Leeds – Crystal Palace 1:5 (kon.) | Liverpool – Arsenal 2:2 (kon.)
konec
Leeds United
1:5 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 09.04.2023, 15:00 • Elland Road, Leeds • Anglická Premier League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Příjemnou neděli u sledování anglické Premier League! Velikonoční kolo je v plném proudu, v tomto přenosu se zaměříme na souboj Leeds a Crystal Palace.
     
    LEEDS UNITED (16. místo)
    29 Z, 7–8–14, 38:49 (-11), 29 bodů

    Leeds je jedním z mnoha týmů, nad kterými visí hrozba sestupu. Od osmnáctého Nottinghamu ho sice dělí jedno místo, rozdíl mezi oběma celky však činí všehovšudy dva body. Pokud si tedy Whites nechtějí zkomplikovat závěr sezóny, musí v každém zápase bojovat.

    United do dnešního střetnutí půjdou s důležitým vítězstvím v zádech. V úterním kole totiž porazili dalšího konkurenta z dolní poloviny tabulky, a to právě Tricky Trees. Ty sice po deseti minutách hry poslal do vedení Mangala, domácí nicméně následně trefami Harrisona a Sinisterry strhli skóre na svou stranu.

    Poslední výsledky Leeds
    4. 4.: Leeds – Nottingham 2:1
    1. 4.: Arsenal – Leeds 4:1
    18. 3.: Wolverhampton – Leeds 2:4

    Nejlepší střelci Leeds
    RODRIGO – 22 Z, 11 branek
    Jack HARRISON – 27 Z, 4 branky
    Crysencio SUMMERVILLE – 22 Z, 4 branky
     
    CRYSTAL PALACE FC (14. místo)
    29 Z, 7–9–13, 24:39 (-15), 30 bodů

    Nic nemají jistého ani Londýňané, kteří si na své konto dosud připsali jen o dva body více než Leeds. Jejich situaci nepomáhá ani fakt, že až do minulého týdne jejich bilance v tomto kalendářním roce činila pět remíz a sedm proher. A co vítězství? Těch bylo přesně nula.

    Před týdnem se na tým Roye Hodgsona ale konečně usmála štěstěna. Předposlední Leicester se na jeho půdě sice v 56. minutě ujal vedení brankou Pereiry, vzápětí o něj ale přišel po vlastním gólu Iversena a v nastavení orlům úspěch definitivně přisoudil Mateta.

    Poslední výsledky Palace
    1. 4.: Crystal Palace – Leicester 2:1
    19. 3.: Arsenal – Crystal Palace 4:1
    15. 3.: Brighton – Crystal Palace 1:0

    Nejlepší střelci Palace
    Wilfried ZAHA – 24 Z, 6 branek
    Eberechi EZE – 29 Z, 4 branky
    Odsonne ÉDOUARD – 26 Z, 3 branky
    Hráči Palace přípravu na dnešní duel nepodcenili.
     
    PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    První vzájemné střetnutí dnešních soupeřů se odehrálo v polovině loňského října v Selhurst Parku. Leeds se tehdy ujal vedení už v desáté minutě díky zásahu Struijka, chvíli nato však odpověděl Édouard a ve druhém poločase domácím vítězství zařídil Eze.

    9. 10. 2022: Crystal Palace – Leeds 2:1 (1:1)

    Branky: 24. Édouard, 76. Eze – 10. Struijk.

    Žluté karty: 14. Doucouré (CRP), 38. Guéhi (CRP), 82. Olise (CRP) – 50. Struijk (LDS), 79. Kristensen (LDS), 90+6. Koch (LDS).

    Crystal Palace FC: Guaita – Schlupp, Guéhi, Andersen, Ward (C) – Eze, Doucouré (64. Milivojević), Olise (85. Hughes) – Zaha, Édouard (86. Mateta), Ayew (65. Mitchell). Hlavní trenér: Patrick Vieira.

    Leeds United: Meslier – Struijk, Cooper (C), Koch, Kristensen (84. Ayling) – Roca (84. Gelhardt), Adams – Harrison, Rodrigo, Aaronson (76. Klich) – Bamford (62. Summerville). Hlavní trenér: Jesse Marsch.
    Výkop na Elland Road se blíží, začínáme ve tři hodiny!
     
