Havířov – HK MD Šumperk 5:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    Hráči se seskupili pod sektorem hostů a užívají si velkolepou děkovačku se svými fanoušky, kteří dnes byli skvělí! (20:02:32)
     
    Je konec! Havlíčkův Brod předvedl parádní obrat. I když mladí Bruslaři prohrávali už o dvě branky, nakonec čtyřmi přesnými zásahy otočili zápas na svou stranu a slaví vítězství 4:2! Třetí třetina vyšla jednoznačně lépe domácím, když se postupně trefili David Krejčí, Martin Zych a Lukáš Přidal. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám krásný víkend! Z Kotliny na shledanou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Havlíčkobrodští hráči drží děj hry za bránou soupeře a čekají na závěrečnou sirénu, jež stvrdí jejich vítězství.
     
    59:33
    Domácí odrazili útok soupeře, rozehrávají od své brány a na žádné drama už to v Kotlině opravdu nevypadá.
     
    59:16
    Bruslaři zatarasili hostům cestu kupředu už ve středním pásmu.
     
    59:09
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, Jihočeši už nemají moc času s nepříznivým stavem něco udělat.
     
    58:48
    Přidal zkoušel štěstí přes celé hřiště ranou do prázdné brány, ale netrefil se! Následně sebral puk Janko, jemuž sebral gólovou radost písecký hráč, který jeho projektil obětavě zblokoval!
     
    58:30
    Bruslaři vyhodili na icing a Písek už je v šesti hráči v poli bez brankáře Jansy, který zůstal na střídačce!
     
    58:21
    Brankář Sigmund si připsal další úspěšný zákrok a vhazovat se bude u jeho brány. Hosté si překvapivě nevyžádali oddechový čas.
     
    57:30
    Písek se snaží reagovat na nepříznivý vývoj a tlačí se ze všech sil dopředu.
     
    56:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Obrovská radost vypukla v havlíčkobrodském táboře! Brankář Filip Sigmund rozehrál na Michala Janka, který rozkmital své rychlé nohy a při přečíslení dvou na jednoho vymyslel před brankoviště lahůdkový pas na LUKÁŠE PŘIDALA, jehož pohotová střela zblízka zapadla do voleného koutu brány, kam se brankář Jansa ve slidu natahoval marně! Asistence: Michal Janko, Filip Sigmund.
     
    55:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přesilovku využívají a výrazně se přibližují po velkém obratu vítězství! Jan Vaněček přihrál do rohu pásma Petru Hrdličkovi, jenž nabil na modrou čáru MARTINU ZYCHOVI, jehož tvrdá bomba přes skrumáž těl před bránou propadla až za záda brankáře Jansy! Asistence: Petr Hrdlička, Jan Vaněček.
     
    55:35
    Domácí mají ideální příležitost dokonat obrat při přesilovce. Uvidíme, jak s ní naloží.
     
    55:35
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Cícha – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:25
    Obránce Zych byl u nahozeného puku za brodskou bránou o něco rychleji než útočník Dubský a píská se tak zakázané uvolnění Jihočechů.
     
    54:45
    Janko zatáhl puk na pravé křídlo a našel zpětnou nahrávkou na okraji kruhů Holendu, jehož svižná střela orazítkovala Jansovy připravené betony.
     
    54:00
    Modrožlutí zavezli kotouč do útočného pásma, ale musejí o něj svádět četné a tvrdé souboje u hrazení.
     
    53:36
    Dymák teď ukázal své rychlé nohy, když se protáhl kolem protihráče až mezi kruhy a rychlou střelou po ledě protáhl pravý Jansův beton.
     
    53:26
    Králům to teď po zisku kotouče zaskřípalo při přechodu do útočné fáze a píská se jejich zakázané uvolnění.
     
    53:09
    Pilař se tlačil v tísni protihráče před bránu, ale upadl a písecká brána je posunutá ze své předepsané polohy. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu.
     
