Buffalo – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Detroit 6:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:5 (po pr.)
Arizona – Dallas 2:5 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 3:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Boston Bruins
Sobota 01.04.2023, 21:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:34 David PASTRŇÁK - 3:4
     
    57:34
    Boston právě vstřelil branku!
    A je to hattrick! Zacha vybojoval puk v rohu kluziště, přihrál na pravý kruh a tam už zafungovala jako po několikáté spolupráce mezi Davidy. Krejčí nabil DAVIDU PASTRŇÁKOVI na volej a ten tvrdou ránou posílá znovu Bruins do vedení. Čepice na led! Asistence: David Krejčí a Pavel Zacha.
    52:30 Jake GUENTZEL - 3:3
     
    52:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Potřetí v zápase je srovnáno! Dumoulin viděl, že Swayman má zakrytý výhled a místo střely našel mezi kruhy JAKEA GUENTZELA, jenž pohotově trefil poloodkrytou branku! Asistence: Brian Dumoulin a Bryan Rust.
    47:07 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    47:07
    Boston právě vstřelil branku!
    Neskutečné představení v podání českého útočníka pokračuje! DAVID PASTRŇÁK napřáhl na pravém kruhu a dělovkou prostřelil Jarryho! Hra pokračovala, sudí si mysleli, že to byla tyč, ale jak video několik sekund později prokázalo, byla to naprosto přesná trefa a Boston vede! Asistence: Pavel Zacha, Matt Grzelcyk.
    44:09 Bryan RUST - 2:2
     
    44:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pěkná individuální akce vyrovnává zápas! BRYAN RUST získal puk ve vlastním pásmu a vydal se do brejku, který nakonec sám zakončil. Dokázal prostřelil Swaymana mezi rukou a tělem. Bez asistence.
    21:41 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    21:41
    Boston právě vstřelil branku!
    Další branka pro českého střelce! Orlov zastavil puk na útočné modré čáře, což bylo velmi důležité a poté backhandem vyslal puk na branku. DAVID PASTRŇÁK prokázal šikovnost a letící kotouč tečoval přesně mezi betony Jarryho. Asistence: Dmitrij Orlov.
    07:32 Bryan RUST - 1:1
     
    07:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je srovnáno! Crosby získal kotouč, poté měl velké potíže ale i dokázal skákající puk přihrát přesně před branku, kde si najel BRYAN RUST. Domácí útočník se trefil nad rameno Swaymana. Asistence: Sidney Crosby, Mark Friedman.
    06:20 Charlie MCAVOY - 0:1
     
    06:20
    Boston právě vstřelil branku!
    Vteřinu před vypršením trestu se povedlo hostům využít přesilovku. U brankoviště předvedl skvělou práci Zacha, který ukázal přehled a v pádu přihrál před prázdnou branku, kde měl jednoduchou pozici CHARLIE MCAVOY. Asistence: Pavel Zacha a Tyler Bertuzzi.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 8. Rust (Crosby, Friedman), 45. Rust, 53. Guentzel (Dumoulin, Rust) – 7. McAvoy (Zacha, Bertuzzi), 22. Pastrňák (Orlov), 48. Pastrňák (Zacha, Grzelcyk), 58. Pastrňák (Krejčí, Zacha)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang, P. Joseph, Petry, Friedman, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Zucker, Malkin, Rakell – Heinen, Poehling, Granlund – D. O'Connor, Carter, Archibald.
    Trenér: Mike Sullivan

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Orlov, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, Clifton – Marchand, DeBrusk, Zacha – Krejčí, Pastrňák, Bertuzzi – Coyle, Frederic, Lauko – Nosek, Hathaway, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Cormier, Pancich

    Diváci: 18 322
    bahis siteleri