Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Dallas – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Edmonton 1:6 (kon.) | Arizona – Anaheim 5:4 (po pr.)
konec
HC Litvínov
8:3 (1:2, 5:0, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 08.04.2023, 13:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Extraliga dorostu - baráž • 6. kolo
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo pěkných 203 diváků.
     
    59:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Windegger – 2 min., hrubost.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Frolo – 2 min., hrubost.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Tůma – 2 min., nesportovní chování.
    59:12 KOKY - 8:3
     
    59:12
    Litvínov právě vstřelil branku! Chyba hostů v rozehře, minela. Koky puk sebral, rozjel se a brankáře vymíchal a puk mu procedil pod vyržečkou. Krásný gól a Litvínov už jede v exhibičním tempu. Autorem branky je JINDŘICH KOKY. Bez asistence:
     
    57:22
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Tůma – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Frolo – 2 min., krosček.
     
    50:00
    Velká šance Chemiků, ti to dali na modrou, přihrávka nalevo položení si brankáře a střela, která však skončila hodně mimo branku. Hráč chtěl zvednout puk nad betony brankáře, nepovedlo se.
    47:53 KOVÁŘ - 7:3
     
    47:53
    Vsetín právě vstřelil branku! Nádhera! Vsetínský hráč si sebral ponechaný puk na modré, popojel natlačil se před bránu a koncovku rozhodně nepodcenil, poslal kotouč pod vyrážečku Trejbalovi, je sníženo, nějaká naděje ještě žije. Autorem branky je FILIP KOVÁŘ.
    41:11 TŮMA - 7:2
     
    41:11
    Litvínov právě vstřelil branku! Vsetínské trápení pokračuje. Litvínov začal, stejně jako skončil, sází branky jako zeleninu. Autorem branky je LUKÁŠ TŮMA. Asistence: Daniel Prokeš, Jan Peroutka.
    38:42 KOKY - 6:2
     
    38:42
    Litvínov právě vstřelil branku! Autorem branky je JINDŘICH KOKY. Asistence: Jan Kladivo, Jonáš Bednařík. Vyhraná buly přímo na beka, ten pálil a prostřelil klečícího Uhrina, jemuž puk propadl do branky.
    35:26 RAICHL - 5:2
     
    35:26
    Litvínov právě vstřelil branku! Vsetín otevřel obranu a to neměl dělat. Protiútok ze strany domácích. Potažení kotouče do slotu, rána zápěstím pod vyrážečku a je to už o tři branky. To je třetina hrůzy pro Vsetín. Autorem branky je VÁCLAV RAICHL. Asistence: Jakub Winkelhöfer.
    32:39 SOUŠEK - 4:2
     
    32:39
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov navyšuje brankový rozdíl. Využívá tak rychle svou přesilovku a Vsetínu se zatím druhá perioda vůbec nedaří. Autorem branky je PETR SOUŠEK. Asistence: JIndřich Koky, Václav Raichl.
     
    32:25
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Pala – 2 min., hákování.
     
    26:58
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Windegger – 2 min., hákování.
     
    26:58
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    J. Peroutka – 2 min., podrážení.
    25:12 POSPÍŠIL - 3:2
     
    25:12
    Litvínov právě vstřelil branku! Pozor, pozor! Poprvé v utkání jde do vedení Litvínov, ale byla to neskutečná kombinace a celá akce byla povedená. Takovou kombinaci by mu mohla závidět i reprezentace, Litvínovští to sehráli skvěle a vedou 3:2. Autorem branky je DAVID POSPÍŠIL. Asistence: Karel Sander, Denis Horský.
    20:16 KOKY - 2:2
     
    20:16
    Litvínov právě vstřelil branku! Dobrý, ne skvělý forčeking domácích. Přihráva z rohu či zpoza branky před bránu, přistrčení spoluhráči a ten zametl kotouč mezi tři tyče. Autorem branky je JINDŘICH KOKY. Asistence: Jonáš Bednařík, Václav Raichl.
    14:35 PALA - 1:2
     
    14:35
    Vsetín právě vstřelil branku! Autorem branky je TADEÁŠ PALA. Vsetín využívá početní výhodu.5 na 4. Jde znovu do vedení. Asistence: Yannick Windegger, Jakub Frolo. Pala dostal nabito na modrou po perfektní kombinaci útočníků a beka, neváhal zkusil to a kotouč skončil v brance, prošel někde pod vyrážečkou Trejbala.
     
    13:56
    Vyloučení v týmu HC Litvínov:
    Kladivo – 2 min., faul kolenem.
    09:17 TŮMA - 1:1
     
    09:17
    Litvínov právě vstřelil branku! Autorem branky je LUKÁŠ TŮMA. Chemici srovnávají gólový účet utkání. Tomaník přihrával přes osu na druhé křídlo, to našlo Tůmu, který jen zakončil do odkryté klece po ledě, Uhrin se nestihl přesunout. Pěkná branka. Asistence: Jakub Winkelhöfer, Oliver Tomaník.
     
    07:40
    Obrovská chyba Valachů, kterou však domácí nepotrestali, střela z blízkosti šla jen do výstroje brankáře Uhrina.
    05:38 KOLÁČEK - 0:1
     
    05:38
    Vsetín právě vstřelil branku! Autorem branky je ADAM KOLÁČEK. Střela od modré zápěstím, Trejbal vyrazil jen před sebe, přihrávka z centru na pozici levého křídla a uklizení kotouče do prázdné branky, Trejbal nemohl reagovat. Valaši jdou do vedení a přibližují se postupu do nejvyšší soutěže. Asistence: Tobiáš Ostrčil, Tomáš Herman.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 10. Tůma (Winkelhöfer, Tomaník), 21. Koky (Bednařík, Raichl), 26. Pospíšil (Sander, Horský), 33. Soušek (Koky, Raichl), 36. Raichl (Winkelhöfer), 39. Koky (Kladivo, Bednařík), 42. Tůma (Prokeš, Peroutka J.), 60. Koky – 6. Koláček (OStrčil, Herman), 15. Pala (Windegger, Frolo), 48. Kovář


    HC Litvínov: Trejbal (Balík) – Břenda, Kladivo, Winkelhöfer, Liška, Soušek, Prokeš (A) – Dostál, M. Peroutka, Pospíšil, Koky, Tůma (A), Sander, J. Peroutka (C), Raichl, Horský, Bednařík, Tomaník
    Trenér: Martin Tvrzník

    VHK ROBE Vsetín: Uhrin (Kroupa) – Herman, Stodůlka (C), Sadílek, Kučný (A), Pala – Kovář, Windegger, Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Miklas, Frolo, Ostřížek, Drábek, Drozd, Vlk, Koláček
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Valenta, Kosnar – Goltsch, Hošťálek

    Diváci: 203
    bahis siteleri