    52:40
    Kuchta teď odvedl dobrou defenzivní práci, když tvrdým, ale čistým hitem odzbrojil u hrazení rozjetého protihráče.
     
    52:20
    Krejčí vyšťouchal puk u hrazení za píseckou bránou ze souboje a snažil se zasunout kotouč k přední tyčce, kde však byl připravené brankář Jansa.
     
    51:44
    Vaněček se Zychem se hezkým přenesením hry dobře vypořádali s aktivním napadáním píseckých hráčů, Přidal následně posunul puk do jízdy Holendovi, jenž si najel do pravého kruhu a prověřil pozornost brankáře Jansy.
     
    51:11
    Jihočeši se snažili natlačit do útočné zóny, ale jejich urputnou snahu zastavil hvizd sudího kvůli ofsajdu.
     
    50:40
    Písek se snaží rozehrát ze svého pásma, jenže neustále čelí tlaku napadajících Bruslařů.
     
    50:09
    Brankář Sigmund dobře viděl ránu od modré čáry a betonem ji vyrazil do plexiskla v rohu brodského pásma. Havlíčkobrodští mladíci drží puk a kvapí s ním dopředu.
     
    49:56
    Hra je přerušena a v rohu havlíčkobrodského pásma zůstal ležet kapitán Bruslařů Zych, jenž zřejmě utrpěl zásah do obličeje. Vypadá to, že je v pořádku a může pokračovat v utkání, což je dobrá zpráva.
     
    49:28
    Sabiniok ukázal rychlé nohy a šikovné ruce při svém průniku po pravém křídle. Natlačil se až k bráně, ale jeho projektil k přední tyčce zablokoval obětavý obránce Vaněček.
     
    49:04
    Pilař se pokusil zaskočit brankáře Jansu ranou z velké dálky, ale maskovaná opora Králů si jeho projektil pohlídala, schovala hrací předmět v náruči a počkala na přerušení hry.
     
    48:25
    Bruslaři si teď po zisku kotouče neporozuměli při rozehrávce a hosté mohou v klidu rozehrát.
     
    47:40
    Vypadá to, jako kdyby Jihočechům po skvělém výkonu v první třetině a dobré práci v prostředním dějství trochu došel dech. Jsou to jednoznačně Bruslaři, kdo diktuje tempo hry.
     
    46:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! Jan Kuchta předal ještě v obranném pásmu puk DAVIDU KREJČÍMU, který se nadechl k velkolepému sólu. Ve velké rychlosti se prohnal až do levého kruhu útočného pásma a jeho ránu nedokázal brankář Jansa zlikvidovat, když si kus černé gumy nešťastně sám srazil do vlastní klece! Asistence: Jan Kuchta.
     
    46:40
    Janko se hezky protáhl kolem hráče na pravé straně a hledal bekhendovou přihrávkou najíždějícího Přidala před bránou, který na kotouč o kousek nedosáhl.
     
    46:19
    Dnes hodně aktivní písecký útočník Sabiniok kličkoval ve středním pásmu, a i když se proháčkoval až do útočného pásma, hosty zastavil v dalším postupu odpískaný ofsajd.
     
    46:12
    Sudí znovu zadul do své píšťalky a nařídil vhazování v pásmu hostů.
     
    45:53
    Písek teď uklidňuje svou hru. Byl pod tlakem a tak v klidu od svého gólmana Jansy rozehrává.
     
    45:48
    Vaněček si všiml, že před píseckou bránou panuje čilý ruch, a nahodil kotouč od modré čáry. Nikdo z jeho spoluhráčů však nedokázal hrací předmět tečovat.
     
    44:47
    Králové ztratili v útočném pásmu kotouč, ale kontr Bruslařů dokázali odrazit, aniž by se Adamovi svěřenci dostali do zakončení.
     
    44:20
    Kuchta po vhazování nic složitého nevymýšlel a vypálil od modré čáry. Jeho projektil měl dobrou razanci, ale o to menší přesnost. Kotouč proletěl daleko vedle písecké brány.
     