    Úvodní sestavy:

    Leeds United: Meslier – Firpo, Struijk, Koch, Ayling (C) – Roca, McKennie – Sinisterra, Aaronson, Harrison – Bamford.
    Náhradníci: Robles – Cooper, Kristensen, Forshaw, Summerville, Rodrigo, Rutter, Gnonto, S. Greenwood.
    Trenér: Javi Garcia.

    Crystal Palace FC: Johnstone – Mitchell, Guéhi, Andersen, J. Ward (C) – Schlupp, C. Doucouré, Eze – J. Ayew, Édouard, Olise.
    Náhradníci: Whitworth – Tomkins, Clyne, Milivojević, Lokonga, McArthur, Hughes, Riedewald, Mateta.
    Trenér: Roy Hodgson.

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Scholes.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné nedělní odpoledne, utkání začíná zhruba za 40 minut! Níže si můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba celky nastupují na plochu, start se blíží. Domácí nastoupí v tradičních bílých dresech, zatímco hosté zvolili svou pruhovanou modro-červenou sadu.
     
    Elland Road si ještě připomíná památku dvou fanoušků Whites, kteří před třiadvaceti lety přišli o život během výjezdu do Turecka. Leeds tam čekal duel semifinále tehdejšího Poháru UEFA proti Galatasarayi.
     
    Úvodní výkop obstará Palace, jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté se ve snaze rychle proniknout před Meslierovu svatyni dostali do postavení mimo hru.
     
    2
    Hned ve druhé minutě byla k vidění první větší šance! Guéhi Aylingův centr odrazil jen na kopačku volného Sinisterry, který následně těsně minul bránu londýnského výběru!
    2. Střela Sinisterry zamířila těsně vedle.
     
    3
    Teď se ovšem Guéhi vyznamenal a čistým zákrokem na kraji šestnáctky zastavil další domácí atak.
     
    4
    Schlupp se ujal balónu a rychle postupoval přes střed hrací plochy dopředu, než ho na kruhu fauloval jeden z protihráčů. Odpískán první nedovolený zákrok.
     
    5
    Dění se momentálně drží kolem prostředku hřiště, ani jednomu výběru se nedaří postoupit dopředu. Častěji jsou na balónu nicméně hráči United.
     
    6
    Firpo nenápadnou přihrávkou připravil jedovaté zakončení pro Aaronsona, Johnstone byl ale ve střehu a nebezpečný balón vytěsnil!
     
    7
    Gólman Crystal Palace to hned zkraje utkání nemá jednoduché, teď vyzrál na střelu Sinisterry.
     
    8
    Nápor Leeds se ve vedoucí gól pokusil přetavit Bamford, kterému ale projektil z hranice vápna nevyšel. Míč minul svatyni, Johnstone se za ním ohlédl.
     
    9
    Andersen ubránil balón před atakujícím protihráčem na pravé straně a pro jistotu ho poslal dozadu na Johnstona. Hosté se zatím na Elland Road trápí.
     
    11
    Olise postoupil dopředu podél postranní čáry, prokličkoval kolem několika protihráčů a předal míč dál. Palace se snaží poprvé zaútočit na Meslierovu klec.
     
    12
    Ward doufal v roh, podle postranního rozhodčího se ale míč za bránu odrazil právě od něj. Nic z toho tedy nebude, Meslier bude rozehrávat.
     
    13
    Aaronson svůj centr z levé strany nasměroval naprosto perfektně na volného Sinisterru, jehož následná hlavička přistála v Johnstonově náručí.
     
    14
    Znovu výborný Sam Johnstone, Sinisterra ho hlavičkou do středu brány nepřekvapil ani teď.
     
    16
    Leeds si vyzkoušel standardku. Aaronson poslal míč do vápna, kde se po skákajícím balónu natahoval Bamford, ale ale Johnstona ho nenasměroval.
     
    17
    Guéhi přerušil kombinaci United a míč vykopl do zámezí. Palace je konstantně v defenzívě a nedaří se mu přesunout hru pryč od Johnstona.
     
