Leeds – Crystal Palace 1:5 (kon.) | Liverpool – Arsenal 2:2 (kon.)
konec
Leeds United
1:5 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 09.04.2023, 15:00 • Elland Road, Leeds • Anglická Premier League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Jordan AYEW - 1:5
     
    77
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Naprosto katastrofální práce domácí obrany vede k dalšímu zásahu, s tímhle Meslier opravdu nic dělat nemohl! Hughesovu odraženou přihrávku ve vápně zachytil JORDAN AYEW a jelikož si borci Leeds zřejmě mysleli, že protihráč byl v ofsajdu, úplně přestali hrát. Útočník z Ghany pak měl hodně jednoduchou práci – 1:5!
    69. Odsonne ÉDOUARD - 1:4
     
    69
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání pořádným debaklem, orli po rychlém protiútoku přidávají další zásah a důležitý bodový zisk už mají takřka v kapse! Malý exodus domácích fanoušků z ochozů na Elland Road odstartoval ODSONNE ÉDOUARD, který v brejku zachytil Oliseho přihrávku a jednoduchým zakončením prostřelil Mesliera – 1:4!
    55. Eberechi EZE - 1:3
     
    55
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    No tak tohle je pro Leeds už pořádně hořká pilulka, Palace si na hřišti dělají, co chtějí a rychle odskakují do dvougólového trháku! EBERECHI EZE krásnou přihrávkou vysunul do útoku Oliseho, který má následně ve vápna balón vrátil a hostující záložník jednoduchým zakončením překonal Mesliera – 1:3!
    53. Jordan AYEW - 1:2
     
    53
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná pasivita se domácímu celku vůbec nevyplatila, londýnský klub zkraje druhého poločasu otáčí skóre zápasu! Olise se uvolnil na pravé straně a vyslal centr do šestnáctky, který JORDAN AYEW následně hlavičkou přetavil v druhý a důležitý zásah orlů – 1:2!
    45+1. Marc GUÉHI - 1:1
     
    45+1
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasovou pauzou máme na Elland Road vyrovnáno, hostující zásah posvětil i VAR! Standardka Palace se od chumlu hráčů ve vápně odrazila na kopačku vysunutého MARCA GUÉHIHO, který skákající míč jen lehce protečoval za Mesliera – 1:1!
    21. Patrick BAMFORD - 1:0
     
    21
    Leeds právě vstřelil branku!
    Aktivita United v jednadvacáté minutě nese ovoce, Leeds se po skvěle zahraném rohu ujímá vedení! Aaronson od praporku míč poslal přesně na nedostatečně hlídaného PATRIKA BAMFORDA, který hlavou zakončil ke vzdálenější tyči. Johnstone byl bez šance – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 21. Bamford (Aaronson) – 45+1. Guéhi (Schlupp), 53. J. Ayew (Olise), 55. Eze (Olise), 69. Édouard (Olise), 77. J. Ayew (Hughes)

    Karty:   44. Firpo (LDS), 86. McKennie (LDS), 90+1. Gnonto (LDS) – 50. J. Ward (CRP)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:8.
    Leeds United: Meslier – Firpo (60. Kristensen), Struijk, Koch, Ayling (C) – Roca, McKennie – Sinisterra (60. Rodrigo), Aaronson (60. Gnonto), Harrison – Bamford (79. Rutter).
    Náhradníci: Robles – Cooper, Forshaw, Summerville, S. Greenwood.

    Trenér: Javi Garcia.

    Crystal Palace FC: Johnstone – Mitchell, Guéhi, Andersen, J. Ward (C) (87. Clyne) – Schlupp (80. McArthur), C. Doucouré (80. Milivojević), Eze – J. Ayew (80. Mateta), Édouard (74. Hughes), Olise.
    Náhradníci: Whitworth – Tomkins, Lokonga, Riedewald.

    Trenér: Roy Hodgson.

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Scholes.

    Diváci: 36 427
    bahis siteleri