Havlíčkův Brod – Přerov 1:6 (kon.) | Chomutov – Technika Brno 4:3 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (3:2, 0:0, 1:1)
Technika Hockey Brno
Pondělí 20.03.2023, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů
Partner:
     
    58:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. O puk si na střední vzdálenosti klepl MICHAEL FORNÁL, ten okamžitě pak na něho mířil a ranou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 4:3. Hosté tak ještě vykřesali jiskru naděje. Asistence: Jan Svoboda a Alex Sever.
     
    56:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Závěrečný tlak domácích Piráti zužitkovali a odskakují Brnu na dvoubrankový rozdíl. K odraženému puku se před hostující klecí dostal ŠIMON KLOBOUČEK a poté zblízka nedal šanci Jakubu Hnízdilovi, když mu okolo levé nohy zasunul puk do odkryté sítě – 4:2. Asistence: Jaroslav Pospíšil a Jan Rindoš.
     
    19:46
    Technika právě vstřelila branku!
    To, co se nepovedlo před chvílí, nyní už ano a hosté jdou Pirátům na dostřel jediné branky. Ondřej Blaško nasměroval puk pro MARTINA ADAMA, jenž táhlou střelou z levého kruhu propálil Josefa Sluku – 3:2. Asistence: Ondřej Blaško.
     
    15:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se to povedlo a Piráti navyšují svůj náskok, který je v tuto chvíli dvoubrankový. Ze středního pásma si do toho útočného šikovně najel ONDŘEJ PRÍHODA a poté z mírného úhlu zaskočil u levé tyče Jakuba Hnízdila – 3:1. Asistence: Dominik Mišovic.
     
    13:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a mladí Piráti si své ztracené vedení berou zase zpátky. Na levé straně se utrhl ŠIMON KLOBOUČEK, ten si nabruslil na levý kruh, aby našel lepší střeleckou pozici a poté napřáhl ke střele, která končí za zády Jakuba Nešpůrka, kterého vyhnal z brankoviště – 2:1. Asistence: Pavel Šugár a Filip Mareš.
     
    10:59
    Technika právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Před chomutovskou brankou vznikla pořádná mela, ve které se hned několik hráčů snažilo vyrovnat. Ovšem povedlo se to až později, kdy těsně před Josefem Slukou doklepl touš za brankovou čáru JAN RŮŽEK – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jindřich Sladký.
     
    04:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního duelu. K exekuci trestného střílení se postavil JAROSLAV POSPÍŠIL, ten si pomalu nabruslil až před brankáře Jakuba Nešpůrka a překonal ho – 1:0.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Pospíšil (TS), 13. Klobouček (Šugár, Mareš), 16. Príhoda (Mišovic), 57. Klobouček (Pospíšil, Rindoš) – 11. Růžek (Sladký), 20. Adam (Blaško), 59. Fornál (Svoboda, Sever)


    Piráti Chomutov: Sluka (Suk) – Sýkora, Poch, Žižka, Hynek (A), Filip, Mareš, Česnohlídek – Holejšovský, Rindoš, Jajlov – Mišovic, Vostiňák (C), Bár – Klobouček, J. Pospíšil, Príhoda (A) – Starý, Šugár, Grosskopf
    Trenér: Petr Jíra

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (13. Hnízdil) – Blaško (C), Šupa, Svoboda, Žák, Juřík, Fornál, Čaňo – Toman, Langmann, Sever – Růžek, Straka, Adam – Apolenář, Sladký, Líska (A) – E. Pospíšil (A), Szemmelroth
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Hacaperka — Štěpánek, Figer

    Diváci: 350
    bahis siteleri