Winnipeg – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 6:3 (kon.) | Anaheim – Edmonton 1:3 (kon.)
konec
New York Rangers
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 06.04.2023, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Artěmij PANARIN - 6:3
     
    53:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá, domácí zase vedou o tři. Kombinace v útočném pásmu byla vedena na levé straně, první střela byla ještě zablokována, pak ale předvedl ránu zápěstím ARTĚMIJ PANARIN a odrazem o tyčku poslal puk za Vasilevského – 6:3. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
    51:38 Chris KREIDER - 5:3
     
    51:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí opět utíkají do dvoubrankového náskoku. Přečkali nápor soupeře, sami se vydali do útoku a byli úspěšní. Zibanejad sice po svém uvolnění se mezi kruhy trefil z bekhendu jen tyčku, puk se ale odrazil na CHRISE KREIDERA a ten jej z bezprostřední blízkosti zametl za brankovou čáru – 5:3. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
    31:34 Brandon HAGEL - 4:3
     
    31:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme tu situaci, která se kontrolovala na videu. Do sóla se dostal Cirelli, jeho pokus ještě Šesťorkin vytěsnil, ale dojíždějící BRANDON HAGEL dorazil tak šikovně, že puk spadl na sedícího Šesťorkina, byl ale viditelně za brankovou čárou, což za krátkou chvíli potvrdilo i zmíněné video – 4:3. Asistence: Anthony Cirelli, Victor Hedman.
    27:25 Tyler MOTTE - 4:2
     
    27:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Prakticky hned po buly následovala přihrávka do brejku na TYLERA MOTTEHO, ten si najel před Vasilevského a zakončil pod jeho lapačku – 4:2. Asistence: Alexis Lafreniere, Barclay Goodrow.
    27:10 Darren RADDYSH - 3:2
     
    27:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na jednobrankový rozdíl! Akce Tampy Bay pokračovala, puk se dostal na modrou čáru, odkud nahodil DARREN RADDYSH jeho pokus skončil za pomoci teče jednoho z hráčů domácích pod horní tyčkou Šesťorkinovy branky. Gólman NY Rangers neměl šanci na zákrok a je to 3:2. Asistence: Alex Killorn, Brandon Hagel.
    10:40 Alex KILLORN - 3:1
     
    10:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    No a přesilovka je bleskově využitá! Po buly v útočném pásmu následovala krátká kombinace, od modré čáry nahodil Sergačjov a před brankou operující ALEX KILLORN sklepl puk za Šesťorkina – 3:1. Asistence: Michail Sergačjov, Nikita Kučerov.
    10:21 Tyler MOTTE - 3:0
     
    10:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle už pro hosty začíná vypadat opravdu nepříjemně. New York se opět usadil v útočném pásmu, Vesey ještě neuspěl, ale poté se k puku u levého mentinelu dostal TYLER MOTTE a rychlou střelou z otočky nachytal gólmana Tampy Bay u jeho pravé tyčky. Pokus prošel do sítě a je to 3:0. Asistence: Barclay Goodrow, Braden Schneider.
    07:41 Kaapo KAKKO - 2:0
     
    07:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    A už je to o dvě branky! Domácí si vybojovali puk ve vlastním pásmu, předvedli rychlý přechod do útoku, u modré útočné čáry přihrál doprava Chytili a KAAPO KAKKO prudkou křížnou ranou zápěstím překonal marně zasahujícího Vasilelvského – 2:0. Asistence: Filip Chytil, K'Andre Miller.
    06:13 Chris KREIDER - 1:0
     
    06:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a domácí tým vede. Po kombinaci, která nějakou dobu byla vedena pouze okolo mantinelu, se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil Tarasenka a před brankovištěm stínící CHRIS KREIDER skvěle tečoval za Vasilevského záda – 1:0. Asistence: Vladimir Tarasenko, Mika Zibanejad.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 7. Kreider (Tarasenko, Zibanejad), 8. Kakko (Chytil, K. Miller), 11. Motte (Goodrow, B. Schneider), 28. Motte (Lafreniere, Goodrow), 52. Kreider (Zibanejad, Fox), 54. Panarin (Zibanejad, Fox) – 11. Killorn (Sergačjov, Kučerov), 28. D. Raddysh (Killorn, Hagel), 32. Hagel (Cirelli, Hedman)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Mikkola, Harpur – Vesey, Zibanejad (A), Kreider – Tarasenko, Trocheck, Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – Motte, Goodrow (A).
    Trenér: Gerard Gallant

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Perbix, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačjov, Černák, Cole – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Colton, Paul, Hagel – Killorn, Cirelli, Maroon – Perry, Bellemare, Jeannot.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Chmielewski, Rooney – Marquis, Gibbons

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri