:59
    Závěrečná rána Justina Chenga prosvištěla nad brankou Íránu. Druhá třetina končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina vyzněla jasně pro Hongkong, který skóroval hned pětkrát a do kabin odchází s vedením 8:0. Chybou íránské lavičky určitě bylo střídání brankářů (pokud se tedy nejednalo například o zdravotní důvody). Hassanzadeh sice inkasoval třikrát, ale vypadal lépe a jistěji než náhradník Mahdavi, který za svá záda pustil pět z dvanácti ran soupeře. Hattrick už dovršil Linus Kim Lo.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:08.
     
    Střely na branku – 22:18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Třetí třetinu Írán začíná v oslabení.
     
    40:01
    Střídání v týmu Írán:
    ze hřiště odchází Alireza Mahdavi, přichází Oveis Hassanzadeh.
     
    40:44
    Mimochodem, do branky Íránu se vrátil Oveis Hassanzadeh. Ten se má v oslabení okamžitě co ohánět.
     
    41:06
    Írán je kompletní.
     
    41:44
    Ryan Chu nabral rychlost na pravém křídle. Jeho střelu vyrazil Hassanzadeh betonem.
     
    42:26
    Maziar Ghorbani prověřil hongkongského brankáře Cheunga nahozením od modré čáry. Ten vyrazil puk do rohu.
     
    43:47
    Nepřesnou ranou z pravé strany se prezentoval Mohammadamin Korehei. Hongkongští pak zahráli na icing.
     
    44:02
    Tony Leung vyhodil puk mimo hrací plochu. Trest za zdržování a Írán si tak zahraje přesilovku.
     
    44:17
    Hongkong vyhazuje.
     
    44:47
    Íránci nevěděli, jak se dostat to útočného pásma. Z bezradnosti zahráli na zakázané uvolnění.
     
    44:51
    Hned po buly přišla střela, kterou Hassanzadeh vyrazil.
     
    45:14
    Íránci dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Síly se vyrovnají.
     
    46:03
    Nyní už začala zkrácená přesilovka Hongkongu.
     
    46:22
    Hassanzadeh si poradil s výpadem Ryana Chua na levé straně hřiště.
     
    46:57
    Amir Heidari po přejetí modré čáry nahodil puk na domácí branku. Cheung ho podržel v lapačce.
     
    47:15
    Také Írán je v plném počtu.
     
    47:36
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Pomalu se blížíme k dvojcifernému skóre! Justin Cheng nahrál JASPEROVI TANGOVI. Ten byl už sám před brankou, forhendovou kličkou si položil Hassanzadeha a zasunul puk za jeho záda – 9:0. Asistence: Justin Cheng a Ka Ho Wong.
    47:36 Jasper TANG - 9:0
     
    48:10
    Írán se mohl dočkat gólu! Za Cheungem zazvonila tyčka, následně puk skončil pod gólmanem Hongkongu.
     
    49:00
    Z pravého kruhu nyní střílel Chi Lok Chau. Hassanzadeh má puk ve výstroji.
     
    50:56
    Matin Ghaharzadeh nedokázal z mezikruží vystřelit dostatečně důrazně. Navíc ani netrefil branku.
     
    51:30
    Farshad Moghadasi nastřelil z pravé strany bližší tyčku Cheungovy branky! Íránu zatím není přán ani čestný úspěch.
     
    52:27
    Vyloučení v týmu Írán:
    Jalal Keyhanfar – 2 min., sekání.
     
    52:53
    Mohla být desítka! Krásnou souhru Hongkongu nezakončil Justin Cheng, který nepřehodil pravý beton roztaženého Hassanzadeha!
     
    53:40
    Ryan Chu si vybruslil na osu a svou střelou donutil k práci vyrážečku brankáře soupeře.
     