    18
    Meslier míč rozehrál na Kocha, který jej následně nakopl dopředu. Leeds znovu míří do útoku.
     
    19
    Souboj o míč u středového kruhu byl posouzen jako faul Ezeho. McKennie se sice zdá být v pořádku, balón se ale tak jako tak vrátí do držení Leeds.
     
    20
    Uvidíme další roh v podávní Whites, k praporku se přesouvá Aaronson. Co domácí vymyslí tentokrát?
     
    21
    Leeds právě vstřelil branku!
    Aktivita United v jednadvacáté minutě nese ovoce, Leeds se po skvěle zahraném rohu ujímá vedení! Aaronson od praporku míč poslal přesně na nedostatečně hlídaného PATRIKA BAMFORDA, který hlavou zakončil ke vzdálenější tyči. Johnstone byl bez šance – 1:0!
    21. Patrick BAMFORD - 1:0
     
    22
    Crystal Palace chce na inkasovaný zásah evidentně odpovědět, Leeds má ale dění na pažitu pod kontrolou a nepouští své soupeře na balón.
     
    23
    McKennie protihráče zneškodnil jen za cenu faulu. Hosté mají šanci postoupit do útoku.
     
    24
    Ayewův centr byl až moc důrazný, balón dopadl na zadní hranici vápna. Tam navíc v té době nebyl ani jeden borec v modro-červeném dresu.
     
    25
    Ale pozor, na Elland Road mohlo být vyrovnáno! Schlupp po rohu Palace orazítkoval brankovou konstrukci, od gólu nás dělily centimetry!
     
    26
    Míč se nyní pohybuje po obranném valu Palace, Londýňané hledají cestu zpět k Meslierovi.
     
    27
    Povedenou pasáž ze strany hostů teď vystřídaly chyby v obraně, které vedou k faulu na Aylinga na hraně vápna. Stačilo jen pár centimetrů a byla by z toho penalta.
     
    29
    Exekuce nařízené standardky se ujal Aaronson, který balón namířil na vzdálenější tyč! Johnstone ho měl přečteného a míč vytáhl za bránu!
     
    30
    Guéhi nyní drží balón pár metrů před svým vápnem, hosté se snaží trochu zklidnit divokou hru.
     
    31
    Dva protihráči si nyní pohlídali dotěrného Bamforda, který si tak nezvládl pořádně zpracovat dlouhou přihrávku. Johnstone mohl zůstat v klidu.
     
    32
    Bránící Ayling vystihl nákop na pravé straně a letící balón sklepl na připraveného Mesliera.
     
    33
    Schlupp se rozhodl ve vápně nabídnout míč spoluhráči, který byl v o něco výhodnější pozici. Balón ale místo toho vystihl sok, uvidíme další roh Palace.
     
    34
    Ayew si před Meslierem nevedl špatně a letící míč po hostujícím rohu nasměroval jen těsně vedle vzdálenější tyče! Gólman si jistě oddechl!
     
    35
    Ayling to na pravé straně trochu přehnal s důrazem a poslal k zemi Ayewa, odpískán faul proti Leeds.
     
    36
    Crystal Palace je v posledních minutách aktivnějším celkem na pažitu a ještě před blížící se přestávkou se snaží srovnat, United má ale situaci pod kontrolou.
     
    37
    Aaronson nabídl míč na pravou stranu na Harrisona, jehož následný centr zachytil protihráč.
     
    38
    Sinisterra se po nepovedené přihrávce snažil doběhnout skákající míč ve vápně, jako první se k němu ale nakonec dostal pozorný Johnstone.
     
    39
    Mitchellovi prošlo zatáhnutí jednoho z protihráčů za dres. Hostující zadák pár sekund nato vytáhl z rukávu další faul, tentokrát už ale sudí zakročil.
     
    40
    Navýšit domácí náskok mohl po zahrané standardce Struijk, jenže jeho hlavička šla jen k hbitému Johnstonovi! Ten si připisuje další zákrok a drží Crystal Palace ve hře!
    40. Struijkovu hlavičku zlikvidoval Johnstone.
     
