Mostečtí Lvi – Písek 3:2 (kon.) | Kobra – Děčín 1:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
1:2 (1:2, 0:0, 0:0) Stav série: 0:1
HC Děčín
Sobota 04.03.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • Play-off 2. ligy, skupina Západ • Předkolo
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:15:14)
     
    Braník hlásí dohráno! Kobře se v prvním utkání předkola proti Děčínu nepodařilo přetavit výhodu domácího kluziště ve vítězství, a mečbol tak putuje na sever Čech. Svěřenci kouče Šeby doplatili na bídnou koncovku, a v pondělí budou odvracet konec sezóny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Severočeši úspěšně drží hru před domácím brankovištěm, Lavinger zvedá ruce nad hlavu. Už je to jasné, medvědi Braník opustí s prvním bodem!
     
    59:38
    Dvaadvacet sekund do konce. Sochůrek se podruhé vrátil mezi tři tyče, další vhazování totiž proběhne u pražské modré čáry. Na ledě je i Novák.
     
    59:10
    Nebezpečná skrumáž před Lavingerem gólem nekončí, Děčín je stále ve vedení! Koldova nepřesná přihrávka na Houšku pak znamená ztrátu útočného pásma, puk zajel za modrou.
     
    58:43
    Branická svatyně znovu zeje prázdnotou, Kobra rozjíždí kombinaci před Lavingerem!
     
    58:20
    Dění se přesouvá do domácího pásma, Sochůrek se tedy aspoň na pár sekund vrací na led.
     
    58:20
    Na hrací ploše zůstává ležet Novák, který se drží za obličej. Rozhodčí zastavuje hru. Tohle nikdy nevidíme rádi, doufejme, že domácí forvard bude v pořádku.
     
    58:13
    Kobra hraje vabank! Lukáš Sochůrek po vypršení oddechového času zůstává na střídačce, domácí už nemají co ztratit a zkouší štěstí v šesti!
     
    58:13
    Oddechový čas pro tým HC Kobra Praha.
     
    58:13
    Braničtí vyhráli vhazování u Lavingera. Šťastný se ho o pár sekund později snažil překvapit střelou z otočky, strážce hostující klece byl ale znovu ve střehu.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Domácím na vyrovnání zbývají necelé dvě a půl minuty. Rychlá akce Kobry teď vedla akorát k dalšímu povedenému zákroku z dílny gólmana Lavingera.
     
    57:14
    Vyhozený puk jako první na svou hůl sbírá Charvát, oba celky teď rychle střídají formace.
     
    56:41
    Minuta z hostující přesilovky je pryč, Kobra zatím situaci zvládá. Děčín sice drží hru před její brankou, dosud ale na Sochůrka neposlal pořádnou střelu.
     
    55:35
    Tohle je nepříjemná situace pro Kobru. Zbytečným zákrokem svůj tým oslabuje Dominik Šteiner (KOB), který je vykázán za zásah do hlavy nebo krku.
     
    54:58
    Lavinger si připisuje další zákrok, dnes podává opravdu fantastický výkon. Střelu ze slotu vyrazil do ochranné sítě, hra je na chvíli přerušena.
     
    54:15
    Po souboji o kotouč s Houškou u mantinelu padl na led Nezbeda. Dle rozhodčího vše proběhlo v mezích pravidel, trestat se tak tentokrát nebude.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Straka – 8. D. Tůma (L. Nezbeda), 12. Černý (Mikulec)


    HC Kobra Praha: Ondrík (13. Sochůrek) – Duda, Šteiner (A), Svach, Holý, Knesl, Straka – Ksandr, Petrák, Janča, Míšek, Jedlička, Kolda, Zídek, Novák (A), Šťastný (C), Houška.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Mikulec, Gottfried, Brož, Charvát, Loukota, Kaltenböck, Kučera – Macek, L. Nezbeda, Nowák, Černý, D. Tůma, Faigl, T. Nezbeda, J. Tůma, Trávníček (C).
    Trenér: Tomáš Mareš.
    Kobra 0 2 Děčín
    #1 Sobota 04.03.2023 • 18:00
    Kobra - Děčín 1:2
    #2 Pondělí 06.03.2023 • 18:00
    Děčín - Kobra 5:2
    thejrc.org