Kanada – USA 4:3 (2:1 po s.n.) | Maďarsko – Německo 1:2 (kon.) | Švédsko – Francie 8:2 (kon.)
konec
Maďarsko
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Německo
Úterý 11.04.2023, 17:00 • CAA Centre, Brampton • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Alexandra Huszaková dostala přes osu hřiště nabito před úplně prázdnou branku, nezakončila ale z první, takže dala gólmance dostatek času pro přesun.
     
    57:34
    Aniko Nemethová je na střídačce, Maďarky to zkoušejí v šesti!
     
    52:57
    Fanni Gasparicsová byla skvěle rozjetá a dostala se do samostatného úniku, který zakončila bekhendovým blafákem. Sandra Abstreiterová se ale neskutečně roztáhla a gólu zabránila!
     
    36:41
    Laura Klugeová znovu v přečíslení našla Sonju Weidenfelderovou, která dnes už podruhé selhala v jednoznačně gólové situaci!
     
    33:38
    Vyloučení v týmu Německo:
    Daria Gleissnerová – 2 min., vražení na hrazení.
     
    26:22
    Vyloučení v týmu Německo:
    Anne Bartschová – 2 min., podrážení.
     
    24:15
    Laura Klugeová skvěle vyřešila přečíslení dvě na jednu, když naservírovala puk Sonji Weidenfelderové, která ale před prázdnou brankou netrefila puk ideálně!
    20:49 Reka DABASIOVÁ - 1:2
     
    20:49
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďarky do druhé třetiny vstoupily velmi aktivně a hned byly odměněny gólem! Nenápadné nahození od modré čáry tečovala REKA DABASIOVÁ, jejíž přičiněním puk projel mimo dosah brankářky Abstreiterové. Asistence: Lotti Odnogaová.
    19:26 Nicola EISENSCHMIDOVÁ - 0:2
     
    19:26
    Německo právě vstřelilo branku! V samém závěru prvního dějství odskakují Němky do dvoubrankového vedení. Zpoza brány přišla do slotu skákavá přihrávka, kterou ze vzduchu do klece trefila důrazná NICOLA EISENSCHMIDOVÁ. Asistence: Franziska Feldmeierová.
     
    18:06
    Luisa Welckeová dostala obrovskou porci prostoru na pravé straně a takřka osamocená se řítila na branku. Její střelu na zadní tyč ale vytáhla Aniko Nemethová.
     
    13:54
    Vyloučení v týmu Německo:
    Nina Christofová – 2 min., podrážení.
    10:34 Ronja HARKOVÁ - 0:1
     
    10:34
    Německo právě vstřelilo branku! Německý gól byl dlouho na spadnutí a nyní už Němky vedou. Dlouhý tlak zakončila RONJA HARKOVÁ, která si nabrala puk na modré a střelou na zadní tyč překonala Nemethovou. Velký podíl na této trefě má i Franziska Feldmeierová, jež maďarské gólmance dokonale zakryla výhled. Asistence: Marie Delarbreová, Katarina Jobst-Smithová.
     
    04:23
    Daria Gleissnerová napřáhla na pravém kruhu a s přispěním gólmanky Nemethové trefila horní tyč!
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 21. Dabasiová (Odnogaová) – 11. Harková (Delarbreová, Jobst-Smithová), 20. N. Eisenschmidová (Feldmeierová)


    Maďarsko: A. Nemethová (Reveszová) – B. Nemethová, Odnogaová, Kneeová, Bakerová, Kiss-Simonová (A), Tóthová, Faggyasová – Gasparicsová (C), Kreiszová, Seregelyová – Dabasiová (A), Huszaková, Jokai-Szilagyiová – Pazmandiová, Williamsová, Metzlerová – Stroblová, Horvath, Ronaiová – Szamosfalviová.
    Trenér: Pat Cortina

    Německo: Abstreiterová (Mayová) – Strobelová, Gleissnerová (C), Harková, Jobst-Smithová, Strompfová, Botthofová, Schaffrathová – Feldmeierová, Delarbreová, N. Eisenschmidová – Weidenfelderová, Klugeová (A), Lu. Welckeová – Wagnerová, Karpfová (A), Haiderová – Voigtová, Bartschová, Christofová – Schieferová.
    Trenér: Thomas Schadler

    Rozhodčí: Neary, Rapin – Greenen, Smetková
    bahis siteleri