Winnipeg – Calgary 1:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 6:3 (kon.) | Anaheim – Edmonton 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 06.04.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - baráž • 5. kolo
Partner:
    58:30 Tomáš TEUCHERT - 4:2
     
    58:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen využívají přesilovku a snižují tak na rozdíl dvou branek! TOMÁŠ TEUCHERT objel s pukem branku a vybruslil si na pravý kruh. Odtud vystřelil a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce Uhrinovy svatyně. Gólman Vsetína měl zakrytý výhled. Asistence: Petr Vojáček.
    52:52 Yannick WINDEGGER - 4:1
     
    52:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už to tam domácím spadlo! Jakub Frolo vytvořil za brankou tlak na rozehrávajícího hráče Sokolova, kterého obral o kotouč. Po jeho nahrávce pak pálil z levého kruhu YANNICK WINDEGGER. Novák levým betonem vyrazil před sebe, puk však dojel právě Windegger, který ho už neměl problém dorazit do volné části branky – 4:1. Asistence: Jakub Frolo.
    36:12 Adam HANEK - 3:1
     
    36:12
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení! Po zablokované střele domácích se dostal k puku Jan Teterja. Ten vyslal do samostatného úniku ADAMA HANEKA, který si vybruslil před Uhrina a střelou na vyrážečku snížil stav – 3:1. Asistence: Jan Teterja.
    32:25 Yannick WINDEGGER - 3:0
     
    32:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní vsetínská souhra! Jakub Frolo nahrál v útočném pásmu doleva Tomášovi Hermanovi. Ten na nic nečekal a poslal kotouč před branku, kam si nepovšimnut sokolovskou obranou sjel YANNICK WINDEGGER, který měl před sebou už jen odkrytou klec – 3:0. Asistence: Tomáš Herman a Jakub Frolo.
    23:23 David MIKLAS - 2:0
     
    23:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují gólem, který se hodně podobal tomu prvnímu! DAVID MIKLAS v útočném pásmu sebral kotouč váhajícím hostům, vybruslil s ním na pravý kruh a ranou k bližší tyčce na lapačku překonal brankáře Nováka – 2:0. Bez asistence.
    05:52 Jakub FROLO - 1:0
     
    05:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Skóre ale otevírají domácí hokejisté! Ti získali kotouč díky dobrému forčekinku. JAKUB FROLO si s ním vybruslil na pravý kruh a švihem vymetl bližší horní růžek nad ramenem brankáře Nováka. Asistence: David Miklas.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Frolo (Miklas), 24. Miklas, 33. Windegger (Herman, Frolo), 53. Windegger (Frolo) – 37. Hanek (Teterja), 59. Teuchert (Vojáček)


    VHK ROBE Vsetín: Uhrin (Kroupa) – Hynek, Stodůlka (C), Herman, Sadílek, Kučný (A), Pala – Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Koláček, Frolo, Drábek, Matějová, Windegger, Vlk, Ostřížek.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Baník Sokolov: Novák (Čurlin) – Krejbich (C), Naď, Teterja, Bachar, Halberštát, Uhlík, Knap – Petrák (A), Hanek, Vojáček, Teuchert, Sztolarik, Eismann (A), Skála, Uhlík, Vykoupil.
    Trenér: Petr Holejšovský

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Mikšík, Jurčík
    bahis siteleri