    44:14
    Hra je znovu přerušena a opět se bude vhazovat v pásmu Jihočechů
     
    44:09
    Pilař zavezl po pravé straně kotouč do útočné zóny a vyslal ze své hole zápěstní střelu, kterou však hosté srazili do ochranné sítě.
     
    43:21
    Havlíčkobrodští mladíci šikovně nahodili kotouč do útočného území tak, aby se nepískal ofsajd, a drží rozehrávající Písek pod tlakem díky aktivnímu napadání.
     
    43:00
    Atmosféra je díky mladým fanouškům Bruslařů v Kotlině hodně hlasitá.
     
    42:40
    Velíšek se hezky uvolnil na levém křídle a stihl i v tísni protihráče zakončit. Kotouč však doplachtil do nachystané Sigmundovy náruče.
     
    42:15
    Parta z Kotliny tahá v těchto chvílích za o něco delší konec provazu, jenže nedaří se jí vynutit si souvislejší tlak.
     
    41:57
    Sabiniok nabral rychlost na levé straně a vypustil zpoza obránce nepříjemnou střelu, kterou brankář Sigmund stihl vyrazit do bezpečí.
     
    41:34
    Havlíčkův Brod chvíli kombinoval v území Písku, jenže nedokázal z toho vytěžit přesnější zakončení.
     
    41:09
    Jihočeši se sice dokáží probít k puku, ale mají velký problém s tím, aby se probili k brodské bráně.
     
    40:40
    Havlíčkův Brod nahodil kotouč do útočného pásma a pomohl si díky rychlým útočníkům k postavení u písecké brány. Icing se nepískal.
     
    40:17
    Bruslaři nahodili kotouč do útočného pásma a chvíli bojovali o puk v blízkosti písecké brány, jenže po chvíli o kotouč přišli.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina vyšla lépe domácím Bruslařům, kteří dokázali snížit na nejtěsnější rozdíl. Postaral se o to obránce Jan Kuchta, jemuž parádně sedla rána z první od modré čáry, jež zapadla přesně k tyčce písecké brány. Závěrečné dějství začne přibližně v 19:25, Písek v Kotlině vede těsně 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Před Hořejším se otevřelo dost volného prostoru na levé straně, písecký útočník si to namířil nejkratší cestou k bráně a z mírného úhlu na levé straně notně prověřil pozornost brankáře Sigmunda, který jeho ránu vyrazil.
     
    39:35
    Adamova družina nahodila kotouč do útočného pásma, ale tam u něj byli dříve hosté.
     
    39:07
    Kuchta bruslil do útočného pásma, jenže udělal kličku na modré čáře a vystavil své spoluhráče do postavení mimo hru. Buly proběhne v neutrální zóně.
     
    38:59
    Havlíčkův Brod zachytil puk ve středním pásmu a už znovu přemýšlí, kudy by se dostal na dostřel gólmana Jansy.
     
    38:34
    Hrdlička měl dobrou rychlost, zavezl puk do útočného pásma a z pravé strany našel před bránou Bulíka, jenž kotouč zasáhl, ale trefil jen betony dobře postaveného gólmana Jansy!
     
    37:36
    Tak jako kdybych to zakřikl. Sládek přebral před útočnou modrou čarou přesný pas, vybruslil si mezi kruhy a vystřelil zápěstím. Brankář Sigmund kotouč vyrazil a následně ho ukryl pod lapačkou, aby zamezil dorážkám!
     
    37:08
    Havlíčkobrodští mladíci mají častěji kotouč ve své moci. Jihočeši se horko těžko dostávají do útočného pásma.
     
    36:30
    Niederhafner nabil na modrou čáru střelci brodského gólu Kuchtovi, jenže tomu rána tentokrát vůbec nesedla a brankáře Jansu vůbec neohrozila, když ji zachytili písečtí hráči mezi kruhy.
     
    36:09
    Bruslařů je v těchto chvílích plný led a Písek má co dělat, aby držel rozjeté protihráče na uzdě.
     
