Dallas – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Edmonton 1:6 (kon.) | Arizona – Anaheim 5:4 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:0 (kon.) | Washington – Florida 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 7:1 (kon.)
Columbus – NY Rangers 0:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 7:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 5:3 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
Seattle – Chicago 7:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Neděle 09.04.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Michael BUNTING - 7:1
     
    56:50
    Toronto právě vstřelilo branku! Čtvrtá využitá přesilovka domácích! Matthews si všiml dobře najetého Gustafssona, který posléze nabil MICHAELU BUNTINGOVI, jenž se poté rychlou střelou z pravého kruhu nemýlil a puk skončil za zády Montembeaulta. Asistence: Auston Matthews a Erik Gustafsson.
    53:51 Auston MATTHEWS - 6:1
     
    53:51
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto přidává šestou branku! Od levého mantinelu našel Marner AUSTONA MATTHEWSE, který se dokázal i přes bránícího hráče dostat k puku a následně se rychlou střelou dokázal prosadit k levé tyči Montembeaultovy brány. Asistence: Mitchell Marner.
    46:01 John TAVARES - 5:1
     
    46:01
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto potřetí v utkání využívá přesilovku a vede už o čtyři góly. Gustafsson poslal puk do předbrankového prostoru, kde ho ještě poslal O´Reilly JOHNU TAVARESOVI, který chvilku poskakující kotouč na brankovišti nedokázal trefit, ale nakonec se mu to povedlo a dostal ho do branky pod betonem Montembeaulta. Montrealský trenér pak ještě neuspěl s trenérskou výzvou, která neodhalila, že by O´Reilly nedovoleně bránil Montembeaultovi. Asistence: Ryan O´Reilly a Erik Gustafsson
    24:52 Mitchell MARNER - 4:1
     
    24:52
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto pokračuje v gólovém brankostroji! Celou akci začal Bunting, který tvrdou střelou z mezikruží trefil tyčku. Od ní se puk odrazil na levou stranu, kde stál připravený MITCHELL MARNER, který procpal puk mezi rukou a betonem brankáře Montembeaulta. Asistence: Michael Bunting a Auston Matthews.
    23:56 William NYLANDER - 3:1
     
    23:56
    Toronto právě vstřelilo branku! Jenže Toronto znovu vede o dvě branky. Gólman Montembeault se vydal z branky za pukem, jenže ho netrefil ideálně a k puku se tak dostal O´Reilly, jenž ho pak předložil WILLIAMU NYLANDEROVI, který překonal hostujícího gólmana, kterému se rána odrazila od ramena a zapadla do brány. Asistence: Ryan O´Reilly.
    22:28 Johnny KOVACEVIC - 2:1
     
    22:28
    Montreal právě vstřelil branku! Canadiens na začátku třetiny snižují! Na modrou čáru dostal nabito JOHNNY KOVACEVIC, jehož rána nebyla tečovaná a skončila až za zády Samsonova. Asistence: Michael Matheson a Nick Suzuki.
    15:16 John TAVARES - 2:0
     
    15:16
    Toronto právě vstřelilo branku! Domácí jsou dnes v přesilovkách nekompromisní a podruhé v utkání ji využívají. U zadního mantinelu se dostal k puku O´Reilly, který ho poslal Marnerovi. Ten si posléze všiml před brankou nehlídaného JOHNA TAVARESE, který se poté trefil nad Montembeaultův beton. Asistence: Ryan O´Reilly a Mitchell Marner.
    09:08 Mitchell MARNER - 1:0
     
    09:08
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto využívá přesilovku a ujímá se vedení! Ve vlastním obranném pásmu Gustafsson nahrál Matthewsovi, jenž našel MITCHELLA MARNERA. Marner puk vrátil Matthewsovi, který kotouč ihned přistrčil zpět Marnerovi do mezikruží, který rychlou ranou prostřelil Montembeaulta. Asistence: Auston Matthews a Erik Gustafsson.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 10. Marner (Matthews, E. Gustafsson), 16. Tavares (O'Reilly, Marner), 24. W. Nylander (O'Reilly), 25. Marner (Bunting, Matthews), 47. Tavares (O'Reilly, E. Gustafsson), 54. Matthews (Marner), 57. Bunting (Matthews, E. Gustafsson) – 23. Kovacevic (Matheson, Suzuki)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (59. Alexander) – Holl, McCabe, L. Schenn, E. Gustafsson, Liljegren (A), Giordano – Marner, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, O'Reilly, Tavares (C) – Simmonds, Acciari, Kerfoot – Lafferty, Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: Keefe

    Montreal Canadiens: Montembeault (Primeau) – J. Barron, Matheson, Wideman, Edmundson (A), Kovacevic, Schueneman – Armia, Suzuki (C), Harvey-Pinard – Gallagher (A), Drouin, Gurjanov – R. Pitlick, Evans, Hoffman – Ylönen, Tierney, Pezzetta.
    Trenér: St. Louis

    Rozhodčí: Markovic, Nicholson – Barton, Berg

    Diváci: 19 033
    bahis siteleri