Havířov – HK MD Šumperk 5:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    56:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Obrovská radost vypukla v havlíčkobrodském táboře! Brankář Filip Sigmund rozehrál na Michala Janka, který rozkmital své rychlé nohy a při přečíslení dvou na jednoho vymyslel před brankoviště lahůdkový pas na LUKÁŠE PŘIDALA, jehož pohotová střela zblízka zapadla do voleného koutu brány, kam se brankář Jansa ve slidu natahoval marně! Asistence: Michal Janko, Filip Sigmund.
     
    55:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přesilovku využívají a výrazně se přibližují po velkém obratu vítězství! Jan Vaněček přihrál do rohu pásma Petru Hrdličkovi, jenž nabil na modrou čáru MARTINU ZYCHOVI, jehož tvrdá bomba přes skrumáž těl před bránou propadla až za záda brankáře Jansy! Asistence: Petr Hrdlička, Jan Vaněček.
     
    46:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! Jan Kuchta předal ještě v obranném pásmu puk DAVIDU KREJČÍMU, který se nadechl k velkolepému sólu. Ve velké rychlosti se prohnal až do levého kruhu útočného pásma a jeho ránu nedokázal brankář Jansa zlikvidovat, když si kus černé gumy nešťastně sám srazil do vlastní klece! Asistence: Jan Kuchta.
     
    34:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Povedenou akci teď vystřihli v útočném pásmu Bruslařů a slaví kontaktní branku! Petr Hrdlička od hrazení nabil na modrou čáru JANU KUCHTOVI, jenž po mohutném nápřahu práskl z voleje do puku. Jeho dělovka prosvištěla kolem hradby těl hráčů v předbrankovém prostoru a zapadla k pravé tyčce gólmana Jansy, jenž nestačil zasáhnout svou vyrážečkou! Asistence: Petr Hrdlička, Filip Dymák.
     
    17:19
    Písek právě vstřelil branku! Jihočeši se usadili v útočném pásmu a jdou do trháku! Tobias Šipla nabil na modrou čáru Lukáši Čuňátovi, jehož ránu sice brankář Sigmund betony i přes zakrytý výhled píseckými útočníky vyrazil, ale jen před brankoviště k ONDŘEJI SLÁDKOVI, jenž z okamžité dorážky uklidil hrací předmět do odkryté brány! Asistence: Lukáš Čuňát, Tobias Šipla.
     
    08:59
    Písek právě vstřelil branku! Jihočeši založili po zisku kotouče v obranném pásmu rychlý protiútok a jdou do vedení! Alois Dubský ve středním pásmu narýsoval přesný pas do jízdy píseckého kapitána FILIPA CHÁBA, jenž přebruslil brodské obránce a v samostatném úniku nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Alois Dubský, Tobias Šipla.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 35. Kuchta (Hrdlička, Dymák), 47. Krejčí (Kuchta), 56. Zych (Hrdlička, Vaněček), 57. Přidal (Janko, Sigmund) – 9. Cháb (Dubský, Šipla), 18. Sládek (Čuňát, Šipla)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kuchta, Novotný, Kutlvašr, Korčián – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Holenda (A), Přidal – Krejčí, Niederhafner, Machovský – Pilař
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Jansa (Polhorodnik) – Dohnal, Cícha, Lechnýř (A), Šipla, Velíšek, Čuňát – Hořejší, Dubský, Mikeska, Zátopek, Šindelář, Reiser, Sabiniok, Řehoř, Kaiser, Cháb (C), Hlaváček, Fencl, Sládek
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Radek Jurčík, Alice Zábršová

    Diváci: 159
    bahis siteleri