    42
    První poločas se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Meslier nyní míč zahrál nakrátko na jednoho z domácích zadáků, United se snaží postoupit dopředu.
     
    43
    Další tažení Leeds zastavil faul Harrisona, který si v souboji s Ezem počínal až moc tvrdě.
     
    44
    Na Elland Road se poprvé žlutilo, Júnior Firpo (LDS) Oliseho na levé straně jasně podrazil.
     
    45
    Meslier s následnou střelou Oliseho moc starostí neměl, míč totiž letěl přesně na něj.
     
    45+1
    Běží první a zřejmě jediná minuta nastavení.
     
    45+1
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasovou pauzou máme na Elland Road vyrovnáno, hostující zásah posvětil i VAR! Standardka Palace se od chumlu hráčů ve vápně odrazila na kopačku vysunutého MARCA GUÉHIHO, který skákající míč jen lehce protečoval za Mesliera – 1:1!
    45+1. Marc GUÉHI - 1:1
     
    45+3
    Domácí si před přestávkou ještě chtějí vzít svůj náskok zpět, hosté je ale nepouští do zakončení.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    Úvodní půle záchranářského souboje mezi Leeds a Palace je minulostí! Domácí byli po většinu dějství na trávníku jednoznačně lepším celkem a dlouho trápili hostujícího brankáře, svou převahu ovšem přetavili jen v jediný gól. Londýnský zásah z šance na konci poločasu tak byl vyrovnávací, a skóre je tedy na Elland Road nerozhodné. Uvidíme, jak se bitva bude vyvíjet dál.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    První domácí výpad v poločase končí odpískaným ofsajdem, proti pravidlům se provinil Harrison.
     
    47
    Ayling na levé straně neuhlídal rychlého Ayewa, jehož následný pozemní centr jeden ze zadáků Leeds v šestnáctce odvrátil jen za bránu. Následuje roh.
     
    48
    Meslier se vyznamenal pěkným zákrokem a vyboxoval Doucourého zakončení zpoza vápna mimo nebezpečí. Palace je v úvodu půle lepším týmem.
     
    49
    Dlouhý hostující nákop místo u Schluppa přistál na kopačce Firpa, Meslier mohl zůstat v klidu.
     
    50
    Joel Ward (CRP) je napomínán za hrubý zákrok na Bamforda, karta platí i po kontrole VARu.
     
    51
    Meslier si pohlídal letící míč a nákop, který na něj šel až z poloviny hřiště, hravě lapil do svého náručí. Balón následně rozehrál nakrátko na zadáka.
     
    52
    United nevyšel vstup do druhého poločasu, Crystal Palace kontroluje dění na trávníku. Hosté teď operují kolem domácí šestnáctky a chtějí do ní proniknout.
     
    53
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná pasivita se domácímu celku vůbec nevyplatila, londýnský klub zkraje druhého poločasu otáčí skóre zápasu! Olise se uvolnil na pravé straně a vyslal centr do šestnáctky, který JORDAN AYEW následně hlavičkou přetavil v druhý a důležitý zásah orlů – 1:2!
    53. Jordan AYEW - 1:2
     
    55
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    No tak tohle je pro Leeds už pořádně hořká pilulka, Palace si na hřišti dělají, co chtějí a rychle odskakují do dvougólového trháku! EBERECHI EZE krásnou přihrávkou vysunul do útoku Oliseho, který má následně ve vápna balón vrátil a hostující záložník jednoduchým zakončením překonal Mesliera – 1:3!
    55. Eberechi EZE - 1:3
     
    56
    Ayling sice vyhrál souboj o míč u postranní čáry, jenže balón nasměroval jen do zámezí.
     
    57
    Édouard se snažil se uvolnit v bezprostřední blízkosti malého vápna, což mu nevyšlo. I tak se pokusil zakončit, jeho rána ale byla zblokována.
     
    59
    Hra se nyní na Elland Road na chvíli zastaví, Firpovi se na pažitu věnují zdravotníci. United poněkud předvídatelně připravují střídání, a to asi hned tři.
     
