Colorado – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HC Litvínov
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 23.03.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov, Česko • Extraliga dorostu - baráž • 1. kolo
Partner:
    54:14 HORSKÝ - 8:0
     
    54:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v gólových hodech. Na Ovečkinovo místo dostal nabito DENIS HORSKÝ. Ten se sice na první pokus neprosadil, ale dorážku už zavěsil k bližší tyči přesně. Asistence: Břenda, Prokeš.
    53:47 POSPÍŠIL - 7:0
     
    53:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bednařík se dostal do akce 2 na 1 s DAVIDEM POSPÍŠILEM, když nachytal soupeře v nedbalkách na modré čáře. Křižný pas nalezl hůl útočníka přesně, Pospíšil pak jen zakončil do protipohybu. Asistence: Bednařík.
    52:06 SANDER - 6:0
     
    52:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Horský nabral rychlost na pravém křídle a naznačil průnik za branku, v moment, kdy se Novák začal přesunovat na levou stranu, přišla zadovka na KARLA SANDERA, který vypálil k bližší tyči, kde už bylo místo. Asistence: Horský, Koky.
    35:14 TŮMA - 5:0
     
    35:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování nabil Winkelhöfer puk na pravý kruh, odkud LUKÁŠ TŮMA vyslal skrytou střelu zápěstím. Ta byla před Novákem perfektně tečována pod víko, k jeho smůle však jeho spoluhráčem. Asistence: Winkelhöfer, Peroutka.
    25:03 TOMANÍK - 4:0
     
    25:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po nepřesné rozehrávce Nováka se k puku dostal Winkelhöfer, který pozorně našel ve slotu volného OLIVERA TOMANÍKA. Tomu stačilo rychle vypálit na nepřipraveného brankáře. Asistence: Winkelhöfer.
    16:57 BEDNAŘÍK - 3:0
     
    16:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Křižný pas Novák díky zásahu obrany vychytal, ale po nastřelení puku do brankoviště vznikla skrumáž. Při té se u levé tyčky zjevil kotouč příhodně pro JONÁŠE BEDNAŘÍKA, který měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Raichl, Peroutka.
    13:33 KOKY - 2:0
     
    13:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí spálené šance napravili v přečíslení. Na pravém křídle byl úplně sám JINDŘICH KOKY, který dostal křižný pas před odkrytou klec. Novák neměl šanci. Asistence: Sander.
    02:18 PEROUTKA - 1:0
     
    02:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva rychle využívá početní výhodu. Na levém křídle nabral rychlost JAN PEROUTKA, který si hravě pohrál s obranou a nachytal Nováka u bližší tyče. Asistence: Prokeš.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 3. Peroutka (Prokeš), 14. Koky (Sander), 17. Bednařík (Raichl, Peroutka), 26. Tomaník (Winkelhöfer), 36. Tůma (Winkelhöfer, Peroutka), 53. Sander (Horský, Koky), 54. Pospíšil (Bednařík), 55. Horský (Břenda, Prokeš)


    HC Litvínov: Trejbal (Balík) – Soušek, Zikmund, Prokeš (A), Winkelhöfer, Břenda, Kladivo – Tomaník, Petružálek, Raichl, Bednařík, Horský, Peroutka M., Peroutka J. (C), Sander, Tůma (A), Koky, Pospíšil
    Trenér: Martin Tvrzník

    HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Knap, Uhlík J., Bachar, Teterja, Krejbich (C), Naď – Vykoupil, Uhlík P., Eismann (A), Ondráš, Sztolarik, Teuchert, Vojáček, Hanek, Petrák (A), Skála
    Trenér: Petr Holejšovský
    bahis siteleri