    35:30
    Parta z Kotliny je na koni a i nadále se tlačí dopředu.
     
    34:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Povedenou akci teď vystřihli v útočném pásmu Bruslařů a slaví kontaktní branku! Petr Hrdlička od hrazení nabil na modrou čáru JANU KUCHTOVI, jenž po mohutném nápřahu práskl z voleje do puku. Jeho dělovka prosvištěla kolem hradby těl hráčů v předbrankovém prostoru a zapadla k pravé tyčce gólmana Jansy, jenž nestačil zasáhnout svou vyrážečkou! Asistence: Petr Hrdlička, Filip Dymák.
     
    33:47
    Písecký kapitán Cháb nabral na levé straně rychlost a vypálil z mírného úhlu na levé straně. Brankář Sigmund ránu vyrazil betony a před bránou číhal jeden z Králů na dorážku, jenže neúspěšně, kotouč se odrazil jinam.
     
    33:19
    Sládek obdržel dobrou nahrávku do ideální palebné pozice mezi kruhy, jenže z osy hřiště netrefil dobře puk a hrací předmět proletěl kolem Sigmundovy brány.
     
    32:58
    Jihočeši se pokoušejí o rozehrávku, ale musejí se potýkat s aktivním napadáním svého soupeře.
     
    32:25
    I nadále se hraje v hodně vysokém tempu, ale šancí vidíme jako šafránu. Na hřišti dominují obě pozorné defenzivy.
     
    31:44
    Hořejší měl trochu času na pravé straně a zkusil gólmana Sigmunda zaskočit střelou z ostrého úhlu. Maskovaná opora Bruslařů však byla u přední tyčky připravena a vyrazila kotouč ke svým spoluhráčům.
     
    31:17
    Králové se snažili probít do útočného pásma podél hrazení, ale havlíčkobrodští hráči jim vystavili stopku a získali puk.
     
    30:51
    Niederhafner vypálil z levé strany, ale jeho rána, kterou vypustil ze své hole pod tlakem dotírajícího protihráče, byla hodně nepřesná.
     
    30:38
    Ani další útok Písku nedopadl na úrodnou půdu. Hosté alespoň střídají a pouštějí na led čerstvé síly.
     
    30:10
    Jihočeši vybojovali kotouč u hrazení a pokusili se o rychlý přechod do útočného pásma, jenže Bruslaři byli ve středním pásmu dostatečně důrazní a svého soka do Sigmundovy blízkosti nepustili.
     
    29:45
    Havlíčkův Brod nepolevuje v útočné aktivitě a i nadále usilovně buší na zadní vrátka hostů.
     
    29:20
    To byla obrovská šance Bruslařů! Holenda pláchl písecké obraně do samostatného úniku a zkusil brankáře Jansu překonat blafákem. Dobře si ho sice položil na led, ale maskovaná opora Králů skvěle zasáhla svým levým betonem!
     
    28:50
    Bulík vyhrál sprinterský souboj s píseckým hráčem a domácí díky tomu získali postavení v útočném pásmu.
     
    28:41
    Kotouč opustil hrací plochu a hra je přerušena. Buly proběhne v píseckém pásmu.
     
    28:18
    Parta z Kotliny v těchto chvílích hraje více na kotouči, ale stále se jí nedaří překonat kompaktní a dobře pracující obranný blok svého soupeře.
     
    27:45
    Vaněček si vybruslil z rohu pásma do lepší palebné pozice, ale z okraje levého kruhu o kousek minul píseckou bránu. Gólman Jansa by však jeho střelu zřejmě chytil.
     
    27:20
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, hraje se 5 na 5 a domácí rozehrávají od své brány.
     
    26:48
    Hosté jsou kompletní a začala jim zkrácená přesilovka. Přes dobře napadající Bruslaře se jim však nedaří dostat se do útočného pásma.
     
    26:24
    Hosté zavezli kotouč do útočného pásma a chvíli s ním operovali v Sigmundově blízkosti, ale do zakončení se neprotlačili.
     