    60
    Střídání v týmu Leeds United:
    ze hřiště odchází Júnior Firpo, přichází Rasmus Kristensen,
    ze hřiště odchází Luis Sinisterra, přichází Rodrigo,
    ze hřiště odchází Brenden Aaronson, přichází Wilfried Gnonto.
     
    61
    Harrison přihrávkou přes obranu hledal Bamforda na kraji vápna, míč ale zachytil jeden z protihráčů.
     
    62
    Dění se nyní hodně kouskuje, balón už poněkolikáté za poslední dvě minuty skončil v zámezí.
     
    63
    Harrison je na pravé straně aktivní a snaží se vykouzlit nějakou pěknou akci, jeho spoluhráči mu ale moc nepomáhají. Hosté ho znovu ubránili.
     
    64
    Gnonto u postranní čáry také nic moc nevymyslel, pevná obrana Palace Johnstonovi usnadňuje život.
     
    65
    Eze se nedostal před domácí zadáky, balón končí v náručí pozorného strážce branky Whites.
     
    66
    Zrovna dvakrát atraktivní hru na Elland Road momentálně nesledujeme. Hosté už na trávníku nelítají s takovou grácií jako zkraje druhého poločasu, domácí se pak v útoku hodně trápí a neví si rady.
     
    68
    Johnstone odhání všechny hráče od svého rajonu, za malou chvíli bude odkopávat míč daleko od brány.
     
    69
    Roca se zbavil bránícího Ezeho a následným centerem vyhlížel Bamforda na vzdálenějším kraji vápna, ten si ale nedokázal pořádně zpracovat balón.
     
    69
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání pořádným debaklem, orli po rychlém protiútoku přidávají další zásah a důležitý bodový zisk už mají takřka v kapse! Malý exodus domácích fanoušků z ochozů na Elland Road odstartoval ODSONNE ÉDOUARD, který v brejku zachytil Oliseho přihrávku a jednoduchým zakončením prostřelil Mesliera – 1:4!
    69. Odsonne ÉDOUARD - 1:4
     
    71
    Hostující kotel je na nohou, pohled do většiny stadionu je pak o poznání depresivnější. Leeds se snaží postoupit před Johnstona, ale bezúspěšně.
     
    72
    Édouard končí na trávníku po nevybíravém zákroku Rocy, který z incidentu vyvázl bez žluté karty.
     
    73
    Střelec poslední branky Crystal Palace kulhá do zámezí, dnes už ho na hřišti nejspíš neuvidíme...
     
    74
    Střídání v týmu Crystal Palace FC:
    ze hřiště odchází Odsonne Édouard, přichází Will Hughes.
     
    75
    Máme tu posledních patnáct minut hry, nepočítaje nastavení. Mitchell se pokusil zahrát míč dál od svého vápna, Harrison ovšem balón vyrazil do zámezí.
     
    76
    Meslier si na své konto připisuje další úspěšný zákrok. Palace bude vhazovat míč zpět do hry z pozice jen těsně vedle domácí šestnáctky.
     
    77
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Naprosto katastrofální práce domácí obrany vede k dalšímu zásahu, s tímhle Meslier opravdu nic dělat nemohl! Hughesovu odraženou přihrávku ve vápně zachytil JORDAN AYEW a jelikož si borci Leeds zřejmě mysleli, že protihráč byl v ofsajdu, úplně přestali hrát. Útočník z Ghany pak měl hodně jednoduchou práci – 1:5!
    77. Jordan AYEW - 1:5
     
    79
    Střídání v týmu Leeds United:
    ze hřiště odchází Patrick Bamford, přichází Georginio Rutter.
     
    80
    Střídání v týmu Crystal Palace FC:
    ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází James McArthur,
    ze hřiště odchází Cheick Doucouré, přichází Luka Milivojević,
    ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Jean-Philippe Mateta.
     
    81
    Pozor, možná uvidíme penaltu! Rutter byl poslán k zemi mezi hranicí pokutového území a malým vápnem, situaci kontroluje VAR.
     
    83
    Pokutový kop k vidění nebyl, Johnstone si jistě oddechl. Tým z Londýna se ujal balónu a nyní se snaží hru přesunout po pravé straně k Meslierovi.
     
