Austrálie – Česko 8:3 (kon.)
konec
1 2 3 4 5 6 7 8 9 R H E
Česko
Česko
0
0
1
0
0
0
0
2
0
 
3
8
0
Austrálie
Austrálie
1
0
0
0
0
0
2
3
2
 
8
8
0
Pondělí 13.03.2023, 04:00 • Tokyo Dome, Tokio • World Baseball Classic
     
    Češi se dostávají na pálku a věří v zázrak, Austrálie jde bránit.
     

    A další bod pro soupeře. Po odpalu k první metě se zadařilo stáhnout doběh z té třetí. Navíc běžec z první mety se posunul na druhou.
     

    Kennely na pálce znovu úspěšný. Míč nasměroval do levého outfieldu, do mezery mezi dva baseballisty. Je z toho sedmý bod Austrálie.
     
    Český tým dělá ještě jednu změnu na kopci. Místo Michala Kovaly si jde zaházet Jan Tomek.
     

    Marek Chlup odpaluje do vnějšího pole! Oba čeští běžci dokázali doběhnout a skórují! Rázem je situace úplně jiná. Navíc se stále pokračuje s běžcem na rpvní metě.
     
    McGrath jde dolů. Vystřídá ho Sam Holland.
     
    Češi mění nadhazovače, protože Padyšákovi to moc nešlo. A vzhledem k tomu, že je již pravděpodobně rozhodnuto, může si odházet zbývající směnu a půl mladý Michal Kovala.
     

    A to je další doběh. Po odpalu do středního pole se posunul na domácí metu běžec z té třetí. Austrálie stále pokračuje bez jediného autu.
     
    Ne, je to safe. Austráli vede 5:1 a české sny o postupu se rozplývají. Teď už by ani případná otočka a výhra nezajistila jasný postup České republiky a naše reprezentace by musela čekat na výsledek zápasu Koreji.
    8 BOT 6:1 Austrálie - čtvrtý a pátý doběh
     

    Krásný odpal Halla, který pálil ke zdi v pravém outfieldu. Austrálie dokázala skórovat. Doběhli oba běžci, ovšem jeden z nich by měl být správně v autu, protože se ho český catcher dotkl. Bude se o tom ještě debatovat.
     
    Marek Minařík je odvolán a střídán. Nahradí ho Daniel Padyšák.
    7 BOT 3:1 Austrálie - druhý a třetí doběh
     

    Tak tohle mrzí. Parádní Wadeova rána do pravého vnějšího pole už vypadala na homerun. Nakonec se zastavila o zeď, což ovšem Austrálii moc nevadilo, protože stáhla dva doběhy.
    6 BOT 1:1 Martin Schneider
     
    Schneider se loučí, jeho limit 65 nadhozů byl překonán a tak je střídání vynucené. Na kopec přichází z bullpenu Marek Minařík.
     

    Eric Sogard šel hned do prvního nadhozu a udělal to fantasticky! Míček poslal středem přes nadhazovače. Ten tak dojel až do outfieldu a mezitím Smola skóroval! Navíc mají Češi k dispozici stále první a druhou metu.
     
    Austrálie střídá nadhazovače. Jack O'Loughlin končí, nahradí ho Mitch Neunborn.
     
    Na pálku jde Česko, Austrálie se stěhuje na pozice v poli.
    1 TOP 1:0 Austrálie - homerun
     

    Alex Hall se s tím ale vůbec nepáral. Poslal míč vysoko na tribuny, na levou stranu, a je tady první homerun dnešního utkání. Austrálie vede 1:0.
     
    Utkání začíná!

    Jiří Polášek

    Austrálie: Nadhazovači: Jack O'Loughlin (Starter), Mitch Neunborn (od 3. směny), Daniel McGrath (od 6. směny), Sam Holland (od 8. směny), Jon Kennedy (od 9. směny)

    Pálkaři: Kennely (RF), Hall (DH), Glendinning (2B), George (3B), Whitefield (CF), Wingrove (1B), Wade (SS), Perkins (C), Bojarski (LF)
    Lavička: Battaglia, Bowey, Campbell, Dale, McArdle, Spence

    Česko: Nadhazovači: Martin Schneider (Starter), Marek Minařík (od 6. směny), Daniel Padyšák (od 8. směny), Michal Kovala (od 8. směny), Jan Tomek (od 9. směny)


    Pálkaři: V. Menšík (SS), Sogard (2B), Chlup (CF), Červenka (C), M. Menšík (RF), Mužík (1B), Escala (LF), Zýma (DH), Smola (3B)
    Lavička: Schneider, Dubový, Grepl, Hajtmar, Kubica, Prokop, Vavruša

    Trenér: Pavel Chadim
    bahis siteleri