    26:03
    Zych vystřelil ve velké rychlosti z osy hřiště, ale jeho rána trefila jen protihráče, jenž stál před havlíčkobrodským kapitánem.
     
    25:41
    Domácí získali ve středním pásmu kotouč a hledají si cestu do útočného pásma.
     
    25:15
    Poměr sil na hrací ploše se nám vyrovnal. Uvidíme, komu bude více svědčit to, že se na ledě objeví při hře 4 na 4 více volného prostoru.
     
    25:15
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kutlvašr – 2 min., podrážení.
     
    24:48
    Havlíčkův Brod kombinuje v přesilovkovém postavené kolem písecké brány, zatím bez ohrožení gólmana Jansy.
     
    24:30
    Hosté získali hned po vhazování kotouč a osvobodili se dlouhým vyhozením.
     
    24:23
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Velíšek – 2 min., podrážení.
     
    24:11
    Tohle vypadalo hodně slibně! Rána od modré čáry se zasekla ve skrumáži hráčů v předbrankovém prostoru, kotouč získal Bulík a hledal před bránou volného Janka, ale tomu ke kotouči kousek chyběl!
     
    23:18
    V Kotlině stále sledujeme svižný hokej. Hra se rychle přelévá z jedné strany na druhou.
     
    22:40
    Machovský se prohnal po pravé straně jako vítr a z úhlu chytře vypálil k bližší tyčce, protože brankář Jansa kotouč vyrazil před sebe betony. Tam bylo několik hráčů domácích, ale k puku měli daleko.
     
    22:25
    Adamovi svěřenci se snaží od své brány rozehrát, ale písečtí hráči hodně aktivně napadají jejich rozehrávku.
     
    22:08
    Brankář Sigmund si poradil s dalším píseckým nahozením z blízkosti modré čáry a přerušil hru.
     
    21:48
    Hráči obou týmů vlétli do prostřední části s velkou chutí a tlačí se do útoku. Oba gólmani se tak mají neustále na pozoru.
     
    21:24
    Ke střele z okraje kruhů se probil Přidal, ale brankář Jansa měl dobrý výhled na letící kotouč a pohotově zasáhl betony.
     
    21:06
    Havlíčkův Brod přesunul po zisku kotouče děj hry na druhou stranu a kombinací obléhá píseckou bránu.
     
    20:40
    Brankář Sigmund se hodně rychle zahřál, když musel vyrážet ránu, jež na něj přiletěla od modré čáry. Jihočeši pokračují v útočné aktivitě.
     
    20:15
    Bruslaři po vyhraném vhazování nahodili kotouč do útočného pásma, ale nedokázali tam nic nebezpečného vymyslet. Naopak musejí rychle zpět, Písek jde do brejku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    A nechybí už ani hosté a trojice rozhodčích. Každou chvilku budeme pokračovat!
     
    Broďáci už jsou zpět na ledové ploše.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině u konce. Písek měl více ze hry, častěji se dostával do zakončení a zaslouženě vede o dvě branky. Nejdříve se prosadil ze samostatného úniku parádním věšákem pod víko kapitán hostů Filip Cháb a v 18. minutě rozjásal svůj tým přesnou dorážkou Ondřej Sládek. Před druhou třetinou, jež začne zhruba v 18:44, svítí na tabuli stav 0:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Písek ještě nahodil kotouč do útočného pásma, ale zřejmě už se nic zajímavého v první třetině nestane.
     
    19:20
    Havlíčkobrodský útočník Janko se hnal do úniku, jenže neměl dostatečnou rychlost a navíc byl zezadu tísněný protihráči. Pod tlakem mu střela vůbec nesedla a brankář Jansa ji jen kontroloval pohledem.
     
    18:34
    Modrožlutí i nadále drží kotouč a tlačí se dopředu. Obrana Bruslařů má spoustu práce.
     
    17:44
    Písek má i nadále více ze hry a Havlíčkův Brod marně hledá na jeho svižnou hru recept.
     
