New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:3 (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 12.04.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Owen TIPPETT - 4:3
     
    64:44
    Philadelphia právě vstřelila branku! Je rozhodnuto! V prodloužení rozhoduje svým druhým gólem v zápase OWEN TIPPETT, který dostal nahrávku od Provorova, popojel si těsně před bránu, a pak procedil puk mezi betony Hutchinsona až do sítě. Asistence: Ivan Provorov a Cameron York.
    45:50 Sean KURALY - 3:3
     
    45:50
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus využívá přesilovku a je znovu srovnáno! Christiansen dostal nahrávku na modrou čáru a vypálil. Před brankou do jeho rány šikovně vložil hůl SEAN KURALY, na jehož teč neměl Hart nárok a kotouč skončil za jeho zády. Asistence: Jake Christiansen a Johnny Gaudreau.
    20:47 Owen TIPPETT - 3:2
     
    20:47
    Philadelphia právě vstřelila branku! Flyers na začátku druhé třetiny odskakují do vedení a otáčí skóre! V přesilovce našel po pěkné kombinaci Cates OWENA TIPPETTA, který si podél mantinelu vybruslil až před branku, a pak se trefil přesně do horního růžku Hutchinsonovy brány. Puk se ještě cestou otřel o tyčku. Asistence: Noah Cates a Rasmus Ristolainen.
    15:33 James van Riemsdyk - 2:2
     
    15:33
    Philadelphia právě vstřelila branku! Ještě do přestávky Philadelphia srovnává! Po vyhraném vhazování Laughtona se puk dostal k Provorovovi, který následně našel na levém kruhu JAMESE VAN RIEMSDYKA, jenž se trefil přesně nad Hutchinsonovo rameno. Asistence: Ivan Provorov a Scott Laughton.
    14:59 Joel FARABEE - 1:2
     
    14:59
    Philadelphia právě vstřelila branku! Philadelphii se povedlo snížit! Dokonalý přehled ukázal Konecny, který skvělou nahrávkou zpoza branky našel v mezikruží JOELA FARABEEHO, který se posléze trefil přesně mezi Hutchinsonovy betony. Asistence: Travis Konecny a Morgan Frost.
    12:43 Trey FIX-WOLANSKY - 0:2
     
    12:43
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus přidává druhý gól! Jeden z hráčů Philadelphie ztratil puk ve svém vlastním pásmu, čehož využil TREY FIX-WOLANSKY, jenž si nabruslil na pravý a odtud rychlou střelou propálil Harta. Bez asistence.
    09:47 Liam FOUDY - 0:1
     
    09:47
    Columbus právě vstřelil branku! Columbus z první vážnější akce dává první gól! Meyer dostal dlouhou nahrávku do jízdy a vypálil. Hart sice puk vyrazil, ale ten se odrazil do prostoru před brankou na LIAMA FOUDYHO, který se nemýlil a procpal puk za Hartova záda. Asistence: Carson Meyer a Tim Berni.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 15. Farabee (Konecny, Frost), 16. J. van Riemsdyk (Provorov, Laughton), 21. Tippett (N. Cates, Ristolainen), 65. Tippett (Provorov, York) – 10. L. Foudy (Meyer, Berni), 13. Fix-Wolansky, 46. Kuraly (Christiansen, J. Gaudreau)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, Sanheim, Ristolainen, Braun, Ginning – Konecny, Frost, Farabee – J. van Riemsdyk, Hayes, Laughton (A) – Tippett, N. Cates, Allison – Lemieux, Laczynski, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Columbus Blue Jackets: Hutchinson (Gillies) – Bayreuther, Peeke, Berni, A. Boqvist, Christiansen, Jiříček – J. Gaudreau (A), Jenner (C), Marčenko – K. Johnson, Roslovic, Fix-Wolansky – E. Robinson, Kuraly (A), L. Foudy – Dunne, McKown, Bemström – Meyer.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Dunning, Sandlak

    Diváci: 19 719
    bahis siteleri