Dallas – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Edmonton 1:6 (kon.) | Arizona – Anaheim 5:4 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:0 (kon.) | Washington – Florida 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 7:1 (kon.)
Columbus – NY Rangers 0:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 7:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 5:3 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
Seattle – Chicago 7:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
New York Rangers
Neděle 09.04.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Vincent TROCHECK - 0:4
     
    59:31
    Rangers právě vstřelili branku! VINCENT TROCHECK se ale přeci jen dočkal. Vladimir Tarsenko zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře a vyslal ke skórování svého o dva roky mladšího kolegu. Ten si přehodil kotouč na forhend a chladnokrevně zakončil. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    45:00 Niko MIKKOLA - 0:3
     
    45:00
    Rangers právě vstřelili branku! V zápětí zde máme ale další branku, po níž Rangers odskakují na rozdíl tří branek. Dostatek prostoru se naskytl Miku Zibanejadovi, který jím nepohrdl a na druhé straně našel nikým nepokrytého NIKO MIKKOLU. Ten už neměl problém kotouč uklidit do odkryté branky. Pro šestadvacetiletého beka je to premiérová trefa v dresu Rangers. Gól v NHL poté vsítil naposledy v sezoně 2021/2022. Asistence: Mika Zibanejad, Patrick Kane.
    12:21 Chris KREIDER - 0:2
     
    12:21
    Rangers právě vstřelili branku! Tak to byla nádherná souhra, která jistě obletí celý hokejový internet. Patrick Kane již mohl pálit, nechal tuto zodpovědnost ale Millerovi. Ani on ale nevypálil. Stahovačkou si položil Hutchinsona a bekhendem ukázkově nalezl Chrise Kreidera, který nadvakrát dokázal dopravit puk do sítě. Asistence: Mika Zibanejad, K'Andre Miller
    10:09 Jimmy VESEY - 0:1
     
    10:09
    Rangers právě vstřelili branku! Hosté jdou v polovině první periody do vedení. Tyler Motte se ocitl v sevření dvou hráčů Jackets, přesto nádhernou bekhendovou nahrávkou našel JIMMA VESEYHO. Ten tváří v tvář Hutchinsonovi zachoval ledový klid a pohotovou ranou vsítil svou jedenáctou branku v této sezoně. Asistence: Tyler Motte, Barclay Goodrow.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 11. Vesey (Motte, Goodrow), 13. Kreider (Zibanejad, K. Miller), 45. Mikkola (Zibanejad, P. Kane), 60. Trocheck (Tarasenko)


    Columbus Blue Jackets: Hutchinson (Gillies) – Peeke, Bayreuther, A. Boqvist, Berni, Jiříček, M. Bjork – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau – Bemström, Roslovic, K. Johnson – L. Foudy, Kuraly, E. Robinson – Fix-Wolansky, McKown, Luoto.
    Trenér: Larsen

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Mikkola – P. Kane, Zibanejad, Kreider – Tarasenko, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Lafreniere – Motte, Goodrow (A), Vesey.
    Trenér: Gallant

    Rozhodčí: Schlenker, Syvret
    bahis siteleri