    17:19
    Písek právě vstřelil branku! Jihočeši se usadili v útočném pásmu a jdou do trháku! Tobias Šipla nabil na modrou čáru Lukáši Čuňátovi, jehož ránu sice brankář Sigmund betony i přes zakrytý výhled píseckými útočníky vyrazil, ale jen před brankoviště k ONDŘEJI SLÁDKOVI, jenž z okamžité dorážky uklidil hrací předmět do odkryté brány! Asistence: Lukáš Čuňát, Tobias Šipla.
     
    16:34
    Jihočeši se tlačili v hojném počtu do útočného pásma, ale zastavil je hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    16:23
    Havlíčkův Brod se v pohodě ubránil, když soupeři nedovolil nic nebezpečnějšího a brankář Sigmund byl ve svém brankovišti bez práce. Bruslaři mají kotouč a ženou se směrem k písecké bráně.
     
    15:45
    A další vyhození Bruslařů. Hosté se horko těžko prosazují, naopak domácí si zaslouží za obětavou a účinnou obranou hru pochvalu.
     
    15:10
    Sabiniok vypálil z okraje kruhů, ale jeho rána neprošla hradbou těl v mezikruží a domácí okamžitě vyhodili, po čemž střídají.
     
    15:08
    Písek už se usadil v útočném pásmu a kombinuje.
     
    14:43
    Ani další útok Jihočechů nedopadl na úrodnou půdu. Ke kotouči se probil Dymák a podél levého mantinelu vyhodil až za Jansovu bránu.
     
    14:25
    Havlíčkův Brod získal hned po vhazování v obranném pásmu puk a vyhodil.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Korčián – 2 min., podrážení.
     
    14:08
    Havlíčkův Brod půjde do oslabení, hosté mají ponechanou výhodu a ženou se kupředu.
     
    13:51
    Hořejší nejdříve při průniku po pravé straně z úhlu netrefil brodskou bránu, ale kotouč následně vybojoval zpět. Jeho ránu z okraje kruhů brankář Sigmund dobře viděl a ukryl ji v náruči.
     
    13:10
    Soubor od řeky Otavy se natlačil do útočné zóny, ale tam jeho cesta skončila na holích pozorných Bruslařů, kteří odvedli skvělou defenzivní práci.
     
    12:49
    Je vidět, že Písek hraje o záchranu. Hýří pohybem a aktivitou. Bruslaři se zatím nemohou dostat do svého obvyklého tempa.
     
    12:10
    Hosté se zabydleli v útočném pásmu a kombinují kolem obranného bloku soupeře. Zatím se však do koncovky neprotlačili.
     
    11:54
    Králům teď nevyšla rozehrávka a kotouč odpálili jen na zakázané uvolnění. Buly proběhne v kruhu po pravé ruce brankáře Jansy.
     
    11:40
    Hraje je přerušena, buly proběhne ve středním pásmu blíže písecké modré čáře.
     
    11:01
    Parta z Kotliny teď přidala na pohybu a drží se v útočném pásmu. Brankář Jansa však zatím má minimum práce, jeho spoluhráči v poli odvádějí dobrou práci, čistí prostor v předbrankovém prostoru a obětavě blokují havlíčkobrodské střely.
     
    10:01
    Hořejší se Zátopkem pláchli do přečíslení 2 na 1! Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a z levého kruhu vypálil zápěstím. Brankář Sigmund podržel svůj tým, když zasáhl koncem svého levého betonu!
     
    09:24
    Havlíčkův Brod se snaží rychle odpovědět, ale přes dobře organizovanou a důraznou obranu Jihočechů se zatím horko těžko prosazuje.
     
    08:59
    Písek právě vstřelil branku! Jihočeši založili po zisku kotouče v obranném pásmu rychlý protiútok a jdou do vedení! Alois Dubský ve středním pásmu narýsoval přesný pas do jízdy píseckého kapitána FILIPA CHÁBA, jenž přebruslil brodské obránce a v samostatném úniku nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Alois Dubský, Tobias Šipla.
     
