Filipíny – Indonésie 14:0 (kon.) | Kuvajt – Mongolsko 0:8 (kon.)
konec
Kuvajt
0:8 (0:4, 0:0, 0:4)
Mongolsko
Čtvrtek 23.03.2023, 11:30 • Steppe Arena, Ulánbátar • Mistrovství světa - IV. Divize
Partner:
    50:28 Chinzolboo MISHIGSUREN - 0:8
     
    50:28
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolsko skóruje ve vlastním oslabení! Bold poslal do samostatného úniku mladíčka CHINZOLBOOA MISHIGSURENA, který přesnou střelou k levé tyčce završuje hattrick – 0:8. Asistence: Erdenesukh Bold.
    46:52 Chinzolboo MISHIGSUREN - 0:7
     
    46:52
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Mongolsko zvyšuje na 7:0! Teprve 16letý CHINZOLBOO MISHIGSUREN, si pohrál s obráncem, kterého si kličkou položil k nohám, z pravé strany si sjel před branku a poslal kotouč k bližší tyčce. Asistence: Batgerel Zorigt a Bilguun Boldbaatar.
    45:43 Enkhbat BATBAATAR - 0:6
     
    45:43
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól Mongolska! ENKHBAT BATBAATAR trefil z pravého kruhu prostor nad levým betonem a zároveň pod lapačkou brankáře – 0:6. Asistence: Batbayasgalan Bataar.
    43:58 Bilguun BOLDBAATAR - 0:5
     
    43:58
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době mohlo publikum oslavit další gól Mongolska! Chinzolboo Mishigsuren procpal puk před branku na osamoceného BILGUUNA BOLDBAATARA, který zamířil nad pravé rameno Al Saegha – 0:5. Asistence: Chinzolboo Mishigsuren a Tamir Ganbold.
    19:35 Tserenbaljir BAATARKHUU - 0:4
     
    19:35
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Krásná souhra dvojice Erdenesukh Bold – TSERENBALJIR BAATARKHUU! Bold dostal od svého spoluhráče přihrávku k levé tyčce z pohledu Kuvajťanů. Baatarkhuu si pak hned najel před branku, kam mu Bold kotouč vrátil a útočník Mongolska už neměl problém zblízka skórovat – 0:4. Asistence: Erdenesukh Bold a Batbayasgalan Bataar.
    16:04 Chinzolboo MISHIGSUREN - 0:3
     
    16:04
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    A je to už o tři góly! Další akci Mongolska táhl na pravém křídle CHINZOLBOO MISHIGSUREN. Ten už nic zvláštního nevymýšlel, z pravého kruhu vypálil švihem a trefil přesně vzdálenější horní růžek kuvajtské branky. Asistence: Enkhamgalan Erdenejav.
    06:01 Mishigsuren NAMJIL - 0:2
     
    06:01
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Pořádající tým přidává vzápětí druhý gól! Erdenetogtokh poslal do samostatného úniku MISHIGSURENA NAMJILA. Zkušený útočník nic nevymýšlel a situaci vyřešil střelou z mezikruží. Trefil mezírku mezi tělem a pravou rukou brankáře Al Saegha – 0:2. Asistence: Enkhsukh Erdenetogtokh.
    05:52 Bayarsaikhan JARGALSAIKHAN - 0:1
     
    05:52
    Mongolsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost v ochozech Steppe Areny! Na přihrávku z levého rohu hřiště si sjel BAYARSAIKHAN JARGALSAIKHAN, který překonal Al Saegha střelou do protipohybu ke vzdálenější tyčce. Mongolsko tedy vede. Asistence: Batgerel Zorigt a Mishigsuren Namjil.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Jargalsaikhan (Zorigt, Namjil), 7. Namjil (Erdenetogtokh), 17. Mishigsuren (Erdenejav), 20. Baatarkhuu (Bold, Bataar), 44. Boldbaatar (Mishigsuren, Ganbold), 46. Batbaatar (Bataar), 47. Mishigsuren (Zorigt, Boldbaatar), 51. Mishigsuren (Bold)


    Kuvajt: Al Saegh (Al Omran) – Al Awadhi, A. Al Daei, Al Zaidan, Al Duaij, Khalaf, Al Foudari – Al Khashan, Al Sarraf, H. Al Ajmi – Al Khashram, Al Maraghy, Al Mari – S. Al Ajmi (C), M. Al Ajmi, D. Al Daei – A. Al Ajmi (A), Al Kandari (A).
    Trenér: Leo Gudas

    Mongolsko: Bayarsaikhan (41. Bazarvaani) – Erdenebat, Ganbold (A), Enkhtur, Bataar, Zorigt, Erdenetogtokh – Batbaatar, Namjil (C), Baatarkhuu – Davaanyam, Bold, Ider – Erdenejav, Jargalsaikhan (A), Lkhagvasuren – Mishigsuren, Boldbaatar, Undarmaa.
    Trenér: Mergen Arslan

    Rozhodčí: Nikolic (AUT) – Brejcha (CZE), NG (MAS)

    Diváci: 3075
    bahis siteleri