Plzeň – Kladno 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Svítkov 2:4 (kon.) | Letohrad – Dobřany 7:6 (po pr.)
Hostivař – Karviná 4:3 (kon.) | Pardubice – Prachatice 8:0 (kon.) | Kert Park Praha – Hr. Králové 12:1 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
12:1 (3:0, 3:1, 6:0)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 01.04.2023, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 20. kolo
     
    Hvězdy utkání
    Tomáš Lhota – 2+2
    Petr Danko – 2+2
    Dalimil Zvonek – 1+2 (17:43:40)
     
    Nyní sledujeme zasloužené oslavy domácího celku, který rozdílem snad čtyř tříd dokázal přejet soupeře z východních Čech. Viděli jsme absolutně perfektní výkonu Kertu, který skvěle ilustroval, proč je tento celek v posledních letech tak úspěšný a proč je i letos hlavním favoritem na extraligový titul. Hradec naopak ukázal, proč byl a zůstává na posledním místě tabulky.

    To je z dnešního nabitého hokejbalového programu na Onlajnech vše, přeji vám všem top den!
     
    Konec zápasu.
     
    44:36
    Kert Park právě vstřelil branku! Závěr utkání přináší hned tři slepené góly domácího celku. Rychlá akce hned po buly v obraném pásmu, Wróbel našel Kručka, ten poslal míč před branku a dvanáctou branku přidává TOMÁŠ LHOTA.
     
    44:05
    Kert Park právě vstřelil branku! A další gól, tentokrát se prosazuje LUKÁŠ LHOTA! Sám se dostal před Dvořáčka, který střídal po osmé brance a skóruje s naprostým přehledem. Asistenci si tentokrát připíše i brankář Varga, ani ten dnes neodejde bez bodu.

    Asistence: Jakub Kovárník, Lukáš Varga.
     
    42:29
    Kert Park právě vstřelil branku! Luxusní práci za bránou předvedl TOMÁŠ WRÓBEL. Zprvu zvažoval, komu přihrát míček, až se nakonec rozhodl zakončit sám, nenápadně vykoukl ze strany zpoza branky a zasunul bekhendem po zemi za Bryknera. 10. branka, to je jízda!

    Asistence: Tomáš Lhota.
     
    41:30
    Přesilová hra hostů zajišťuje zhruba vyrovnaný obraz hry, řekl bych, že Kert Park je dokonce stále o kousek lepším týmem, jeho dnešní dominance je obdivuhodná.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha:
    Kruček M. – 2 min., podražení.
     
    39:00
    Nadějný brejk Hradce rozjížděl Daniel Černý, jeho nepřesná přihrávka ale šance na alespoň symbolické zkorigování skóre bere.
     
    37:30
    Po komerční přestávce následuje vhazování ve středovém kruhu.
     
    36:33
    Kert Park právě vstřelil branku! Brejk dokázal využít k vstřelení branky RADOMÍR VANĚK po prudké přihrávce před okrytou branku od Zvonka. Vaněk si branku určitě zaslouží, byl dneska poměrně hodně aktivní, ale příliš se mu nedařilo, i pro playoff je dobré, že to zlomil.

    Asistence: Dalimil Zvonek, Martin Kruček.
     
    35:35
    Asi nikoho nepřekvapí, že průběh mače je stále stejně jednoznačný, Kert Praha kontroluje míček, příliš zajímavé akce teď sice k vidění nejsou, o tom, na které straně je hokejbalová kvalita, však přesto nemůže být pochyb.
     
    34:00
    Petr Danko sympaticky nabíhal za obranu, přihrávka na něj těsně neprošla.
     
    33:15
    Z dálky zkoušel střelu Jakub Svoboda, Varga ale bez potíží chytá.
     
    31:57
    Kert Park právě vstřelil branku! A další gól, tentokrát při vyrovnaném stavu hráčů na asfaltu. Lukáš Lhota se objevil úplně sám s míčkem za trojicí obránců, jeho pokus ještě s vypětím všech sil zastavil Brykner, za jeho záda však dorážel PETR DANKO.

    Asistence: Lukáš Lhota, Jakub Laurinc.
     
    31:00
    Kert Park právě vstřelil branku! Branku v oslabení Kert Park ještě dnes nedal, tak proč ne třeba teď. Díky zisku míče ve středu hřiště se podařilo vytvořit de facto situaci dva na jednoho. VOJTĚCHA JÁGRA skvěle našel Martin Kruček, pak už ke gólu chyběl jen krůček, který Jágr dokázal udělat.

    Asistence: Martin Kruček.
     
    30:38
    Přesilovka hostí pokračuje, první šanci třetí třetiny zastavuje Varga.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Závěrečná třetina začne přibližně v 17:11.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 9. Kovárník (Zvonek), 11. Zvonek (TS), 15. Lhota T. (Danko, Laurinc), 18. Wróbel (Kruček J., Lhota T.), 22. Danko (Laurinc, Šperl), 30. Lhota L. (Danko, Novák), 31. Jágr (Kruček M.), 32. Danko (Lhota L., Laurinc), 37. Vanek (Zvonek, Kruček M.), 43. Wróbel (Lhota T.), 45. Lhota L. (Kovárník, Varga), 45. Lhota T. (Kruček J., Wróbel) – 16. Mejzlík


    HC Kert Park Praha: Varga (Návara); Hrdlička, Kovárník, Laurinc, Novák, Peschout, Rozenberg, Šperl (Č), Vrabec; Danko (A), Jágr, Kruček J., Kruček M., Lhota L., Lhota T., Plzák, Vaněk, Wróbel, Zvonek (A)
    Trenér: David Kuna

    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Dvořáček); Fanderlík, Jiřík (A), Šimek, Svoboda (A), Zeman, Černý D., Černý L., Fiedler, Mejzlík (C), Síla, Šimůnek
    Trenér: Karel Manhart

    Rozhodčí: Gráca, Kasner