    08:24
    Gólman Jansa se musel mít na pozoru, protože před jeho bránou byl čilý ruch. Nikdo z domácích však ve skrumáži nedokázal došťouchat kotouč za brankovou čáru.
     
    08:03
    Hosté se snažili po vyhraném zakončení ihned zakončit od modré čáry, ale ránu zblokoval útočník Hrdlička. Hrát mohou bojovníci z Kotliny.
     
    07:53
    Brankář Sigmund byl znovu v permanenci. Nejednalo se však o nic závažného a nahození z ostrého úhlu ukryl ve své výstroji až do hvizdu sudího.
     
    07:35
    Písek vyhrál vhazování a rozjíždí další útočnou akci ze zákrytu svého gólmana Jansy.
     
    07:13
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Rozjeli rychlou kombinaci, na jejímž konci vypálil od modré čáry Šipla. Mířil však hodně nepřesně a kotouč proletěl vysoko nad břevnem brodské brány.
     
    06:33
    Oba týmy se v těchto chvílích prezentují hodně zodpovědnou obrannou činností a tak moc šancí nevidíme.
     
    06:08
    Fanoušci v Kotlině sledovali dlouhý a urputný souboj o kotouč v brodském pásmu u hrazení, který nakonec vyhráli domácí a mohou v klidu rozehrát.
     
    05:24
    Bruslaři tlačili soupeře u jeho brány, jenže přišli o kotouč a už musejí znovu bránit prostor kolem své brány.
     
    05:04
    Havlíčkův Brod se po chvíli snažení probil do útočného pásma, ale nebyl dostatečně důrazný v prostoru u hrazení a hosté vybojovali kotouč do své moci.
     
    04:14
    Sabiniok přebral puk na pravé straně hřiště a vypálil-. Brankář Sigmund utěsnil prostor u bližší tyčky, schoval puk v náruči a přerušil hru.
     
    04:04
    Králové teď mají více ze hry. Častěji drží puk na svých holích a operují s ním na dostřel havlíčkobrodské brány.
     
    03:25
    Písek se rychle dostal do útočného pásma, jenže Bruslaři byli v obranném bloku kolem gólmana Sigmunda pozorní a nepustili soupeře do koncovky.
     
    03:20
    Holenda obdržel puk na levém křídle, rozkmital své rychlé nohy, natlačil se z úhlu až před bránu a zblízka vyprášil betony gólmana Jansy, který raději přerušil před dojíždějícími protihráči hru.
     
    02:49
    Parta z Kotliny se sice natlačila do útočného pásma, ale jen za cenu postavení mimo hru.
     
    02:34
    Havlíčkobrodští hokejisté drží puk pod kontrolou a hledají si přes zahuštěné střední pásmo cestu do útočného území.
     
    02:10
    Obránce Cícha dostal dobrou nahrávku na levé křídlo a z kruhu vystřelil. Gólman Sigmund měl dobrý výhled, kotouč schoval v náruči a přerušil hru.
     
    01:59
    Celek od řeky Otavy získal kotouč pod kontrolu a nastěhoval se s ním do útočného pásma.
     
    01:25
    Parta z Kotliny se usadila v útočném pásmu a brankář Jansa musel zasahovat, když řešil nahození z úhlu na pravé straně. Maskovaná opora Králů si pohlídala prostor u bližší tyčky a přerušila hru.
     
    01:14
    Písku se nepovedla rozehrávka a v neutrální zóně ztratil puk. Havlíčkův Brod se žene směrem dopředu.
     
    00:48
    Domácí sice získali puk, ale potřebovali vystřídat a tak hrací předmět jen nahodili do útočného pásma tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    00:30
    Jihočeši se usadili v útočném pásmu a kombinují kolem havlíčkobrodské brány.
     
    00:05
    Bruslaři vyhráli úvodní vhazování a nahodili puk do útočného pásma, ale u něj byli první hosté a rozehrávají od své brány.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Mladí Bruslaři mají na tribuně za zády hlasitý kotel svých fanoušků a atmosféra je na zápas Ligy juniorů opravdu výborná.
     
