Česko – Jungadler Mannheim 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (2:0, 2:1, 4:1)
Jungadler Mannheim
Čtvrtek 06.04.2023, 17:00 • ZS Sokolov • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    59:09
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jan Matouš Kucharčík – 2 min., hákování.
     
    57:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADRIEN BARTOVIČ parádní ránu otřel o tyčku a kotouč končí již poosmé v brance Mannheimu! Asistence: Šimon Fasner, Filip Zimovčák.
     
    53:58
    Bartovič byl o chvíli později na konci další akce českého týmu, Saffran se ale roztáhl na brankové čáře a zabránil puku v cestě do branky!
     
    49:15
    Krásná akce Maxe Penkina! Německý útočník převzal puk ve středním pásmu, proskočil mezi dvěma hráči a sám se hnal na Fajmona, toho ale blafákem do backhandu nepřekonal!
     
    47:11
    Další parádní akce českého týmu! Matějovský z pravé strany našel před brankou Kucharčíka, ten z první trefil tyč německé branky!
     
    44:58
    Česko právě vstřelilo branku! Gólové hody ve třetí části pokračují, svou druhou branku v utkání vstřelil VIKTOR WARDAS! David Krčál, Matěj Pelikán.
     
    44:44
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku! AWRELIJ FOMENKO našlápl po pravém mantinelu, dostal se až před Fajmona a suverénně jej překonal parádním blafákem!
     
    42:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to ani půl minuty a Saffnar loví puk ze své branky znovu poté, co se trefuje ŠIMON FASNER! Asistence: Adrien Bartovič, Dominik Kos.
     
    42:18
    Česko právě vstřelilo branku! Krátce po skončení oslabení Češi přidávají další branku a stadionem zní Pátá! Vyhlídal vyslal parádní přihrávkou do úniku DAVIDA KRČÁLA a ten prostřelil Saffrana mezi betony! Asistence: Marek Vyhlídal.
     
    38:47
    Češi mohli vzápětí odskočit zpět do čtyřgólového náskoku. Matějovský z otočky z levé strany krásně našel na druhé straně volného Poletína, kapitán českého výběru ale poslal puk jen do Saffranovy hrudi!
     
    38:15
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Hosté z ojedinělé útočné akce snižují. AWRELIJ FOMENKO sám před Fajmonem dvakrát neuspěl, napotřetí už ale kotouč vedle betonu českého brankáře do branky poslal!
     
    35:05
    Ve velké šanci byl Novotný, který jel v přečíslení. Český mladík se ale rozhodl zakončit sám, objel branku a kotouč, který poslal do brankoviště, jen těsně neskončil v brance!
     
    33:23
    Češi sehráli přesilovku dobře. Novotný dostal přihrávku do zcela volného prostoru před kruhy a jen těsně minul levou tyč branky Mannheimu!
     
    33:03
    Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim:
    Albert Bicker – 2 min., krosček.
     
    30:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Matějovský z pravé strany krosem přes osu našel nalevo TOMÁŠE POLETÍNA a ten z první poslal puk do branky! Asistence: Artur Matějovský.
     
    29:30
    Kucharčík z levé strany trefuje tyč německé branky!
     
    22:30
    Česko právě vstřelilo branku! Tři nula. Domácí nejprve nevyužili velký závar před Saffranem, kdy kotouč projel brankovištěm, následně se ale trefil DAVID KRČÁL! Asistence: Vlastimil Blažek, Marek Vyhlídal.
     
    17:35
    Veliký závar před německou brankou. Nejprve dobrou střílenou přihrávku vedle branky neusměrnil jeden z českých mladíků do odkryté klece, posleze si Saffran poradil i s nepříjemným tlakem na hraně svého brankoviště!
     
    15:15
    Fajmon si po opravdu dlouhé době sáhl na kotouč. Nejprve vyrazil ránu jednoho ze soupeřů, posléze si skvěle poradil i s dorážkou osamoceného Fomenka!
     
    14:56
    Vyloučení v týmu Česko:
    Vojtěch Čihař – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    10:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou už o dvě branky, Saffrana překonal VIKTOR WARDAS! Asistence: Tomáš Poletín, Jan Matouš Kucharčík.
     
    08:00
    Vojtěch Čihař je i nadále při chuti. Nejprve nedokázal poslat do branky pobídku Wardase, o chvíli později ve velké šanci minul odkrytou branku soupeře!
     
    04:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou zaslouženě do vedení. Střelu od modré čáry ještě zastavil nohou jeden z bránících hráčů Mannheimu, následný závar a finální dorážku po ledě z hole VOJTĚCHA ČIHAŘE už ale nezastavil nikdo! Asistence: David Krčál
     
    03:45
    Češi zasypávají branku Mannheimu od úvodních sekund a Safnner musel znovu zasahovat. Vyhlídal dostal hodně volného prostoru před pravým kruhem, jenže trefil opět pouze soupeřova brankáře!
     
    03:17
    Nenápadná střela Matěje Pekaře zpoza levého kruhu trefila tyč Saffnerovy branky!
     
    02:00
    Saffran nejprve vyrazil střelu zpod modré čáry, akce Česka ale pokračovala. V dobré pozici se ocitl Fasner, jenže trefil pouze připraveného německého gólmana!
     
    01:33
    Domácí sice zaváhali v rozehrávce, jenže po zisku kotouče se po dobré přihrávce dostával do úniku Wardas, svou ranou však trefil pouze německého gólmana!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Čihař (Krčál), 11. Wardas (Poletín, Kucharčík), 23. Krčál (Blažek, Vyhlídal), 31. Poletín (Matějovský), 43. Krčál (Vyhlídal), 43. Fasner (Bartovič, Kos), 45. Wardas (Krčál, Pelikán), 58. Bartovič (Fasner, Zimovčák) – 39. Fomenko, 45. Fomenko (Permitin, Bicker)


    Česko: Fajmon (Štěbeták) – Vyhlídal, Černý, Pelikán, Seidl, Pšenička, Ehrenberger, Zimovčák, Pekař, Bartovič, Čihař, Krčál, Novotný, Kucharčík, Fasner, Poletín "C", Kos, Roszíval "A", Blažek, Wardas, Matějovský.
    Jungadler Mannheim: Saffran (Bucksch) – Hennig, Pelizzari, Kohans, Kühner, Wischnenko, Bicker "A", Rolsing, Kettler, Armstrong, Michel, Fomenko, Struck, Penkin, Segeth, Albert, Root "A", Permitin, Werle "C", Arzt, Komirist.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Baxa
    bahis siteleri