Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Dallas – Calgary 4:5 (kon.)
Chicago – Ottawa 5:0 (kon.) | Vancouver – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Washington 4:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Vancouver Canucks
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 0:0)
Nashville Predators
Úterý 07.03.2023, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Elias PETTERSSON - 4:3
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je ELIAS PETTERSSON.
     
    56:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    LUKE EVANGELISTA je při chuti! Po premiérovém gólu v NHL přidává druhý kousek, jímž se postaral o vyrovnání. Za pravým kruhem napřáhl k ráně Barrie a útočník ji zvedl mimo dosah brankářovy levé ruky. Asistence: Tyson Barrie.
    48:31 Luke EVANGELISTA - 3:2
     
    48:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Do pravého kruhu obdržel výbornou nahrávku od Lauzona Sherwood, jenž ještě křižným pokusem na Šilovse nevyzrál, avšak kus černé gumy si následně našel LUKE EVANGELISTA, potažením do bekhendu vyřadil ze hry gólmana a bekhendem puk nasměroval do prázdné brány, načež se mohl začít radovat z prvního kariérního gólu v nejlepší hokejové lize světa. Asistence: Kiefer Sherwood a Jérémy Lauzon.
    45:43 Dakota JOSHUA - 3:1
     
    45:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tocchetova družina dělá další důležitý krok směrem k vítězství! Nils Aman potáhl touš po pravém mantinelu, aby ve finále akce přihrál na střed DAKOTU JOSHUOVI a člen čtvrtého útoku vyzrál na Sarose střelou ze zápěstí k levé tyči. Asistence: Nils Aman a Quinn Hughes.
    10:56 Vasilij PODKOLZIN - 2:1
     
    10:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět těsný jednobrankový náskok. Wolanin přihrál po modré čáře Burroughsovi, který nahazoval a byl to VASILIJ PODKOLZIN, kdo puk ztečoval do pravé šibenice mimo Sarosův dosah. Asistence: Kyle Burroughs a Christian Wolanin.
    04:55 Colton SISSONS - 1:1
     
    04:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři bleskově srovnávají! Od modré čáry nahazoval Lauzon, jehož pokus Smith tečoval do pravé tyče, od níž se kotouč odrazil zpátky před bránu, kde k hracímu předmětu nejrychleji dojel COLTON SISSONS a bekhendem jej s přehledem zametl za brankovou čáru. Asistence: Cole Smith a Jérémy Lauzon.
    04:32 Elias PETTERSSON - 1:0
     
    04:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to se povedlo! Kuzmenko přihrál do levého kruhu ELIASI PETTERSSONOVI, jenž potvrdil svou výbornou formu, po rychlém zpracování bleskově zamířil a dokonale vymetl protější růžek, Saros byl bez šance. Asistence: Andrej Kuzmenko a Anthony Beauvillier.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. E. Pettersson (Kuzmenko, Beauvillier), 11. Podkolzin (Burroughs, Wolanin), 46. Joshua (Aman, Q. Hughes), rozh. náj. E. Pettersson – 5. Sissons (Co. Smith, Lauzon), 49. Evangelista (Sherwood, Lauzon), 57. Evangelista (Barrie)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Andrej Kuzmenko (VAN)
    0:0   Matt Duchene (NSH)
    2. série:
    0:0   J. T. Miller (VAN)
    0:0   Luke Evangelista (NSH)
    3. série:
    1:0   Elias Pettersson (VAN)
    1:0   Thomas Novak (NSH)


    Vancouver Canucks: Šilovs (Demko) – Juulsen, Q. Hughes (A), T. Myers, Brisebois, Burroughs, Wolanin – Beauvillier, E. Pettersson (A), Kuzmenko – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Podkolzin, Dries, Kravcov – Garland, Aman, Joshua.
    Trenér: Rick Tocchet

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), Barrie, McDonagh (A), C. Foote, Lauzon – Duchene, Glass, Leonard – Evangelista, Novak, Sherwood – Co. Smith, Sissons (A), Trenin – McCarron, Jankowski, Asplund.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Kozari, Schrader – Brisebois, Murray

    Diváci: 18 525
    bahis siteleri