    Hráči obou týmů i rozhodčí už jsou na ledě, zápas může začít!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kuchta, Novotný, Kutlvašr, Korčián – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Holenda (A), Přidal – Krejčí, Niederhafner, Machovský – Pilař
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Jansa (Polhorodnik) – Dohnal, Cícha, Lechnýř (A), Šipla, Velíšek, Čuňát – Hořejší, Dubský, Mikeska, Zátopek, Šindelář, Reiser, Sabiniok, Řehoř, Kaiser, Cháb (C), Hlaváček, Fencl, Sládek
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Radek Jurčík, Alice Zábršová.
     
    Bruslařům se zranil klíčový bek Ondřej Besmák

    Havlíčkobrodským trenérům Václavu Adamovi a Tomášovi Hartovi přibyly po vítězném zápasu s Technikou Brno starosti, protože se jim zranil Ondřej Besmák. Devatenáctiletý obránce z utkání odstoupil kvůli zranění ruky, kterou mu nešťastně přilehl jeden z protihráčů. V této sezoně odehrál 30 zápasů a zaznamenal 10 kanadských bodů (5+5). Jeho absence bude pro tým velkou ztrátou. Tímto mu přejeme brzké uzdravení!
     
    Vzájemné zápasy v této sezoně:

    IHC Králové Písek – BK Havlíčkův Brod 0:3
    BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek 2:3
    IHC Králové Písek – BK Havlíčkův Brod 4:3p
     
    IHC Králové Písek

    Jihočeši měli fantastickou minulou sezonu, když skončili v Lize juniorů druzí za Přerovem. V probíhajícím soutěžním období se jim však nedaří a čeká je ještě hodně tuhý boj o záchranu v soutěži. Na kontě mají 37 bodů a ve skupině Západ jsou poslední, přičemž na Kladno ztrácejí jen tři body. Písek se po těsné výhře 2:1 v Havířově trápil, když vyšel třikrát bodově naprázdno. Doma podlehl Slavii Praha (0:2) i Kladnu (3:5) a s nepořízenou se vrátil z Chomutova (3:5). Chuť si spravil až v minulém kole, když v domácím prostředí přetlačil Chrudim těsně 3:2.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Mladí Bruslaři si počínají od začátku sezony v nabité konkurenci skupiny Západ skvěle! V dosavadním průběhu tohoto soutěžního ročníku nasbírali už 53 bodů, mají jistou účast v prestižním play-off, jsou pátí a bojují o 4. příčku tabulky s Chomutovem. Na Piráty ztrácejí jediný bodík a mají dva zápasy k dobru. V současné době hrají ve skvělé formě a z pěti zápasů padli jen jednou, když prohráli těsně 1:2 na ledě pražské Slavie. Havlíčkův Brod rozstřílel v minulém kole silnou Techniku Brno, když v Kotlině slavil vítězství 4:0.
     
    Hezký páteční večer! Ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek, který se odehraje v rámci 39. kola Ligy juniorů. Přeji vám příjemnou zábavu! Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 35. Kuchta (Hrdlička, Dymák), 47. Krejčí (Kuchta), 56. Zych (Hrdlička, Vaněček), 57. Přidal (Janko, Sigmund) – 9. Cháb (Dubský, Šipla), 18. Sládek (Čuňát, Šipla)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kuchta, Novotný, Kutlvašr, Korčián – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Holenda (A), Přidal – Krejčí, Niederhafner, Machovský – Pilař
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Jansa (Polhorodnik) – Dohnal, Cícha, Lechnýř (A), Šipla, Velíšek, Čuňát – Hořejší, Dubský, Mikeska, Zátopek, Šindelář, Reiser, Sabiniok, Řehoř, Kaiser, Cháb (C), Hlaváček, Fencl, Sládek
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Radek Jurčík, Alice Zábršová

    Diváci: 159
    bahis siteleri