    84
    Dění se momentálně drží primárně kolem středového kruhu, ani jednomu klubu se nedaří zaútočit.
     
    85
    Gnonto sice obehrál dva protihráče a zvládl posunout míč na Ruttera, ten si ale v souboji s jedním ze soků už počínal o poznání méně úspěšně.
     
    86
    Weston McKennie (LDS) začal zaostávat za aktivním Ezem, a tak ho zatáhl za dres. Žlutá karta.
     
    87
    Střídání v týmu Crystal Palace FC:
    ze hřiště odchází Joel Ward, přichází Nathaniel Clyne.
     
    87
    Olise málem upravil na rozdíl pěti branek! Hostující záložník prokličkoval do bezprostřední blízkosti malého vápna a z velmi nadějné pozice poslal míč vysoko nad domácí bránu!
     
    88
    Crystal Palace mají dění plně pod kontrolou, Leeds kapituloval a jen vyčkává na konečný hvizd.
     
    90
    Kristensen sice pěkným centrem našel Ruttera ve vápně, následná hlavička domácího borce ale neměla gólový potenciál. Johnstona příliš nepotrápila.
     
    90+1
    Rozběhlo se nastavení, trvat bude čtyři minuty.
     
    90+1
    Wilfried Gnonto (LDS) ještě vidí žlutou kartu, faulován byl dnes excelentní Michael Olise.
     
    90+2
    Oplátky se na Elland Road pečou, Olise teď poslal k zemi zase Gnonta. Ten ze souboje odešel s pochroumaným kotníkem, snad bude v pořádku.
     
    90+3
    No, Gnonto si teď na středu nepočínal jako někdo, kdo už dnes jednu kartu viděl. Navíc jen před pár minutami. Další ale teď naštěstí pro domácí neobdržel.
     
    90+4
    Zdravotníci se u postranní čáry věnují jednomu z hráčů United, na Elland Road toho už moc neuvidíme.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:8.
     
    Naprosto nevídaný kolaps. Těmito slovy bychom mohli stručně popsat dnešní duel na Elland Road, po kterém si Crystal Palace připisuje do tabulky velmi důležité tři body. Leeds v úvodní půli na hřišti bez nadsázky dominoval a Johnstona trápil jednou střelou za druhou, po přestávce ale za svými soupeři zaostal snad ve všech aspektech hry a po devadesáti minutách kouše vysokou porážku 1:5. Whites budou jistě chtít na tuto velmi těžko uvěřitelnou blamáž velmi rychle zapomenout...
     
    Orly po dnešním vítězství od sestupových pozic už dělí celkem pohodlný šestibodový polštář. V dalším kole na své půdě přivítají Southampton, zatímco Leeds se bude snažit si spravit chuť proti trápícímu se Liverpoolu.
     
    Dnešní utkání sledovalo 36 427 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Napočtenou někdy příště! (17:10:54)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 21. Bamford (Aaronson) – 45+1. Guéhi (Schlupp), 53. J. Ayew (Olise), 55. Eze (Olise), 69. Édouard (Olise), 77. J. Ayew (Hughes)

    Karty:   44. Firpo (LDS), 86. McKennie (LDS), 90+1. Gnonto (LDS) – 50. J. Ward (CRP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:8.
    Leeds United: Meslier – Firpo (60. Kristensen), Struijk, Koch, Ayling (C) – Roca, McKennie – Sinisterra (60. Rodrigo), Aaronson (60. Gnonto), Harrison – Bamford (79. Rutter).
    Náhradníci: Robles – Cooper, Forshaw, Summerville, S. Greenwood.

    Trenér: Javi Garcia.

    Crystal Palace FC: Johnstone – Mitchell, Guéhi, Andersen, J. Ward (C) (87. Clyne) – Schlupp (80. McArthur), C. Doucouré (80. Milivojević), Eze – J. Ayew (80. Mateta), Édouard (74. Hughes), Olise.
    Náhradníci: Whitworth – Tomkins, Lokonga, Riedewald.

    Trenér: Roy Hodgson.

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Scholes.

    Diváci: 36 427
    bahis siteleri