Winnipeg – San Jose 6:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Carolina 3:2 (kon.)
Washington – NY Islanders 5:2 (kon.) | Florida – Toronto 1:2 (po pr.) | Detroit – Dallas 1:6 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | Arizona – Seattle 1:4 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:2 (3:1, 0:0, 3:1)
San Jose Sharks
Úterý 11.04.2023, 01:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:35 Mark SCHEIFELE - 6:2
     
    47:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku za 6 sekund! Kyle Connor nahrál krosem na levý kruh MARKOVI SCHEIFELEMU, proti jehož ráně z jedničky se Reimer nestihl přesunout – 6:2 . Asistence: Kyle Connor a Josh Morrissey.
    45:48 Josh MORRISSEY - 5:2
     
    45:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na Karlssonův zásah odpovídá pro změnu nejproduktivnější bek Winnipegu JOSH MORRISSEY! Ten dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma od kolegy z defenzivního páru Dylana DeMela. Napřáhl a jeho dělovka zapadla ke vzdálenější tyčce. Asistence: Dylan DeMelo a Mason Appleton.
    43:42 Erik KARLSSON - 4:2
     
    43:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají! ERIK KARLSSON si vyměnil puk s Tomášem Hertlem. Poté si vybruslil až na vrchol pravého kruhu a jeho střela švihem propadla až za Hellebuycka. Domácí brankář neviděl vůbec nic. Karlsson se trefil podruhé v zápase a především dosáhl 100. kanadského bodu v sezóně. Na obránce fantastický počin – 4:2. Asistence: Tomáš Hertl.
    40:16 Mason APPLETON - 4:1
     
    40:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Jets do třetí třetiny! Domácí zvyšují na 4:1. Adam Lowry zavezl z levé strany puk do útočného pásma. Nahodil ho směrem na branku. Po šikovné teči Nina Niederreitera vyrazil Reimer kotouč doprava k MASONOVI APPLETONOVI, který ho nekompromisně napálil k bližší tyčce. Asistence: Nino Niederreiter a Adam Lowry.
    14:26 Kyle CONNOR - 3:1
     
    14:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní se už KYLEOVI CONNOROVi podařilo tečovat tak, jak bylo potřeba! Domácí útočník vložil hůl do rány Dylana DeMela a Reimer neměl šanci reagovat. Puk zapadl k jeho levé tyčce. Asistence: Dylan DeMelo a Josh Morrissey.
    07:14 Adam LOWRY - 2:1
     
    07:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets otáčejí skóre zápasu! Po vyhraném buly se usadili v útočném pásmu. Od modré střílel Nate Schmidt. Reimer vyrazil puk před sebe. Tam se k němu dostal Nino Niederreiter, který s kotoučem obkroužil branku. Sám ho za brankovou čáru ještě nezasunul, ovšem jeho dílo dokončil ADAM LOWRY – 2:1. Asistence: Nino Niederreiter a Nate Schmidt.
    01:11 Pierre-Luc DUBOIS - 1:1
     
    01:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a rychle tak vyrovnávají! Mark Scheifele dostal puk před branku. Situaci ještě vylepšil nahrávkou na PIERRA-LUCA DUBOISE, kterému stačilo trefit odkrytou klec – 1:1. Asistence: Mark Scheifele a Nikolaj Ehlers.
    00:20 Erik KARLSSON - 0:1
     
    00:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! ERIK KARLSSON si v útočném pásmu několikrát vyměnil puk s Jacobem Petersonem a po finální přihrávce svého spoluhráče trefoval z pravého kruhu poloodkrytou branku. Asistence: Jacob Peterson a Logan Couture.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Dubois (Scheifele, Ehlers), 8. Lowry (Niederreiter, Schmidt), 15. Connor (DeMelo, Morrissey), 41. Appleton (Niederreiter, Lowry), 46. Morrissey (DeMelo, Appleton), 48. Scheifele (Connor, Morrissey) – 1. E. Karlsson (Peterson, Couture), 44. E. Karlsson (Hertl)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Scheifele (A), Dubois, Connor – Wheeler, Naměstnikov, Ehlers – Appleton, Lowry (A), Niederreiter – Mäenalanen, Stenlund, M. Barron.
    Trenér: Rick Bowness

    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Knyžov, Benning, Ferraro, Thrun, MacDonald – Zetterlund, Couture (C), Lorentz – Gregor, Hertl (A), Peterson – Labanc, Sturm, J. Svečnikov – Raška, Robins, Bordeleau.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Shewchyk, Cherrey

    Diváci: 13 428
    bahis siteleri