Columbus – NY Islanders 5:4 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 5:4 (kon.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.)
Philadelphia – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Tampa 2:1 (kon.) | Nashville – Seattle 2:7 (kon.)
Los Angeles – Winnipeg 4:1 (kon.) | Calgary – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:1 (kon.)
Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
5:4 (3:2, 2:0, 0:2)
New Jersey Devils
Sobota 25.03.2023, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Jokiharju vypálil bezprostředně po vhazování. Vaněček puk vyrazil a hned vzápětí odjel na střídačku, aby Devils mohli být v šesti.
     
    56:31
    Dar z nebes pro Sabres! Damon Severson skočil na kličku Mittelstadta. U červené čáry ho podrazil a je z toho domácí přesilová hra.
    49:33 Jack HUGHES - 5:4
     
    49:33
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Alex Tuch si jel pro hattrick, jenže v samostatném úniku vůbec netrefil Vaněčkovu branku. To na druhé straně už se skóre posunulo, jelikož křížnou přihrávku Hischiera proměnil JACK HUGHES v zakončení nad klesajícího Luukkonena. Asistence: Nico Hischier, Dougie Hamilton.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Dylan Cozens – 2 min., sekání.
    45:20 Jack HUGHES - 5:3
     
    45:20
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    JACK HUGHES podruhé dává gól na 3:5! V tomto případě už bylo vše v souladu s pravidly. Po protečování Bratta si pohlídal ofsajd a z pravého kruhu nasměroval kotouč za vyrážečku Luukkonena. Asistence: Jesper Bratt, Kevin Bahl.
     
    39:01
    Severson narýsoval výstavní pas do jízdy Bratta. Švédský útočník za sebou nechal Jokiharjua, ale bekhendem neobjevil volné místo mezi betony Luukkonena.
     
    36:44
    Sabres vyšla trenérská výzva! Opakované záběry osvědčily New Jersey z ofsajdu, ve kterém byl Ondřej Palát. Čas se vrací o deset sekund.
     
    36:54
    Moc dlouho skóre 5:2 pro Sabres nevydrželo! JACK HUGHES zachytil puk na modré čáře. Tělem si ho pokryl před Ljubuškinem a bekhendem doručil zásilku pod pravý beton Luukkonena.
    36:38 Alex TUCH - 5:2
     
    36:38
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Šavle poprvé využívají přesilovku a utíkají již do třígólového vedení! Rasmus Dahlin úmyslně nastřelil hokejku ALEXE TUCHA. Ten byl na podobnou věc očividně připraven a učebnicově provedenou tečí nedal Vaněčkovi žádnou šanci. Asistence. Rasmus Dahlin, Victor Olofsson.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Michael McLeod – 2 min., držení.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Dougie Hamilton – 2 min., držení.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Rasmus Dahlin – 2 min., krosček.
     
    27:38
    Smůla pro hosty! Jack Hughes si narovnal kotouč na forhendu a vypustil ho ze svého pohledu do levé tyče.
     
    26:51
    Henri Jokiharju krosčekem zezadu poslal na mantinel McLeoda a po reklamní pauze bude z trestné lavice sledovat přesilovku Devils.
    24:50 Alex TUCH - 4:2
     
    24:50
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Na druhý pokus už to ALEXI TUCHOVI vyšlo a dokonale odčinil vlastní gól z konce úvodní části. U osy přebral Skinnerovu přihrávku z pravé strany a nesmírně rychlou střelou zápěstím připravil Vaněčka o nulu v kolonce inkasovaných branek. Asistence: Jeff Skinner, Peyton Krebs.
    18:46 Kevin BAHL - 3:2
     
    18:46
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils slaví kontaktní trefu! KEVIN BAHL posílal z pravého mantinelu střílenou přihrávku na Hughese. K tomu ale kotouč nedorazil, protože ho Alex Tuch nechtěně poslal za záda vlastního gólmana. Asistence: Jack Hughes, Erik Haula.
     
    13:24
    Oběť Dahlinova čistého bodyčku paradoxně dostala jediný menší trest za hrubost. Sabres disponují první přesilovkou.
     
    10:55
    Střídání brankářů v týmu New Jersey Devils:
    ze hřiště odchází Akira Schmid, přichází Vítek Vaněček.
    10:55 Jack QUINN - 3:1
     
    10:55
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Devils opět nedokázali reagovat na neskutečně rychlý přechod domácích hokejistů! Hlavní roli sehrál JACK QUINN, který nejdříve rozehrál doleva na Cozense. Ten ho krásně vysunul za obranu a Schmid neměl šanci proti střele nad lapačku. Asistence: Dylan Cozens, John Peterka.
    09:06 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:1
     
    09:06
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové se ze dvou inkasovaných gólů rychle otřepali! Jokiharju rukou nezkrotil vysoko letící puk. Ten propadl za něj k McLeodovi a ten měl po své levici dostatečně důrazného JEGORA ŠARANGOVIČE, jenž položenou hokejkou dopravil kotouč do odkryté kasy. Asistence: Michael McLeod, Damon Severson.
    07:08 Tage THOMPSON - 2:0
     
    07:08
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Po mladících udeřila i zbraň hromadného ničení! Po Tuchem zablokované přihrávce Marina ukázal TAGE THOMPSON záda Gravesovi a před Schmidem zvedl kotouč k horní tyčce. Asistence: Alex Tuch.
    06:29 Dylan COZENS - 1:0
     
    06:29
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Mladé pušky zařídili domácím první gól! Severson se s Bahlem zapomněli u jednoho mantinelu. Quinn je oba převezl centrem před branku, kde zůstal zapomenutý DYLAN COZENS a bekhendem dovezl puk za Schmida. Asistence: Jack Quinn, John Peterka.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Cozens (Quinn, Peterka), 8. Ta. Thompson (Tuch), 11. Quinn (Cozens, Peterka), 25. Tuch (J. Skinner, Krebs), 37. Tuch (Dahlin, V. Olofsson) – 10. Šarangovič (M. McLeod, Severson), 19. Bahl (J. Hughes, Haula), 46. J. Hughes (Bratt, Bahl), 50. J. Hughes (Hischier, Hamilton)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (Comrie) – Jokiharju, Dahlin (A), Ljubuškin, Power, Clague, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Peterka – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    New Jersey Devils: Schmid (11. Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Bahl – Bratt, Hischier (C), Meier – Mercer, J. Hughes (A), Haula – Tatar, J. Boqvist, Palát (A) – Šarangovič, M. McLeod, N. Foote.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Hebert, Nicholson – Smith, Shewchyk

    Diváci: 17 101
    bahis siteleri