Dallas – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Edmonton 1:6 (kon.) | Arizona – Anaheim 5:4 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:0 (kon.) | Washington – Florida 2:4 (kon.) | Toronto – Montreal 7:1 (kon.)
Columbus – NY Rangers 0:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 7:4 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 5:3 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
Seattle – Chicago 7:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Seattle Kraken
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 09.04.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:51 Morgan GEEKIE - 7:3
     
    54:51
    Seattle právě vstřelil branku!
    Další rána pro Chicago! Sprong byl před brankovištěm osamocen, byl ale zády k brance. Proto nebyl nikterak sobecký a posunul kotouč do strany na MORGANA GEEKIEHO, jenž zvyšuje střelou do horní poloviny klece už na 7:3. Asistence: Daniel Sprong, Ryan Donato.
    51:54 Jared MCCANN - 6:3
     
    51:54
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hrubka obrany Chicaga, které využil Oliver Bjorkstrand. Ten se dostal k ledabyle odehranému kotouči v útočném pásmu svého týmu, okamžitě přenesl hru na JAREDA MCCANNA před pravý kruh a McCann svým 39. gólem v sezoně zvyšuje na 6:3 pro Seattle! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    35:02 Lukas REICHEL - 5:3
     
    35:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre už jsou zase jen dva góly! Postaral se o to LUKAS REICHEL, který protečoval střelu Alexe Vlasica od modré čáry a změnil směr letícího kotouče natolik, že Jones byl v brankovišti Seattlu bez šance zareagovat. Asistence: Alex Vlasic, Jason Dickinson.
    33:16 Daniel SPRONG - 5:2
     
    33:16
    Seattle právě vstřelil branku!
    Rozjetého Krakena je těžké zastavit! Tinordi se dopustil chyby, riskantně rozehrával přes nataženou hůl soupeře, který jeho vyhození z pásma zblokoval. Odražený kotouč se dostal k DANIELOVI SPRONGOVI mezi kruhy a tomu se povedlo okamžitou střelou propálit Mrázka, který neměl moc času na přípravu před tímto zákrokem. Asistence: Justin Schultz.
    32:21 Adam LARSSON - 4:2
     
    32:21
    Seattle právě vstřelil branku!
    Tomu se říká perfektní návrat z trestné lavice! ADAM LARSSON dostal přihrávku za obranu a šel sám na Mrázka, kterého dokonale vymíchal! Po kličce do bekhendu rychle přenesl kotouč zpět do forhendu a kolem nataženého betonu procpal své zakončení do sítě! Asistence: Jared McCann, Jamie Oleksiak.
    30:39 Seth JONES - 3:2
     
    30:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají! Kontaktní gól vsítil střelou od modré SETH JONES, pro něhož se jedná o druhý gól v tomto utkání. Seattle navíc bude pokračovat v klasické přesilovce pěti proti čtyřem. Asistence: Lukas Reichel, Andreas Athanasiou.
    19:09 Yanni GOURDE - 3:1
     
    19:09
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken využívá přesilovou hru! Petr Mrázek sice dělal v brankovišti, co jen mohl, ale nakonec jeho poskakování ze strany na stranu gólu domácích nezabránilo. Úspěšnou dorážku odraženého puku do odkryté branky na pravé straně brankoviště zařídil YANNI GOURDE. Asistence: Jordan Eberle, Daniel Sprong.
    08:55 Jordan EBERLE - 2:1
     
    08:55
    Seattle právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE stál v pravou chvíli na pravém místě! Křižná střílená přihrávka Oleksiaka se mu odrazila postupně od obou bruslí a zaplula za záda bezmocného Petra Mrázka. Asistence: Jamie Oleksiak.
    05:44 Seth JONES - 1:1
     
    05:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Záhy už však nikoliv! SETH JONES vypálil z mezikruží k levé tyči, odkud dostal puk za brankovou čáru a srovnává na 1:1! Asistence: Anders Bjork, Andreas Athanasiou.
    04:48 Eeli TOLVANEN - 1:0
     
    04:48
    Seattle právě vstřelil branku!
    EELI TOLVANEN otevírá skóre zápasu a posílá Seattle do vedení! Mrázkovi se nepovedlo jeho prudkou střelu zápěstím z okraje levého kruhu zachytit a poprvé v utkání kapituluje. Asistence: Jesper Froden, Jamie Oleksiak.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Tolvanen (Frödén, Oleksiak), 9. Eberle (Oleksiak), 20. Gourde (Eberle, Sprong), 33. A. Larsson (McCann, Oleksiak), 34. Sprong (Schultz), 52. McCann (Bjorkstrand), 55. Geekie (Sprong, Donato) – 6. S. Jones (A. Bjork, Athanasiou), 31. S. Jones (L. Reichel, Athanasiou), 36. L. Reichel (A. Vlasic, Dickinson)


    Seattle Kraken: Mar. Jones (41. Grubauer) – Dunn, A. Larsson (A), Borgen, Oleksiak, Schultz, Soucy – Eberle (A), McCann, Beniers – Geekie, Wennberg, Frödén – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Sprong, Donato, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stalock) – S. Jones (A), C. Jones, Murphy (A), A. Vlasic, Tinordi, Kaiser – Athanasiou, A. Bjork, L. Reichel – Dickinson, T. Johnson, J. Toews (C) – Katchouk, Khaira, Joe. Anderson – Entwistle, R. Johnson, A. Wagner.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Blandina, Rehman – Brisebois, Johnson

    Diváci: 17151
    bahis siteleri