Winnipeg – San Jose 6:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Carolina 3:2 (kon.)
Washington – NY Islanders 5:2 (kon.) | Florida – Toronto 1:2 (po pr.) | Detroit – Dallas 1:6 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | Arizona – Seattle 1:4 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:2 (3:1, 0:0, 3:1)
San Jose Sharks
Úterý 11.04.2023, 01:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Další šance Jets! Nate Schmidt dostal puk na osu a měl před sebou volno. Dojel mezi kruhy, odkud trefil vyrážečku Reimera, který pak stihl kotouč přikrýt, čímž utnul snahu hned trojice domácích hráčů dorážet. Poslední reklamní přestávka.
     
    54:31
    Dobré střídání domácích! Kyle Connor už mohl zakončovat. Ještě však hledal Duboise, ovšem kotouč se odrazil zřejmě od nohy bránícího hráče za branku. Tam si ho vzal Mark Scheifele, který si vybruslil do střelecké pozice a trefil bližší tyčku!
     
    51:15
    Dvě minuty za držení vyfasoval Blake Wheeler. Přesilovka pro Sharks.
     
    48:49
    Dylan Samberg vyloučen za podražení Zetterlunda. Přesilovka pro hosty.
    47:35 Mark SCHEIFELE - 6:2
     
    47:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku za 6 sekund! Kyle Connor nahrál krosem na levý kruh MARKOVI SCHEIFELEMU, proti jehož ráně z jedničky se Reimer nestihl přesunout – 6:2 . Asistence: Kyle Connor a Josh Morrissey.
     
    47:29
    Jacob Peterson poslal puk do hlediště. Dvě minuty za zdržování hry. Po reklamní přestávce si Tryskáči zahrají přesilovku.
    45:48 Josh MORRISSEY - 5:2
     
    45:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na Karlssonův zásah odpovídá pro změnu nejproduktivnější bek Winnipegu JOSH MORRISSEY! Ten dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma od kolegy z defenzivního páru Dylana DeMela. Napřáhl a jeho dělovka zapadla ke vzdálenější tyčce. Asistence: Dylan DeMelo a Mason Appleton.
    43:42 Erik KARLSSON - 4:2
     
    43:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají! ERIK KARLSSON si vyměnil puk s Tomášem Hertlem. Poté si vybruslil až na vrchol pravého kruhu a jeho střela švihem propadla až za Hellebuycka. Domácí brankář neviděl vůbec nic. Karlsson se trefil podruhé v zápase a především dosáhl 100. kanadského bodu v sezóně. Na obránce fantastický počin – 4:2. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    43:17
    Domácí dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Odsedí ho
    40:16 Mason APPLETON - 4:1
     
    40:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Jets do třetí třetiny! Domácí zvyšují na 4:1. Adam Lowry zavezl z levé strany puk do útočného pásma. Nahodil ho směrem na branku. Po šikovné teči Nina Niederreitera vyrazil Reimer kotouč doprava k MASONOVI APPLETONOVI, který ho nekompromisně napálil k bližší tyčce. Asistence: Nino Niederreiter a Adam Lowry.
     
    34:42
    Erik Karlsson nahrával doleva Tomášovi Hertlovi. Ten si našel prostor ke střele. Tu si Hellebuyck pohlídal a následně pokryl i dorážky Stevena Lorentze!
     
    32:59
    Kyle Connor dostal dvě minuty za držení. Hosté si tedy zahrají přesilovku.
     
    32:05
    Dylan DeMelo vystřelil od modré. U levé tyčky dorážel Mark Scheifele, jenž kotouč nezvedl nad levý beton Reimera!
     
    31:03
    Morrissey si vyměnil puk s DeMelem a od modré ho nahodil na Reimera. Ten zřejmě neměl úplně volný výhled a tak mu napoprvé vypadl kotouč z lapačky. Brankář Sharks se však stačil včas zorientovat a gumový předmět u své levé tyčky přikryl. Reklamní pauza.
     
    30:09
    Appleton nahrával z pravé strany puk před branku. Ten prošel přes hůl obránce a to možná překvapilo Adama Lowryho. Ten totiž ve velké šanci minul svatyni Sharks!
     
    26:32
    Wheeler našel křížným pasem Nikolaje Ehlerse. Dánský útočník střílel na přesouvajícího se Jamese Reimera, který dokázal zakročit, ale při pohybu si zřejmě ublížil. Z ledu se mu nechce vstávat. Teď tu máme reklamní přestávku, po ní budeme moudřejší, zda bude moci Reimer pokračovat.
     
    14:42
    Další příležitosti domácích! Po Lowryho střele dorážel Nino Nederreiter a dobré zákroky si musel připsat James Reimer. Reklamní pauza.
    14:26 Kyle CONNOR - 3:1
     
    14:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní se už KYLEOVI CONNOROVi podařilo tečovat tak, jak bylo potřeba! Domácí útočník vložil hůl do rány Dylana DeMela a Reimer neměl šanci reagovat. Puk zapadl k jeho levé tyčce. Asistence: Dylan DeMelo a Josh Morrissey.
    07:14 Adam LOWRY - 2:1
     
    07:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets otáčejí skóre zápasu! Po vyhraném buly se usadili v útočném pásmu. Od modré střílel Nate Schmidt. Reimer vyrazil puk před sebe. Tam se k němu dostal Nino Niederreiter, který s kotoučem obkroužil branku. Sám ho za brankovou čáru ještě nezasunul, ovšem jeho dílo dokončil ADAM LOWRY – 2:1. Asistence: Nino Niederreiter a Nate Schmidt.
    01:11 Pierre-Luc DUBOIS - 1:1
     
    01:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a rychle tak vyrovnávají! Mark Scheifele dostal puk před branku. Situaci ještě vylepšil nahrávkou na PIERRA-LUCA DUBOISE, kterému stačilo trefit odkrytou klec – 1:1. Asistence: Mark Scheifele a Nikolaj Ehlers.
     
    00:37
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Kevin Labanc – 2 min., držení.
    00:20 Erik KARLSSON - 0:1
     
    00:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! ERIK KARLSSON si v útočném pásmu několikrát vyměnil puk s Jacobem Petersonem a po finální přihrávce svého spoluhráče trefoval z pravého kruhu poloodkrytou branku. Asistence: Jacob Peterson a Logan Couture.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Dubois (Scheifele, Ehlers), 8. Lowry (Niederreiter, Schmidt), 15. Connor (DeMelo, Morrissey), 41. Appleton (Niederreiter, Lowry), 46. Morrissey (DeMelo, Appleton), 48. Scheifele (Connor, Morrissey) – 1. E. Karlsson (Peterson, Couture), 44. E. Karlsson (Hertl)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Scheifele (A), Dubois, Connor – Wheeler, Naměstnikov, Ehlers – Appleton, Lowry (A), Niederreiter – Mäenalanen, Stenlund, M. Barron.
    Trenér: Rick Bowness

    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Knyžov, Benning, Ferraro, Thrun, MacDonald – Zetterlund, Couture (C), Lorentz – Gregor, Hertl (A), Peterson – Labanc, Sturm, J. Svečnikov – Raška, Robins, Bordeleau.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Shewchyk, Cherrey

    Diváci: 13 428
    bahis siteleri