    53:52
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Další rána RYANA CHUA už končí gólem! Ka Ho Wong na modré udržel útočné pásmo. Poté si vzal kotouč Ryan Chu, který s ním dojel na pravý kruh a parádně švihl do horního růžku nad lapačku Hassanzadeha. Máme tu tedy desítku. Asistence: Ka Ho Wong.
    53:52 Ryan CHU - 10:0
     
    55:10
    Do konce třetí třetiny schází pět minut. Hráči Íránu se už asi těší na konec duelu.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu Írán:
    matin Ghahar – 2 min., hrubost.
     
    56:50
    Málem využitá přesilovka Hongkongu! Hráči se již radovali, ale puk zřejmě nepřešel brankovou čáru. Vhazuje se po levici gólmana Íránu.
     
    57:39
    Írán v plném počtu.
     
    58:17
    Írán právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Írán dočkal gólu! Z levého kruhu vypálil NIMA MEHRABAN a Cheung jeho tvrdou střelu zastavit nedokázal – 10:1. Bez asistence.
    58:17 Nima MEHRABAN - 10:1
     
    58:51
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól Hongkongu! Lee s pukem obkroužil branku a nalezl ve slotu čekajícího CHEUKA LONGA NGANA, který puk poslal mimo dosah brankáře Hassanzadeha. Asistence: Yuen Chong Lee.
    58:51 Cheuk Long Ngan - 11:1
     
    59:50
    Tak ještě vyloučení na straně Íránu. Za sekání je odeslán na trestnou lavici Farshad Moghadasi.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu:
    Linus Kim Lo – Oveis Hassanzadeh
     
    Hokejisté Hongkongu dnes zcela jednoznačně přehráli Írán, který po včerejší vysoké výhře nad Malajsií tentokrát pocítil, jaké je to být v roli mnohem slabšího týmu. To hongkongští hokejisté si spravili chuť poté, co získali z dobře rozehraného duelu proti Bosně jen bod.

    Írán dnes odolával soupeři do 14. minuty, kdy poprvé inkasoval. Po první třetině to bylo 3:0, po čtyřiceti minutách již 8:0. Ve třetí části pak hráči Hongkongu dosáhli dvojciferného skóre. Necelé dvě minuty před koncem zaznamenal čestný úspěch poražených Nima Mehraban. Za Hongkong zaznamenal hattrick Linus Kim Lo, tři kanadské body získal také Justin Cheng (1+2).
     
    Utkání sledovalo 47 diváků.

    Já se s Vámi již loučím, ale Vy budete moci večer sledovat ještě souboj Kyrgyzstánu s domácí Bosnou a Hercegovinou. Na shledanou! (18:53:35)

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Cheng (K. H. Wong, Yam), 15. Lo (Y. Wong, Y. L. Wong), 18. Lo (Cheng, Leung), 27. Sham (Tang, Chau), 30. To, 32. To (Chu, Cheng), 33. Lo (Chan, Leung), 36. K. H. Wong (Chu, Tang), 48. Tang (Cheng, K. H. Wong), 54. Chu (Wong), 59. Ngan (Lee) – 59. Mehraban


    Hongkong: Cheung (Keung) – K. H. Wong, Yeung, Leung (C), Y. Wong, Lee, Yam – Kan, Cheng, Chu – Tang (A), Sham (A), Ngan – Y. L. Wong, Lo, To – Chan, Au-Yeung, Chau.
    Trenér: Nikita Smirnov

    Írán: Hassanzadeh (21. až 40. Mahdavi) – Houshidari (C), Bahri, Ghorbani (A), Ghafoori, Dehghani, Mahdiyoun – Ghaharzadeh, Keyhanfar, Moghadasi – Korehei, Bagheri, Mehraban – Sheikhjafari, Aghamohammadi, Heidari (A) – Sarooghi.
    Trenér: Kaveh Sedghi

    Rozhodčí: Hallin (SWE) – Perduv (SRB), Svoboda (CZE)

    Diváci: 47
    bahis siteleri